התפטרתי!

התפטרתי!

אני לא מאמינה שעשיתי את זה, אני עדיין רועדת, אבל הודעתי לבוס שאני עוזבת, ואני בטוחה שזה בא לו בהפתעה גמורה.. מחר אנחנו אמורים לדבר, אני לא יודעת עוד כמה זמן אני אמשיך עד יום העזיבה, אבל אני לא מאמינה שעשיתי את זה! לא יודעת לאן להמשיך מכאן, מה לעשות, לא יודעת אם זו בכלל ההחלטה הנכונה.. זו העבודה ראשונה אחרי השחרור, זה נהיה רציני אבל בכל מקרה לא רציתי "להשתקע" שם יותר מדי.. כמעט שנה שעבדתי שם, חשבתי שאני אסגור שם שנה, אבל משהו התפרץ בי היום, קטע מוזר... אני בשוק מעצמי!! מה לעשות? מה עכשיו??

אני

חושבת שלא רק הבוס שלך היה מופתע שהתפתרת אלא גם את. נראה לי שהחלטתך באה ממקום שבו את לא בטוחה בו, וזה חבל! לא ממש מובן לי למה ברחת ברגע שהרגשת שהעבודה נהיית רצינית? למה את לא רצית להשתקע שם? אני חושבת שאת צריכה ללכת ליעוץ על מנת ללבן את כל הסוגיות הללו. אני חוששת שדפוס התנהגות זה יחזור גם במקומות הבאים. לא נותר לך אלא לחפש עבודה חדשה. בהצלחה

avital42

New member
כל דבר שאנו עושים זאת בחירה, ולבחרה יש מחיר

עם המשפט הזה תמשיכי הלאה, זו היתה בחירתך גם אם את לא מבטוחה בה,את המעשה אין להשיב ותפיקי את הטוב ביותר. תדאגי לקבלת את המגיעה לך, לפי הבנתי את צעירה ויש לך את כל הזכות לבחון ולמצוא את המקום שלך. בהלחה אביטל זברגר לוקחים אחריות- www.emunavital.com

הגר שקד

New member
מה עכשיו?

יקירה, לא הצלחתי להבין מהי הסיבה להתפטרותך, ויש לי הרגשה שגם את לא מבינה את החלטתך. אז מה עכשיו? עכשיו זהו זמן טוב לעצור ולברר עם עצמך מה את באמת רוצה, כיצד את רואה את חייך בעוד שנתיים-שלוש מהיום, וכיצד תוכלי בעתיד לעשות מהלכים לאחר מחשבה, ולא מתוך התפרצויות אימפולסיביות. מה את אומרת?

ברכות חמות !!!

אם עשית זאת ,סימן שהרגשת שהגיע הזמן לזוז הלאה ,לא ? מה לעשות ,את שואלת .... ראשית - חופש לנקות ראש ולהחליט מה תרצי לעשות הלאה. מתי שהוא תצטרכי לחפש שוב עבודה :)))) המון בהצלחה

למעלה