התערבות מגעילה של ההפקה בריו דה ז'ניירו

DidiEyes

New member
התערבות מגעילה של ההפקה בריו דה ז'ניירו

1. "הברזילאי החמוד" של האחיות ש"הופיע משום מקום" כי "אלוהים שלח אותו להן" ובזבז עליהם 3 שעות,
התנהג עניינית, אם עזב אותן, חזר בריצה, לא פלירטט, לא שאל שאלות והתעכב דקה יותר מהנדרש בשביל שיודו לו.
הן סתומות כאלה שחושבות שאלוהים שלח אותו? או אנחנו הסתומים שאמורים להאמין?

2א. ההפקה ארגנה מוניות לזוגות שרצתה לקדם. רואים לפעמים בצילומים שזוג מגיע, והמונית מחכה עם דלת פתוחה -
ברחוב שבו זוג אחר בילה רבע שעה בנסיון לתפוס מונית. למשל, זוג "הדוסי", במאחרי הקלעים סיפר
על "ריצה ארוכה של החיים שלהם שהם "דפקו" בכיוון מונית - במקום שבו בקושי רואים את הכביש מרחוק,
שבו זוגות אחרים התקשו לתפוס מונית והתנועה ערה ואין מקום מסודר למכוניות לחנות.

2ב. בפבלות, נקודות ירידה מהמוניות היו שונות מזוג לזוג. היו זוגות שנתבקשו לרדת ב10 דקות הליכה לפחות
ממקום הכניסה לסמתא עם השוטרים, אחרים הגיעו ישר עד לשוטרים. למה? הרי הם מסרו לנהגים את אותה כתובת
הכתובה בפתקים שחולקו להם ע"י ההפקה?

3. א בטוח, אבל מתאים בול - פעמיים שימי ויסמין קיבלו מונית נסעה לאט או בדרך פקוקה, בנסיבות שלא ראינו אותם
עוצרים מונית אקראית. למשל, בהגעה לריו דה ז'ניירו, כאשר כל הזוגות זינקו משדה התעופה אל המוניות שחולקו מראש,
ללא תיקים, כי התיקים נמצאו כבר בבגז'ים והזינוק נעשה לצורכי הצילום בלבד.

בקיצור, כולנו יודעים שתוכניות ריאליטי הן קודם כל בידור, ורק אחר כך אם מתאפשר - תחרות הוגן.
אבל, אבל - הפעם ההפקה הפכה את התחרות לפארסה. ריח רע נודף מההתערבות המוגזמת ובולטת.

וואי, נראה לי הגזמת קצת...

1. אני יכולה להאמין בכל נסיבות שבחור מקומי ומשועמם יתלהב משתי בחורות יפהפיות וזרות עם יופי לא מקומי.

2א. גם לזה אני יכולה להאמין - גם בתל-אביב יכול להיות שאתה תחכה רבע שעה למונית בעוד שאני הגעתי לשם חמש דקות לפניך ועברו שלוש מוניות באותו זמן והתמזל מזלי. או שבטעות לא הלכנו לאותה קרן רחוב ואני עמדתי במקום שבו עוברות הרבה מוניות ואתה במקום שלא.

2ב. גם לזה אני יכולה להאמין, שכל נהג הוריד אותם במקום שונה, בגלל תנועה שבדיוק עברה, בגלל שזה מה שהם יודעים וכו'...אבל דווקא רובם היו באותו מקום, רק הלכו משם לכיוון שונה...זה לא מקום שהוא כל-כך מדויק, זה אזור כללי. כמו שתבקש לרדת בשוק הפשפשים בת"א וכל מונית תוריד אותך בכיוון אחר.

3א. גם לזה אני יכולה להאמין שקורה, אם הנהג בחר לנסוע בכביש אחר ואז נכנס לאיזה פקק...או שהוא בכ"ז היה קצת מאחור כי הוא נתקע בכמה רמזורים ובדיוק אז נוצר פקק תנועה...או שהוא סתם נהג איטי, כי יש גם כאלה...

אז אולי אני פתיה אבל ראשית, נוח יותר להתעלם מכל מיני דברים וליהנות ככה סתם מהתכנית, ושנית, אני גם לא חושבת שיש הרבה דברים בגו...

למה לחפש...

אם את בת אז סליחה על הפניה בלשון זכר!

rasmus girl1

New member
עזבי יש מישהו יותר הזוי,

שרשם בדף הפייסבוק של המרוץ שקובי וטליה בכלל לא שמו עצור (ככה קוראים לזה?) למעיין ובתאל וכשהראו את הצילום שלהם שמים להם עצור, ראו רק "יד מסתורית" שמה להם ואת הקטע שהם אמרו שהם שמים להם שתלו מכל מיני מילים שהם אומרים..
..
אנשים לפעמים פרנואידים..
ולכותב ההודעה, לא יודעת כמה פעמים לקחת מונית אבל אצלי לפעמים היא עוצרת ליד הבניין על הכביש ולפעמים היא נכנסת בפנים לחניה מול הכניסה, כנ"ל כשאני לוקחת מוניות, אם זה מקום בילוי/אטרקציה/משהו מרכזי לפעמים סתם יעמדו שם מוניות ריקות עם חלון פתוח ולפעמים כולן יהיו תפוסות ואז צריך לנסות לתפוס מהכביש..

DidiEyes

New member
יפה שבחרת להתייחס דווקא לטענה הכי קלה

שלו הייתה היחידה לא הייתי פותח את הפוסט.

