התפטרתי.

yaelia

New member
התפטרתי.

אז כנראה שכושר החזקת המעמד שלי הוא לא משהו. אני עובדת שם חודשיים וחצי, מאז מרץ. מההתחלה הרגשתי שהבחורה שעשתה לי חפיפה לא מחבבת אותי (בלשון המעטה), אני לא פרנואידית לרוב, וכשאני מרגישה משהו כזה, לרוב יש לזה ביסוס. מאז, כבר חודשיים וחצי, כל מה שאני עושה, לא טוב. היא טוענת שהיא צריכה לעבור אחריי ולעשות את העבודה פעמיים, משום מה כשאחרים עורכים את התרגומים שלי, אין להם כאלה בעיות. באופן קבוע אני מרגישה מתוחה בעבודה ועצבנית, ואני חוזרת הביתה מותשת ומבואסת. והכל מחצי משרה מפגרת שאני בקושי מרוויחה בה את הכסף שאנחנו שמים בצד למשפחתון של הללי בשנה הבאה... וביחד עם הדיכאון שממילא אני עוברת בחודשיים האחרונים, פשוט לא בא לי. ולא שווה לי. איכשהו אני מרגישה שאני מתרצת ושאולי אני מפונקת סתם, ואולי אני ממציאה דברים, אבל אני יודעת שלא. אני רוצה עבודה ראויה, שאני לא ארגיש בה האחרונה בשרשרת המזון, ושתיתן סוף סוף מקום לכישורים שלי. אני מרגישה כל כך חסרת ערך ומדוכדכת גם כך. תגידו לי שאני עושה את הדבר הנכון...

nubi

New member
../images/Emo24.gifשום דבר

בעולם לא שווה את הבריאות שלך. אם לא היה לך טוב-עשית מצוין! מחזיקה לך אצבעות שתמצאי משהו טוב במהרה!

lulyK

New member
את עושה את הדבר הכי נכון.

כל כך הרבה חסרונות, וממה שאת מתארת - אף יתרון. ואפילו נשארת שם חודשיים וחצי כדי לוודא שזה לא קשיים של התחלה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם כושר העמידה שלי במקומות עבודה הוא לא משהו, מאז הילדים. לוקח זמן למצוא עבודה שמרגישים בה טוב. פתאום שיש ילדים אז לא נראה הגיוני "לסבול" בעבודה". אני חושבת שעשית צעד נכון וטוב לא רק ל אלה לכל המשפחה. וחוץ מזה במקוצע שלך את לא יכולה לעבוד עצמאית?

yaelia

New member
אני עובדת גם פרילנס

אבל זה באמת פינטס מבחינת תמורה. אני אחזור לאפות עכשיו במרץ. בסופו של דבר מזה אני באמת רוצה להתפרנס. נראה איך יצליח.

עשית את הדבר הנכון!

אני תמיד אומרת שעבודה הוא המקום בו אתה מבלה חלק ניכר מהיום שלך ואין שום מצווה ללכת למקום כזה כשסובלים בו. אם את מרגישה שלא היה לך טוב, טוב עשית שהלכת. מנסיון שלי, הרבה פעמים מעז יוצא מתוק ואולי העבודה הבאה שתמצאי תתאים לך גם מבחינת משכורת וגם יחס הרבה הרבה יותר. בהצלחה!

yaelia

New member
תודה. ככל שאני חושבת על זה יותר

אני מבינה שזאת לא סתם גחמה ושכנראה עשיתי את הדבר הנכון. בכל אופן אני מלאת תוכניות למצוא לי עבודה שווה חדשה.

משוש30

New member
את עושה את הדבר הנכון ../images/Emo140.gif

אם את סובלת שם לא מרוויחה מספיק כסף ולא מעריכים אותך אני לא רואה שום סיבה שבעולם להישאר. מה לגבי האפוציה השניה שהייתה לך? עוד אקטואלית?

yaelia

New member
תודה. ספק אקטואלית

אם אני אמרפק מספיק ואדחף את עצמי, היא תהיה. אני כמו איזה מעופפת, רק עכשיו מתחילה להבין שהכל תלוי במרפקים ובמי שצועק הכי חזק... אני מאוד לא טובה בזה, אבל אני אאלץ ללמוד.

