התערוכה של סעדיה-נייר חום.

גילה או

New member
התערוכה של סעדיה-נייר חום.

אתמול בערב נר ראשון של חנוכה נערכה הפתיחה של התערוכה . ראש עירית חולון כיבד את התערוכה בפתיחה. מר מוטי ששון הגיע רבע שעה לפני השעה הרשמית .היתבונן ביצירות ,התעניין, שאל שאלות ובעיקר נהנה וברך את סעדיה בפתיחה. היה מאוד יפה לראות את היצירות היפות והמיוחדות של סעדיה בחלל הגלריה. יובל קיפל חנוכיה מנחושת . גלינה אפתה עוגה בצורת מסכה וזאת ההזדמנות לאחל לה מזל טוב ליום הולדתה שחל אתמול. היסתובבתי בין המבקרים ונהניתי לשמוע את מילות ההיתפעלות שלהם מהדגמים והיצירות. היו עוד חובבים עם מצלמות .אני בחרתי להעביר 3 תמונות: ראש עירית חולון מבקר בתערוכה (פטריותיות מקומית שכזאת)

גילה או

New member
ועוד דגם .

מקווה שהחובבים שצילמו את העוגה,החנוכייה,עוד דגמים יעבירו את התמונות בהמשך.

gilg1

New member
מצטער שלא הצלחתי להגיע../images/Emo95.gif

למרות שניסיתי והתארגנתי, בתי "מנעה" ממני מלהגיע לפתיחה. אני יוצא בקריאה נרגשת לשלוח תמונות לפורום (או לינק לתמונות).

saadya2

New member
Preliminary report

After a grueling day Monday setting up the show, the exhibit finally started to take shape; I on the other hand was wiped out and could barely speak when called upon on Tuesday… But overall I am happy with the show and was pleased with the opening, which drew some 60-70 people in two waves, including about a dozen from our Israeli Origami Center. The “buzz” from the unfamiliar (and impartial?) crowd was I think strong. The Mayor said something nice too: that while he’s seen several origami shows in this same gallery, he is still surprised at all that remains possible in this medium. --So a few points have been scored for origami in the City of Holon at least. I brought and lit the Origami Hannukia (a new design--made from copper foil, with LOTS of help from Yuval Atlas); Galena brought a portrait of somebody (not me…) made in chocolate cake (Happy Birthday, Galena); Mariano took pictures. Lihi came all the way from Kibbutz Reim in the far Negev; Gilad Naor and a few other people from Jerusalem, and Beersheva and Haifa were also represented. If any of you still haven't seen the show, do come! It will only be up until the 2nd of January. Oh, and send in pictures if you have them---of the space and of people at the opening, not just of works. I'm attaching just a few of the nice shots taken by Mariano Lots of thanks to Gila, our 'representative' in Holon, for the last-minute help which saved my skin; and to Yuval Atlas and Eyal Nerdi for the help and encouragement all along. The next big step is a Website for this exhibit. But first I'm going to catch up on some sleep Saadya

התערוכה מדהימה

התערוכה של סעדיה יוצאת מן הכלל. בזמן שעזרתי לסעדיה בהכנת החנוכיה (בעיקר) בביתו ראיתי את הרוב הגדול של הדגמים. הדגמים שלא הכרתי בתערוכה היו מעטים מאוד. אבל ברגע שהעבודות היה בתערוכה, בגלריה, אז הכל קיבל משמעות אחרת, חדשה. אני הסתכלתי בעבודות שאני מכיר והתפעלתי מהן כל כך... אני מתכוון להגיע לתערוכה באחד מהימים הקרובים שוב... עוד לא יודעי מתי.

giladznaor

New member
תמונות

מחר אני אעלה את התמונות שצילמתי. בסה"כ הייתה תערוכה ממש יפה, והיו הרבה דגמים וכיוונים חדשים שלא ראיתי לפני כן. בכניסה היו דגימות של נייר חום עם אלומיניום שהמבקרים התבקשו לקחת. ראיתי כמה וכמה אנשים מנסים לחקות את יצירותיו של סעדיה עם הדפים האלה (נראה לי שזה היה חלק מהרעיון). אומנם עדיין לא החלטתי אם זה אוריגמי, אבל לאחר ניסיון קצר ב"קיפול" מהדוגמית, אני נוטה לכיוון החיובי, אם כי אני לא בטוח ש"אוריגמי" הוא היבטוי המתאים ביותר לכך. אולי "אוריגמי במובן הרחב". ולסיום, באמת כל הכבוד לסעדיה על ההשקעה והדגמים המדהימים.

mirigami

New member
תערוכה מדהימה ומרגשת ואני

מצטרפת למה שאמר ראש העיר רק שאני מוסיפה ואומרת שהתערוכות שהם ראו עד עכשיו עדין לא מציגות את כל מרחב האפשרויות שטומנת בתוכה אמנות האוריגאמי. אני מאמינה שאגיע שוב (לבד) מכיון שיונתן לא אפשר לי להתרכז ביצירות(היינו בהיסטריה שהוא לא ינסה לקפל אותם מחדש...) לצערנו זה נקבע בזמן הדלקת הנרות וזה זמן שקשה להביא אנשים מכיון שכולם רוצים להגיע הביתה להדלקת הנר.(לכן גם לא הצלחנו למצא בייבי סיטר ליונתן)בנוסף לסדנא שהיתה לנו במוזיאון. אבל האנשים שאוריגאמי וסעדיה יקרים לליבם הגיעו וזה מה שחשוב בפתיחות. גלרית חנקין זו גלריה שמבקרים בה רבים מכל הארץ כך שאני בטוחה שרבים יהנו מהתערוכה. חג חנוכה שמח

bshuval

New member
נשמע מדהים

והתמונות שאני רואה כאן מאד מעניינות. עד מתי התערוכה?

למעלה