במקרה של ההמתנה למונית, כמו שכתבתי נראה לי, מדובר היה בקטע כביש ללא מקום חניה מסודר ליד המדרכה. מונית אם עוצרת במקום כזה - רק כדי להוריד את הנוסעים או אם מישהו מסמן לנהג בצד הכביש.

הברזילאי הזה, מי שלא ראה שהבן אדם ביצע עבודה ולא עזר לשתי בנות חמודות, פשוט הפנה עין עיוורת. הוא לא הסתכל עליהן, לא חייך, לא דיבר מעבר למינימום הנדרש, רץ איתן, חיכה להן בכל מקום, בסוף נפרד מהן ברגע שהן סיימו - בלי שהן אפילו אמרו לו שהן לא צריכות אותו יותר, בלי לחכות שנייה לשמוע מילת תודה או לקבל חיוך מהבנות החמודות (שמביאות רייטינג).

האמת היא שלי זה גם היה קצת מוזר...

אפילו שרלתי לפתוח את הפרק שלפני כן כדי לוודא, כי אני די זוכרת שקובי וטליה שמו בכלל עצור לסוורים, מתוך טענה שאף אחד לא שם להם.

לא ככה?
התבלבלתי בעצמי?

אני באמת לא זכרתי שהם שמו לסגולות...

ומה שעוד הוסיף למוזרות הוא שטליה התחננה לרמז והן לא רצו לתת לה בגלל שהיא תקעה להן פרסה (כי תכל'ס זה בגלל קובי וטליה, לכאורה, שהרי אם הם היו נשארים עם דנה ודבי אז לסגולות לא הייתה פרסה), וטליה אחר כך אמרה לקובי שזה לא יפה כי הם עזרו להן עם הכווסת וכו'...אמרתי לעצמי שלא מתאים לטליה לשכוח את הנבזות של תקיעת פרסה...

תמוה מאוד באמת...

כשקובי וטליה שמים פרסה

רואים שטליה לוקחת את הפתק של דנה ודבי ואח"כ משום מקום יד נעלמת שמה את הפתק של הסגולות.
זה די מסביר את זה שטליה נעלבה מזה שהם לא עזרו לה כי מבחינתה היא בכלל לא שמה להן פרסה.
בכלל בכל הקטע שלה פרסה ברור שיש יד מכוונת, לא יכול להיות שמעולם לא היה תיקו

אורישקי

New member
אם טליה הייתה מגלה את זה הייתה

נוצרת שם סערה מטורפת. לא נראה לי הגיוני

אל תהיה בטוח

קודם כל אולי היא השתוללה ולא הראו את זה? שנית הם חתומים על חוזים מטורפים. נראה לי שהיתה כתבה על הנושא ובה צוטט סעיף לדוגמה שאומר שמותר להפקה להציג את המתמודדים באופן שקרי [!] אז תאר לעצמך.

נוש14

New member
יואו מה זה נסחפת

אבל בגדול.
נראה כאילו שמת לך משימה למצוא כמה שיותר קונספירציות במירוץ למיליון אבל כל הדברים שכתבת דווקא הגיוני מאד שיקרו במציאות.
אני לא אומרת שההפקה לא מתערבת מדי פעם (למרות שאני מאלה שמאמינים שלא) אבל גם לזה יש גבול. למה אי אפשר ליהנות מתוכנית בשקט?

UniverSon

New member
law of attraction

הבנות האלה אומנם סתומות אבל הן שמחות, כל הזמן שמחות. כל דבר שקורה הן שמחות, לוקחות הכל בקלות.
יש חוק ביקום שאומר "דומה מושך דומה", מה שאתה שולח אתה מקבל בחזרה, ומה שאתה מאמין בו אתה מקבל בחזרה.

וזה התבטא בכל מיני מקומות במרוץ כולל כאן.
(זה התבטא במשימה עם המרקים, במשימה עם המנעולים וכו')

Jason2

New member
וגם לא שמחות כל הזמן

לדעתי רוב הזמן הן בוכות או צועקות.

Jason2

New member
יש מצב שהוא מדבר על בנות אחרות

כי הוא אומר שהן כל הזמן שמחות, לא יודע מאיפה זה בא.

ny22

New member
מנהל
אני מסכים איתך שהייתה התערבות של ההפקה

אבל השאלה עד כמה.
הרי זה די ברור שתהיה התערבות של ההפקה פה ושם.
לגבי מה שכתבת:

1. יכול להיות, אבל זה בד"כ לא נהוג שההפקה מצמידה כזה אדם.
מה גם יכול להיות שדווקא הוא כן דיבר איתן אחרי, אבל פשוט הורידו את זה בעריכה.
יש עוד מלא דוגמאות שזה לאו דווקא בחור, אבל כן ישנו גורם חיצוני שפתאום בא ועוזר לזוגות.
לא ברור תמיד אם זאת התערבות של ההפקה או שזאת עריכה.

2א. כמו שכתבו לך כאן מקודם - ככה זה שתופסים מונית. יכול להיות שבדיוק יש אחת שהיא פנויה ויכול להיות שניסית לתפוס ברגע לא טוב....

2.ב. זה נראה לי מאוד תלוי בנהגי המוניות....

3. לי דווקא זה פחות נראה התערבות של ההפקה, אלא חוסר מזל...
קורה שפעמיים נוסעים בדרכים פקוקות.
דווקא כאן, מאיפה בדיוק ההפקה הייתה יכולה לדעת?

למעלה