התפלספות קצרה...

morning star

New member
התפלספות קצרה...

שלום כולם! זו חלק מתשובתי לשאלתו של CAT4 בפורום אחר... מאחר וזה בא לי פתאום עקב תגובתו (תודה CAT!) רציתי לחלוק זאת אתכם. זה עוד לא ערוך כל-כך, מחשבה ראשונית. בטח עוד יהיה המשך. מהו הווה? לא ניתן להגדירו, אפילו בעזרת השעון הכי מדויק. מהו הרגע המדוייק בו משהו קורה? כל נתח זמן ניתן לחלוקה קטנה יותר וקטנה יותר, כמו כל יחידת אורך. והרי שתי יחידות אלה מרקיבות כל יחידה אחרת בעולמנו, פיזיקלית, כימית וביולוגית (רק במתמטיקה אין חשיבות לזמן ולמקום...). במקום בו הזמן והמקום נגמרים, שם מתחילה האמת. כאשר אנו מגיעים למהירות האור, המציאות מתחילה להתעוות. כנראה, אם נוכל להגיע להפסקת תנועה מוחלטת - המציאות שוב תתעוות. למרחק(מקום) אין משמעות ללא זמן, וההיפך. מחשבות באות אלינו ללא זמן כלל. אולי אנו חושבים על משהו במשך שעות, אך המסקנה, כמו כל אחת ממחשבות ביניים באה בפתאומיות, יש מאין - הכל התחיל ממחשבה ראשונית, היכן שאין זמן ומקום. טוב, די להתפלספות... שלכם הנווד

CAT4

New member
הללויה

כבר כימט שבוע שאני מנסה לימצוע מישהוא שיפתח את הראש לו וינסה להכניס כצאת חיים לפרום הזה אני מאמין כי בשביל לדעת דברים צריך לדעת לישאות שאלות רבות ככול האפשר אני שאול שאלות. ואני עונה אליהם לעצמי. אבל אם אני ישאל ויענה במכה אחת אז אף אחד אח לא ילמד מיזה ככה שתודה שאנית לי אני אהב את זה

למעלה