הממ...התפנה מקום לשירשור
רעיון נחמד.הממ...
מה את אומרת, לאור העניין הרב -מאוד- שיצרו שרשורי ספירת העומר המבוקשים, אולי כדאי לפתוח פה שרשור לשיעור דף יומי קבוע?
על מה חשבת?רעיון נחמד.
יותר טוב מהרעיון שחשבתי עליו.
אוי מעולה!!הממ...
מה את אומרת, לאור העניין הרב -מאוד- שיצרו שרשורי ספירת העומר המבוקשים, אולי כדאי לפתוח פה שרשור לשיעור דף יומי קבוע?
לא יודע מה בדיוק התכוונת שאעשה עם המוח, אבל...אוי מעולה!!
ת _ _ ן קצת את המוח עם דברי ההבל בספר ה"קודש"!!!
סוגיה מרתקת למען האמת.האם מותר לאכול דג בחלב אימו?
לא זכור לי שאי-פעם עשינו זאת. בהחלט סוגיה ראויה לדיון, שכבר נכתבו עליה עמודים על גבי עמודים לפנינו. אשריך שחשבת על סוגיה כל כך מעניינת לכלל ציבור גולשות וגולשי הפורום!מזמן לא עסקנו בסוגיה זו!!!![]()
שאלה מעניינת.אוי מעולה!!
ת _ _ ן קצת את המוח עם דברי ההבל בספר ה"קודש"!!!
האם מותר לאכול דג בחלב אימו?
מזמן לא עסקנו בסוגיה זו!!!![]()
למיטב ידיעתי מרוקאים ונדמה לי שגם תימנים נוהגים כך. אשכנזים אוכלים דג עם חלב חופשי.שאלה מעניינת.
ג'קי ממסטר שף, החמירה בדבר, ולא אכלה חלב עם דג, בתוכנית למדה שדג עם חמאה מאד טעים.
יש הפרדה מטעם בריאותי, לא הלכתי.למיטב ידיעתי מרוקאים ונדמה לי שגם תימנים נוהגים כך. אשכנזים אוכלים דג עם חלב חופשי.
הא בהא תליא. למיטב ידיעתי המנהג ההלכתי מבוסס על החשש הבריאותי. הוא לא מסוג האיסורים/מנהגים/הלכות שאנו מתייחסים אליהם כ'הלכה למשה מסיני' כמו למשל דיני הכשרות מהתורה שבכתב (כדוגמה בלבד והיא לא מושלמת, אני יודע).יש הפרדה מטעם בריאותי, לא הלכתי.
אכן, הפרדה בריאותית!!!יש הפרדה מטעם בריאותי, לא הלכתי.
מחלת האובססיביות נגד הדת/יים קשה פי כמה, סתם לידיעתךאכן, הפרדה בריאותית!!!
כאשר אוכלים דג בחלב האמא של הדג נדבקים במחלה מאוד מסוכנת!!
כך קבע וטרינר דגים מאוד מפורסם!
גם כאשר אוכלים בשר חזיר בחלב של דג נדבקים באותה המחלה.
המחלה נקראת טימטום דתי!!!|פטיש
המרפא היחיד מהמחלה הזו זה חזרה בשאלה![]()
אך יש מחלה הרבה יותר קשה, מסוכנת וסופנית!!!!מחלת האובססיביות נגד הדת/יים קשה פי כמה, סתם לידיעתך. היא מעסיקה את החולה זמן רב יותר וחלק גדול יותר מחייו, משפיעה עליו ועל מצב רוחו יותר, ומקשה עליו לאורך השנים.
בנושא המקורי אכן מדובר על קביעת רופאים, למקרה שאינך מעודכן, על אף שהסוגיה שנויה במחלוקת.
ולא, אין לזה קשר לאיסור לאכול חזיר, איסור שנובע מסיבות אחרות לחלוטין כפי שכבר נכתב למעלה, גם אם לא לגמרי הבנת את מה שאתה מנסה בכל מאודך לתקוף.
לא יודע אם נכון לקרוא לזה מחלה, אבל אכן, זאת בדיוק עמדת היהדות למקרה שלא עודכנת (ע"ע אברהם והיוולדות הדת שבהמשך תיקרא יהדות).אך יש מחלה הרבה יותר קשה, מסוכנת וסופנית!!!!
