CallMeCavanaugh
New member
התפחת בריוש
שלום לכולם
אתמול הכנתי בצק בריוש (אם זה יצא מוצלח, אפרסם את המתכון, אבל עדיין לא אפיתי). בעיקרון, ההתפחה אמורה להתבצע בסביבה חמימה, בערך 30 מעלות, במשך שעה וחצי. אני רוצה לאפות את הבריוש על הבוקר, נשאלת השאלה - האם אפשר להתפיח אותם לילה שלם במקרר? או שאני אצטרך לקום באמצע הלילה כדי לקרוץ אותם ולהניח לתפיחה ואז לחזור לישון?
תודה לעוזרים.
שלום לכולם
אתמול הכנתי בצק בריוש (אם זה יצא מוצלח, אפרסם את המתכון, אבל עדיין לא אפיתי). בעיקרון, ההתפחה אמורה להתבצע בסביבה חמימה, בערך 30 מעלות, במשך שעה וחצי. אני רוצה לאפות את הבריוש על הבוקר, נשאלת השאלה - האם אפשר להתפיח אותם לילה שלם במקרר? או שאני אצטרך לקום באמצע הלילה כדי לקרוץ אותם ולהניח לתפיחה ואז לחזור לישון?
תודה לעוזרים.