התעשיה כמרקחה, האם כבר הפנמתם שאיביי לא רוצה דרופשיפינג?

panayotiss

New member
התעשיה כמרקחה, האם כבר הפנמתם שאיביי לא רוצה דרופשיפינג?

נחדד
איביי לא מסכימה למסחר שאינו בהסכמתו של הספק.
כלומר לעשות קופי פייסט למודעה אקראית בלי שקיבלתם את אישורו של בעל הסחורה נניח וולמארט או הום דיפו.

אם אתם עושים דרופ בהסכמה כלומר יש לכם חוזה אספקה עם בעל המלאי הכל תקין.

שבוע מוצלח

Sanchez

Member
לא ברור לי משהו...
אם ישנו מוכר שמוכר אלפי פריטים מעשרות מקורות, האם עכשיו יצטרך לספק להנהלת EBAY אישור מכל מקור שלו ?
&nbsp
&nbsp

Sanchez

Member
שיהיה להם בהצלחה...
אני משתמש ב EBAY משנת 2001. לרוב כקונה, אך גם פה ושם כמוכר עם כ 4000 פידבקים !
אם בעבר היתי מבצע 100% מרכישותי ב EBAY, היום אני יכול להגיד בודאות- עברתי באחוזים מאוד ניכרים לאמזון ובודאי ברכישות בסכומים משמעותיים.
אני מבין את המוכרים שבורחים מ EBAY.

francolana

New member
זה המקור

אבל זה לא חדש. התקווה היא שהפעם יכנסו בנוהל הזה חזק ויפסיקו אותו. ממליצה לקרוא הן את הפוסט והן את התגובות.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה כוונתך ב"ייכנסו חזק". את בעד ארביטראז'?

panayotiss

New member
לדעתי הבשורה כאן שאיביי ממש הודתה שהיא מטרפדת את החשיפה

למודעות מסוג הזה.
עד עכשיו כל הדרופשיפרים טענו כך ואיביי היתממה.
&nbsp
במשפט בשבוע שעבר איביי הודתה בכתב ההגנה שהיא בפועל חונקת את החשיפה למודעות האלה כי מבחינתה החברות שתבעו אותה והדרופשיפרים מרמים את ה ebay user agreement
לטענתה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שאמזון יכולה לטרפד זאת בקלות רבה אם רק תרצה

ונראה לי שלא רחוק היום שהיא תרצה...
&nbsp
היא יכולה פשוט להגביל את מספר הכתובות שכל חשבון (קונה) רשאי לשלוח אליהן. די בכך שיגבילו לעשר כתובות בחודש (עבור אדם פרטי זה די והותר) ואולי בעונות החגים יעלו אפילו לעשרים (או שיגבילו רק בפריים, כלומר את הזכות לשלוח חינם), וזה לא יפגע באנשים פרטיים אבל יגדע את הענף לדרופשיפרים.
&nbsp
אני בהחלט מבינה מוכרים באמזון שמתעצבנים מכך שמעתיקים מהם דפי מכירה ומפרים זכויות יוצרים, לעיתים מחסירים מידע וזה כבר ממש פוגע בהם... הם רוצים להעניק שירות ישיר ללקוחות ולטפל בבעיות ופתאום נתקע להם באמצע מתווך עלוקה שלא בהכרח יודע לעבור ורק מחפש לדפוק קופה.

francolana

New member
גם אמאזון מתחילה לטפל בנושא

רוב המוכרים פשוט לא מעוניינים שמישהו יתעלק על המוצרים שלהם גם אם הם מרוויחים מכל מכירה כזו.
ולא טרילי, אני מתנגדת לארביטראז' - ממש לא אוהבת את הקשקוש הזה. ואני מסכימה לחלוטין שמדובר אם לא בנוכלות ממש אז בנוכלות אחרת. תמימות ויושר כפיים אין פה.
לא כיף לדעת שהרבה מהתכנות וקיצורי הדרך בתחום נוצרו פה. הדרופרים האלה הם המאכרים החדשים. זה היה דוחה אז וזה דוחה היום

trilliane

Well-known member
מנהל

naf86

New member
אני חושב שזה מעולה

אני תמיד האמנתי בהחזקת סחורה ומשלוח מיידי, ולא בניצול מלאי של אחרים.

למעלה