התפוז המכני

התפוז המכני

מזמן מזמן מזמן אני כבר לא זוכרת מתי ראיתי את הסרט התפוז המכני!!! היום יש אותו בשעה 1.00 בערוץ 12 HOT ואולי אני יראה..!! חשבתי על זה שאני לא מתרכזת בפרטים הקטנים של הסרט כי אני מטיבעי דיי כללית אבל אם טבעית עיין חדה!! ככה שהבחנתי שהשיר "singing in the rainרק בגלל שזה השיר היחיד שהוא יודע לשיר מתחילה עד הסוף וזה בעצם השיר שמסבך אותו וגורם לכמעט מותו.!...!..! אבל יש לי הרגשה שהסרט קצת יותר מורכב מזה אז אולי נדבר פה על הרבדים האחרים בסרט הסמויים או האלה שסמויים בשבילי?? או שאני יראה את הסרט שוב היום ואני יבוא אם תשובה!!! גם את הסוף לא ממש הבנתי או שאני לא ממש זוכרת רק שמישהו משממשה בא להצטלם איתו כי האשימו אותם בזה שהוא הפך להיות כזה חסר אונים ומסכן!!!

ברונדבי

New member
חובב לודוויג פסיכי שהולך מכות

ביקורתי ..ו..אה...זהו. הידעתם שהסופר שמרביצים לו זהו הסופר של הסיפור האוטוביוגרפי הנ"ל? סרט משובח בכלז את.

אוקי....

פסיכי
הולך מכות
אוהב שליטה סמכות וכוח
חובב לודוויג- ??? אלה כל הרבדים? זה לא סמוי וזה לא ממש רבדים... חשבתי שיש קצת מורכבות!! למרות שהעלילה מרתקת, מסכרת, בלתי צפויה, מפתיעה ועוד ועוד... צפיתי ליותר אני עוד מצפה!!! הידעתם שהסופר שמרביצים לו זהו הסופר של הסיפור האוטוביוגרפי הנ"ל? סרט משובח בכלז את. ??????? מה?? על מה אתה מדבר? אולי שחכתי קטע שלם בסרט על סופר?? לא יודעת.. מה??

ברונדבי

New member
מצטער על אי ההבנה

לודוויג=בטהובן כן. אחלה סרט. ויש שם קטע שהם אונסים את אישתו ומרביצים לו וזה, לא מכירה?

זה כבר בהתחלה...

בזמן שהוא שר את השיר ריננג אינ דה רין הוא אונס את אישתו של ההוא שהרי בסוף בגללו הוא נכנסה לבית חולים .. !!! אהבתי את התסריט איכשהו יוצא כולם השונאים שהוא רכש לעצמו מתנפלים עליו!! לא ראיתי את זה אתמול שוב אבל אני זוכרת דיי הרבה... !!! זה שהוא אוהב את בטהובן אני זוכרת ונכון היה איזה קטע על זה נכון נכון!!! יצא לי מראש... שהרגילו אותו כל פעם שהוא שומע את לודוויג של בטהובן איזה סנפוניה הוא מתחיל להרגיש לא טוב ככה חינכו אותו לא לאנוס (ובכלל לא לגעת בנשים) ולא לנהוג באלימות !!!! עכשיו הזכרת לי למה הוא נכנס לבית חולים בגלל שההוא שהוא אנס את אישתו השמיע את לודוויג עד הוא לא יכל יותר והוא קפץ מגג הבית!!!! :)

0mroosh

New member
אפשר רק לספיילר הודעות בבקשה...

זה פוגע בהנאה של אחרים.. :) התפוז המכני בהחלט יצירה קולנועית משובחת! כמו שרק קובריק יכול לעשות...

רשמתי בכל מקרה!!

כ התחלחה רשמתי רק תפוז המכני... אז שידעו שזה בעצם לכל השירשור!!! שאני לא יצטרך כל פעם לעשות ספוליר!!

למעלה