התפכחות, השתחררות

kikona126

New member
התפכחות, השתחררות

חלמתי חלום היום, ובחלום כתבתי שיר או סתם קטע, אני זכרתי את המשמעות של מה שכתבתי אבל מילים אחדות בלבד. בחלום שלחתי את המכתב למישהו מסויים, אבל לא כתבתי על המעטפה למי... איך שהתעוררתי כתבתי את כל המילים שהיו זכורות לי מהחלום, וכתבתי מהם "שיר" קטע קטן. לאחרונה בחלומותיי אני מורת דרך לאחרים ולעצמי. כניראה שבתקופה האחרונה חיפשתי את דרכי אצל אחרים, ולא אצלי. ובשבועות האחרונים, היתה לי תפנית, אני שלא הערכתי את עצמי, וכל הזמן הורדתי מערכי, הבנתי שבעצם כל הזמן הזה לא חיפשתי במקום הנכון... הנה הקטע, הוא נכתב ישר לאחר שנת הצהרים שלי (אני מנהלת יומן שהוא יומן חלומות ויומן שבו אני כותבת לאחר שינה 3 עמודים כל פעם) התפכחות, השתחררות. מלמטה על עצמי הסתכלתי את דעתי כבלתי את התפתחותי חסמתי, את דרכי חיפשתי, בדרכו של אחר הלכתי, מדעתו של אחר למדתי, את התפתחותי חסמתי. מחשבותי רבות, רעיונותי מגוונים לא ראו הם אור יום, כי בדרכו של האחר הלכתי ומדעתו למדתי את עולמי לא פיתחתי. את עיני כבלתי, ואת ידי שיתקתי את עיני פקחתי ומלמעלה על עצמי התבוננתי דרך חדשה לרגלי סללתי, בהבנה בהפנמה כי שלי היא. צעד ועוד צעד, אני קובעת. צעד ואחד נוסף, אני מתפתחת ועכשיו אני יודעת, עכשיו אני מכירה את מסלולי את מורתי שלי אני.

מקסים!!!כל כך יפה

איזה תובנות מדהימות!!!

למעלה