../images/Emo140.gifמקווה שעדיין תקראי את....

|התגובה שלי.... כל הכבוד לך!!! אני חושבת שאסור לעבוד במקומות שהאווירה שם מעיקה, "מחפשים" אותך וכל יום זה עונש. כשהיה לי בוס חרא! בקפ"ח שעבדתי בה, "חתכתי את הענין, והתפטרתי אחרי כמעט 7 שנים, יותר נכון פוטרתי וכך קיבלתי פיצויים. אניחושבת שצריך, ממש חובה לבוא לעבוה עם "שיר " ב
גם אני היום עובדת במקום מגעיל! וכלכלית, כרגע לא יכולה לעזוב. ברגע שאוכל אני
משם... שיהיה לך המוןב
. ובייחוד ביזמות שאת מתכננת בתחום אפית העוגות.

בהחלט עשית את הדבר הנכון!

בשביל מה לסבול כל כך? ובמיוחד לאור העובדה, שאיפהשהו מחכה לך משרה נהדרת! בהצלחה!!!

ליילה

New member
לא נותר לי אלא להסכים עם קודמותי

אין עבודה ששווה לסבול בה כל כך הרבה, בעיקר אם הכסף לא משהו (אני בטוחה שאם היית מקבלת על זה מליון דולר, היית נשארת יותר). ואני בדיעה שכל שינוי לטובה , ומה שקורה זה מה שצריך לקרות, גם אם אנחנו לא תמיד מבינים את זה בזמן שזה קורה. כנראה שעבודה הרבה יותר טובה מחכה לך מעבר לפינה.

yaelia

New member
תמורה מאיזשהו סוג חייבת להיות

או שישתלם כלכלית ואז חורקים שיניים וממשיכים, או בתחום של עניין והנאה ותחושה של צמיחה והתפתחות, ואז גם יופי. ואם לא ולא, אז לפחות אנשים שכיף לקום בבוקר ולחשוב שעומדים לפגוש אותם. אני חושבת שאני צריכה להמציא ג'וב בשביל עצמי...

../images/Emo45.gif כל הכבוד על האומץ

הלוואי שהיה לי גם. אבל אחרי 5 שנות לימודים (כולל הפסקה) אני חייבת להישאר במקצוע הפיכס הזה - ואם כבר, אז לפחות במשרד נחמד יחסית. ולך בראבו. ובהצלחה.

ציף שלי

New member
עשית את הדבר הנכון!

כשתרגישי מוכנה תמצאי משהו שיביא לך סיפוק ורצון לקום בבוקר - וזו תהיה העבודה המתאימה לך! בהצלחה!

yaelia

New member
הלוואי שבקרוב.

בינתיים לכבוד היום האחרון שלי בעבודה, אמא שלי באה לשמור על הללי בבוקר (ככה זה בימי שישי כשאני עובדת), שבוע אחרי צינתור. הגעתי ב-8:00 וגמרתי את העבודה שהכינו לי תוך 10 דקות בדיוק. לא היה לי שום דבר נוסף לעשות, אז הבוסית אמרה למזכירה שלה (בטלפון) להודיע לי שאני אשב בינתיים ואחכה שתהיה עבודה.... לקחתי את התיק שלי, אמרתי יפה שלום וחזרתי הביתה ב-9:00. אם הייתי זקוקה לשכנוע נוסף, הנה הוא.

עינבלית

New member
נשמע לי שעשית את הצעד הכי נכון

בעולם. כל הכבוד על התעוזה ומצטרפת לציף- העבודה הנכונה תחכה לך בזמן הנכון, במקום הנכון ובתמורה הנכונה.

כל הכבוד לך. למרות שמקום העבודה

לא נשמע מלהיב עדיין זה לא פשוט לקום ולהתפטר. טוב שלא משכת את זה יותר.

למעלה