מחלה זו היא האמונה באלילים יצירי האדם.
אישית אינני רואה צורך מיוחד לאשפז אנשים (קרי להיפטר מהם) אך בשל אמונתם. שיהיו בריאים כל המאמינים. בוודאי כך כאשר כאמור מעלה, האובססיביות האנטי-דתית היא בעיני "מחלה" לא פחות קשה מזו שאתה מתאר.מחלה זו מובילה לכל מיני תופעות לוואי של שקרים אובססיביים החוזרים על עצמם בערך 200 פעם בשנה, הפיתרון הידוע והמומלץ כרגע הוא אישפוז במחלקה סגורה בבית חולים לחולי נפש!!!
אם נהנית משפיכת המשפט האחרון הזה, שיבושם לך. אני ושמי כידוע לשירותך ולשירות כל אשר נפשך זקוקה לו ואתה זקוק לו לשחרור לחצים. אין לי אלא לקוות שזה הצליח והכאילו-עקיצה שלך (הדי ילדותית יש לומר, אבל לא נתקוף אותה כשלעצמה בנסיבות העניין) תסייע בעדך להירדם בלילה.ויפה שנה קודם
מיצי מה קורה לך?? את מתחילה להיות דומה לריבונו של עולם, שלא ניתן לסמוך עליו!!!
סוף סוף הסתיים שרשור ספירת העומר, ואז יש הצעה לשרשור דף גמרא יומי?הממ...
מה, לא רעיון טוב לדעתךסוף סוף הסתיים שרשור ספירת העומר, ואז יש הצעה לשרשור דף גמרא יומי?
ברצינות? רוצה להבריח מכאן את ה"כופרים"?
כעת אתה רק צריך כמה כותבים שיכתבו נגד כדי להגיד שהרוב מעונינים, ולהתחיל עם המדור היומי הזה.מה, לא רעיון טוב לדעתך?
נסיון עקיצה מגניב, אבל צר לי לאכזבך: גם אם תטעני עוד 99 פוסטים אחרת, המציאות היא ששרשורי תזכורת ספירת העומר נולדו מתוך בקשת אנשים. לא קשור אלי, לא לרצונותי ולא בטיח. פשוט עניין של מציאות, בין אם תכירי בה ובין אם לאו.כעת אתה רק צריך כמה כותבים שיכתבו נגד כדי להגיד שהרוב מעונינים, ולהתחיל עם המדור היומי הזה.
המציאות היא שאתה עצמך לא הסכמת לקבל סקר שנערך לא על ידיך ותוצאותיו לא החמיאו לך.נסיון עקיצה מגניב, אבל צר לי לאכזבך: גם אם תטעני עוד 99 פוסטים אחרת, המציאות היא ששרשורי תזכורת ספירת העומר נולדו מתוך בקשת אנשים. לא קשור אלי, לא לרצונותי ולא בטיח. פשוט עניין של מציאות, בין אם תכירי בה ובין אם לאו.
למיטב זכרוני מעולם לא שיקרתי כאן (בעניין הזה או בכלל) ואני באמת מצטער, אבל אין לי שום כוונה להתחיל עם זה לכבודך. גם לא בעניין הזה.
שרשורי הדף היומי למקרה שהבנת הנקרא ממש קשה לחלק מהאנשים (המגמתיים?) כאן, לא עומדים על הפרק . אמנם אם יחפוץ לב מישהו לפתוח שרשורים כאלה, שיבושם לו. כמו כל נושא אחר, מי שזה לא יעניין אותו מוזמן לדלג עליהם בקלילות . אבל לי אין כוונות מיוחדות בנושא, כמו שכל בר דעת שאינו קורא/כותב במגמתיות או שהבנת נקרא בסיסית מצויה אצלו, יכול היה להבין מהאמור בשרשור זה .
לא מדובר בהתלוצצות שלו, אלא באלו הם חייו האומללים שכל רצונו הוא לעצבן.המציאות היא שאתה עצמך לא הסכמת לקבל סקר שנערך לא על ידיך ותוצאותיו לא החמיאו לך.
לגבי הדף היומי- היה לי ברור שמדובר בהתלוצצות לטעמם של מישהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.