התפאקדות להופעה בגאעלה מחר הופעה בגאלה בק.חיים, מי בא? בא\ה- לא בא\ה- מי שלא בא מצה >.<
A AvtipuS New member 6/4/06 #1 התפאקדות להופעה בגאעלה מחר הופעה בגאלה בק.חיים, מי בא? בא\ה- לא בא\ה- מי שלא בא מצה >.<
ס סבסטיאן נאבד New member 6/4/06 #3 ../images/Emo121.gif../images/Emo155.gif אין לי איך להגיע לק. חיים בשישי בערב, זה כאב ראש. ויום אחרי זה <עוד יומיים!!> יש עשור ל"המכתב" ואני אראה את נופרי, ואתם לא
../images/Emo121.gif../images/Emo155.gif אין לי איך להגיע לק. חיים בשישי בערב, זה כאב ראש. ויום אחרי זה <עוד יומיים!!> יש עשור ל"המכתב" ואני אראה את נופרי, ואתם לא
B B a m b o o k New member 6/4/06 #6 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה כיף לו...
A Another Perfect Day New member 6/4/06 #9 ../images/Emo204.gifאתה מוזמן לבוא איתי... בתקווה שאני אלך...
ס סבסטיאן נאבד New member 6/4/06 #12 ../images/Emo121.gifאיך את מגיעה? וואי בראשון על הבוקר יש לי טיול של יומיים עם החניכים, טוב נקווה שאני אחזיק מעמד
../images/Emo121.gifאיך את מגיעה? וואי בראשון על הבוקר יש לי טיול של יומיים עם החניכים, טוב נקווה שאני אחזיק מעמד
A Another Perfect Day New member 6/4/06 #17 ../images/Emo204.gifנממממ...אחרי הנחה וכאלה [כי זה נהג קבוע] אם אתה תבוא זה יצא בערך 30 שקלים לכל אחד [הלוך חזור].. בעצם, תלוי מאיפה תבוא ואיפה תרד.. כי אנחנו תמיד נוסעות מעתלית..
../images/Emo204.gifנממממ...אחרי הנחה וכאלה [כי זה נהג קבוע] אם אתה תבוא זה יצא בערך 30 שקלים לכל אחד [הלוך חזור].. בעצם, תלוי מאיפה תבוא ואיפה תרד.. כי אנחנו תמיד נוסעות מעתלית..
א אסי סרחנה בנשמה New member 6/4/06 #7 ../images/Emo155.gif../images/Emo194.gif טוב לדעת שיש להם הופעה