התפוח(ית) לא נפל(ה) רחוק מהעץ

התפוח(ית) לא נפל(ה) רחוק מהעץ ../images/Emo99.gif

תראו את השפגט שהמותק שלי עושה כשהיא מנסה לזחול

inbal701

New member
איזה מתוקה...

מעכשיו "עושה עיניים" למצלמה
ענבאלדי - ענבל זוהר

../images/Emo51.gifויאמר עוד שהיא התרגלה לזה מהר

בהתחלה לא סבלה שצילמו אותה, עכשיו? רק תנו לה להצטלם! חחח מזכירה לי את עצמי כשהייתי קטנה, אבא שלי היה רודף אחריי עם המצלמה ולקח לו כמה שנים טובות לשכנע אותי

מיכלוש, אפשר לאכול אותך ואת אור

ככה, נקי, בלי תבלינים את משהו משהו ואור כנראה הולכת להיות עוד יותר משהו משהו. את נהדרת, מתוקה, חיננית, פתוחה, ונהדרת - כבר אמרתי? איזה יופי שאת נהנית מכל רגע מגידול אור, לפעמים אני מתגעגעת לתקופה שבני היה קטן, ככה בגילה של אור.... אבל יש לי אותו עכשיו, גדול לתפארת ואין לו בעיה שאני אנשק ואחבק אותו, אז ככה שזה בסדר. נשיקות שלך תמרה

בקרוב הנכדים? ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על המחמאות (את התשלום נסדיר בהמשך
סתםםםםםםםםםםםםם
) אבל אי"ה בקרוב תגיעי לתקופת הסבתאות, ולפי מה שאני רואה את הולכת להיות סבתא שפיצית! יש לי בחוג שאני מלמדת המון סבתות וחלק באות עם הנכדות שלהם וזה תענוג צרוף.... אז סבתא כמוך בכלל... את יודעת, אם הילד שלך ישן כל הלילה מחייך לכולם ונינוח ואין לו חרדת נטישה אוכל יפה עד הפירור האחרון כל מה שנותנים לו ומתפתח בדיוק לפי הספר את כנראה הסבתא
הרי סבתא זה כייף נטו - יש לך את כל הסבלנות והסובלנות בעולם כי בלילה את הולכת לישון
זה מה שלפחות אני רואה אצל ההורים שלי.

ganitn

New member
ואי הילדה הזו מדהימה!!!

איזה קסם! פשוט מלאכית קטנה. אתם צריכים לראות אותה בלייב, היא עוד יותר מדליקה. כשהיא שומעת מוזיקה היא מתחילה להתנוענע לפני הקצב.
בלי עין הרע. מיכל שה' ישמור לך עליה. אוהבת גנית

ליילה 1

New member
נו, בחיאת נדיה קומנצ'י../images/Emo106.gif

הילדה הזו ממש מיס שפגיצה. מהקריות ועד אילת עוד לא נראה
כזה שפגאט רגל פה,רגל שם הקהל כולו נדהם
כולם יודעים אין צורך להבהיר לילדונת הזאת צפוי עתיד מזהיר

../images/Emo9.gif אור מוסרת את געגועיה

איך התחברת אליה, מושלם! וואלה גנית הייתי לוקחת אותך בייביסיטר...

אגב גנית יש לך ד"ש מבנות החוג שלי

(כתבתי בהתחלה "יש לך ד"ש מהבנות שלי" אבל איזה בנות יש לי בנוסף לאור?
ב"ה...) שמאוד התרשמו מהחן והצניעות שלך!!!

ganitn

New member
למה לא?!

הן אולי לא הבנות הביולוגיות שלך, אבל הן כן הבנות שלך, הבנות שלך לריקוד. את אמא שלהן לריקוד , אמא שמלמדת את הבנות שלה לרקוד. ויש לך בנות מקסימות, ורואים שהם אוהבות אותך מאוד ונהנות מכל רגע בשיעור. שמחתי להתארח אצלך בשיעור וכמובן שלהכיר את אמא שלך ואת אור ולא רק מהתמונות המדליקות כאן בפורום. תודה רבה על המחמאה, נעם לי מאוד. נשיקות מתוקות לאור וד''ש חם לבנות! אוהבת גנית

למעלה