התפללות להחלמת רה"מ והעלאת דעה..

deddy23

New member
התפללות להחלמת רה"מ והעלאת דעה..

קודם כל ברצוני לשלוח איחולי החלמה לרה"מ אריאל שרון. לדעתי האישית האיש הזה גם אם החלטותיו היו לעיתים עומדות כשנויות במחלוקת הצליח להביא יציבות מסויימת למדינה שלא ידעה יציבות מאז רצח רה"מ יצחק רבין המנוח. בשעות כאלו אפילו אני כצעיר בן 26 יכול להסתכל אחורה על המצב הפוליטי ועל כל צדדיו ותהפוכותיו ולהודות כי אריאל שרון בהחלט היה דמות מייצבת למדינת ישראל. שנית, ברצוני להעלות בפניכם את המחשבות וההרהורים שעלו בראשי כמו גם הספקלוציות שאיש אינו יכול להמנע מהן אפילו בימים כאלו. לפני כשבועיים חזרתי מהודו לאחר תקופה של כ-4 חודשים, את הידיעה על פרישת שרון ממפלגת הליכוד והקמתה של קדימה עוד שמעתי כאשר הייתי בחו"ל. אני חייב לציין כי לחזור לארץ לתוך מערכת פוליטית סוערת שכזו בהחלט היה מעניין, לראות עד כמה הדברים השתנו ועד כמה נוצר קונצנזוס סביב האיש הזה - אריאל שרון. כיום כאשר נראה כי אריאל שרון אינו ימשיך בדרכו הפוליטית, מסתמנת גם שבירות כלשהי בעתידה הפוליטי של מפלגת קדימה שנראה כאילו נסתמכה על מניהגותו של שרון. דעתי היא אחרת - אישית אני חושב כי דווקא מתוך הסיטואציה הזו, אם דווקא בשעה הזו האישים אשר הצטרפו למפלגת קדימה מתוך ההבנה כי הגבול בין הימין לשמאל בזירה הפוליטית בישראל הטשטש - אם אישים אלו לא יכנסו לתוך מלחמות פנימיות לירושת כסא מנהיג המפלגה, אם לא יפרשו חזרה למפלגות אשר מהן הגיעו לקדימה - או אז המפלגה הזו אף תזכה ליותר פופולריות אשר ממנה היא נהנתה עד כה. אני מאמין כי אם בתוך מפלגת קדימה ישמרו על אחדות על אף שאריאל שרון לא יהיה מי שיעמוד בראשה ייתכן כי המפלגה הזו תוכיח עצמה כאופציה הפוליטית השפויה היחידה שיש במדינת ישראל. אישית אני מאמין על אף היותי בעבר תומך בימין קיצוני כי מפלגת קדימה - שוב, בהנחה כי לא תיכנס למאבקים פנימיים ושחיתויות, מפלגה זו והאנשים אשר מרכיבים אותה הם האופציה הכי טובה שיכולה להיות למדינת ישראל. איחולי בריאות והחלמה - מי ייתן ומצב בריאותו של אריאל שרון ישתפר ונזכה לראות אותו יוצא מהמצב בו הוא נמצא כרגע.

למעלה