התפנה מקום לשירשור

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מדובר בהתלוצצות שלו, אלא באלו הם חייו האומללים שכל רצונו הוא לעצבן.
בטח. אני חי למען זה :). תגידי, זה שקשה לך להתמודד עם דברים שאת לא אוהבת, זה לא חדש ועולה מהתנהגותך כאן בשבועות האחרונים. אבל להשליך גם בעיותייך אלו עלי :)? ועוד לעשות זאת תוך כדי הצבעה על קשייך בהבנת הנקרא? נו באמת. קצת בגרות, טיפל'ה כזה, אין מצב שתפגיני?
אם שמת לב, הוא מחק את השרשור (לחיצה על הקישור תראה לך שזהו שרשור שנמחק על ידו) שכותרתו הייתה "שרשור של שונאי ישראל" ולמה הוא שינה את הכותרת מהמקור שהיה, כי בשרשור זה הראה כמה הוא עולב, לרבות שקריו וטעויותיו בספירה באי יכולת להבחין בין יום לשבוע.
אהה, צר לי לאכזב אבל ברשותך נציין גם את האמת לצד השקר. באמת שאני מצטער אם מה שאכתוב גורם עוול למישהו שיתקשה לחיות עם זה, אבל לא מחקתי שום שרשור :). את שרשור הספירה מ2022 שהחלטת להוציא מן האוב בנסיון נואל להטעות יהודים תמימים באמונתם, זולת שינוי כותרתו ותגובה לנסיונך שם לא נגעתי בו. לא יודע בכלל אם הוא נמחק.

אבל, למה שלא נשמיץ קצת אם אפשר להשיג זאת באמצעות המצאות ושקרים :). הרי אחרי הכל, אם אנחנו מסוגלים להפוך עולמות כדי לפגוע ביהודים אחרים, מה זה כבר שקר קטן בין חברים ;-).

את הדיון לגבי ימות ושבועות הספירה, תצטרכי לסלוח לי, אבל גם אותו לא אחדש כאן :). קבוצת הכותבים שהספירה מוטעית ידועה ומוכרת לכל גולש/ת כאן. לי אין אלא לאחל לכל חבריה המון בריאות ולקוות שמתישהו הם יתגברו על עצמם.

בטח. אני חי למען זה :). תגידי, זה שקשה לך להתמודד עם דברים שאת לא אוהבת, זה לא חדש ועולה מהתנהגותך כאן בשבועות האחרונים. אבל להשליך גם בעיותייך אלו עלי :)? ועוד לעשות זאת תוך כדי הצבעה על קשייך בהבנת הנקרא? נו באמת. קצת בגרות, טיפל'ה כזה, אין מצב שתפגיני?
כשתעלה לכיתה א' תחזור לכאן, בינתיים אתה רחוק מלדבר על בגרות.
אתה מוזמן להצטרף אל האינפנטיל האחר:
אהה, צר לי לאכזב אבל ברשותך נציין גם את האמת לצד השקר. באמת שאני מצטער אם מה שאכתוב גורם עוול למישהו שיתקשה לחיות עם זה, אבל לא מחקתי שום שרשור :). את שרשור הספירה מ2022 שהחלטת להוציא מן האוב בנסיון נואל להטעות יהודים תמימים באמונתם, זולת שינוי כותרתו ותגובה לנסיונך שם לא נגעתי בו. לא יודע בכלל אם הוא נמחק.

אבל, למה שלא נשמיץ קצת אם אפשר להשיג זאת באמצעות המצאות ושקרים :). הרי אחרי הכל, אם אנחנו מסוגלים להפוך עולמות כדי לפגוע ביהודים אחרים, מה זה כבר שקר קטן בין חברים ;-).
אם כך, נא הסבר, איך זה כשלוחצים על הקישור, במקום להוביל לשרשור, הוא מוביל לאתר |תפוז|? קרי מראה שהשרשור מחוק
את הדיון לגבי ימות ושבועות הספירה, תצטרכי לסלוח לי, אבל גם אותו לא אחדש כאן :). קבוצת הכותבים שהספירה מוטעית ידועה ומוכרת לכל גולש/ת כאן. לי אין אלא לאחל לכל חבריה המון בריאות ולקוות שמתישהו הם יתגברו על עצמם.
יש לציין שהשנה, לא שמתי לב לטעויות אלו, אבל זה מפני שלא טרחתי להיכנס לשרשורים אלו ונתתי לכם לדבר עם עצמכם, תרתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשתעלה לכיתה א' תחזור לכאן, בינתיים אתה רחוק מלדבר על בגרות.
את צודקת, טעות שלי. לרגע לא שמתי לב עם מי אני מדבר וסברתי לתומי ששייך לדבר כאן ברמה בוגרת מינימלית. את לגמרי צודקת שאכן מולך זה כמובן לא רלוונטי. מתנצל.
אם כך, נא הסבר,
חחח, חמודה את :). קודם משמיצה, משקרת ללא בדיקה או שאלה, בירור מינימלי או משהו, ואחרי זה דורשת שאסביר את ההמצאות שלה :). נשבע לך, אלמלא היית קיימת (ואלמלא היית מנסה לפגוע ביהודים מאמינים באשר הם כאלה) היה צריך להמציא אותך :).

למרבה המזל את קיימת, כך שלפחות מהצד שלי אין צורך בהמצאות. רק בהתמודדות עם נסיונותייך החוזרים ונשנים לפגוע באחרים, אבל ברוך ה׳ נראה על פניו שזה לא עובד יותר מדי :).

