התפחת בריוש

CallMeCavanaugh

New member
התפחת בריוש

שלום לכולם

אתמול הכנתי בצק בריוש (אם זה יצא מוצלח, אפרסם את המתכון, אבל עדיין לא אפיתי). בעיקרון, ההתפחה אמורה להתבצע בסביבה חמימה, בערך 30 מעלות, במשך שעה וחצי. אני רוצה לאפות את הבריוש על הבוקר, נשאלת השאלה - האם אפשר להתפיח אותם לילה שלם במקרר? או שאני אצטרך לקום באמצע הלילה כדי לקרוץ אותם ולהניח לתפיחה ואז לחזור לישון?

תודה לעוזרים.
 

נופשת

New member
נראה לי יותר מידי זמן התפחה ב30 מעלות.

לדעתי אפשר להתפיח במקרר, אני מכסה בבד ועל זה ניילון, כדי שלא יתייבש.
תצטרך כמובן בבוקר להוציא את זה מהמקרר שעה, אולי יותר לפני האפיה.
 
למעלה