הסתפקתי בקריאה עד כאן. פשוט גרמת לי אם ה״נא הסבר״ שלך לפרוץ בצחוק בקול רם ולהעיר את מי ששוכבת לצידי. מחשש שזה יחזור על עצמו, אאלץ לוותר על קריאת מה שהם ללא ספק דברים מרתקים, מעניינים, רלוונטיים לחלוטין, ללא השמצות והתקפות מיותרות חו״ח וכיו״ב :).

לילה טוב.

את צודקת, טעות שלי. לרגע לא שמתי לב עם מי אני מדבר וסברתי לתומי ששייך לדבר כאן ברמה בוגרת מינימלית. את לגמרי צודקת שאכן מולך זה כמובן לא רלוונטי. מתנצל.
|מוצץ|
חחח, חמודה את :). קודם משמיצה, משקרת ללא בדיקה או שאלה, בירור מינימלי או משהו, ואחרי זה דורשת שאסביר את ההמצאות שלה :). נשבע לך, אלמלא היית קיימת (ואלמלא היית מנסה לפגוע ביהודים מאמינים באשר הם כאלה) היה צריך להמציא אותך :).
כן. צריך להמציא אותך, איש |טמבל| חסר ידע מינימלי במקצועות הליבה.
השקרן הוא רק אתה, אני כתבתי לאחר שבדקתי ולחצתי על הקישור שצירפתי לתגובה #16 שלי כתגובה אליך.
לרוע מזלך, היה קישור ממקום אחר לשרשור זה, אחרת לא הייתי יכולה לבדוק.
אח"כ, תכתוב שאתה לא משקר, כמה פתטי אתה יכול להיות
, זה לא מפתיע לאור המגזר שלך וחינוכך הלקוי.
למרבה המזל את קיימת, כך שלפחות מהצד שלי אין צורך בהמצאות. רק בהתמודדות עם נסיונותייך החוזרים ונשנים לפגוע באחרים, אבל ברוך ה׳ נראה על פניו שזה לא עובד יותר מדי :).
שאני אפגע בחסר ישע?
הסתפקתי בקריאה עד כאן. פשוט גרמת לי אם ה״נא הסבר״ שלך לפרוץ בצחוק בקול רם ולהעיר את מי ששוכבת לצידי. מחשש שזה יחזור על עצמו, אאלץ לוותר על קריאת מה שהם ללא ספק דברים מרתקים, מעניינים, רלוונטיים לחלוטין, ללא השמצות והתקפות מיותרות חו״ח וכיו״ב :).
אני בספק אם אתה יודע לקרוא.

Harrington

Well-known member
מנהל
|מוצץ|

כן. צריך להמציא אותך, איש |טמבל| חסר ידע מינימלי במקצועות הליבה.
השקרן הוא רק אתה, אני כתבתי לאחר שבדקתי ולחצתי על הקישור שצירפתי לתגובה #16 שלי כתגובה אליך.
לרוע מזלך, היה קישור ממקום אחר לשרשור זה, אחרת לא הייתי יכולה לבדוק.
אח"כ, תכתוב שאתה לא משקר, כמה פתטי אתה יכול להיות
, זה לא מפתיע לאור המגזר שלך וחינוכך הלקוי.

שאני אפגע בחסר ישע?

אני בספק אם אתה יודע לקרוא.

יאללה גברת, נתחיל לסכם את האירוע. יש גבול לכמה העכרת האווירה בפורום אני מוכן לקבל ממך. רוצה להשמיץ, לטעון (בשקר ביודעין) שאני משקר, לתקוף, מה שבא לך. לכי על זה בכיף. אבל נסתפק בעוד פוסט אחד בו תוכלי לעשות זאת, לאחר הנוכחי, ובזאת ברשותך נסיים את האירוע. אגב, זה שאני אכן יודע לקרוא ממש לא אומר שאקרא את כל הגיגייך :). יש הבדל בין לדעת לקרוא לבין חשק לחטוף בחילות באופן יזום ביום שישי, סורי :).

אגב2, אם את באמת חושבת שבאמצעות השמצות על "המגזר שלי" כביכול ו"חינוכי הלקוי" לדעתך וכדו', תוציאי ממני מילים קשות שאת זקוקה להן כדי לרוץ לאדמין ולהתלונן שאני מנהל פויה וכיו"ב, חשבי שנית :). אני אומר את דעתי כמות שהיא, תמיד עשיתי זאת ואי"ה תמיד אעשה זאת. אבל אני לא רוקד לפי החליל שלך, גם לא כשאני מנסה לסייע לך (בהכלה קיצונית למשל) מתוך רחמים והבנה למצבך.

שבת שלום לך ולכל אהובייך וכאמור, עוד פוסט אחד של השמצות והעכרת האווירה עומד לרשותך ולאחר מכן תסיימי בבקשה. אציע שתבחרי היטב את מילותייך ולא תפספסי כל השמצה או הנפצה, שכן עלול לקחת מעט זמן עד שנאפשר זאת שוב (למען הסר ספק, זאת לא שאלה ולא פתח לדיון).

Harrington

Well-known member
מנהל
המציאות היא שאתה עצמך לא הסכמת לקבל סקר שנערך לא על ידיך ותוצאותיו לא החמיאו לך.
אהה לא, לא מדויק, צר לי לומר :). אכן את הסקר שפתחה מישהי כאן לא קיבלנו וכך הודענו בדיוק דקותיים לאחר פתיחתו וללא שום קשר לתוצאותיו. אגב לגבי התוצאות, ראשית אני כלל לא רואה את עצמי קשור לנושא (היינו הך לדידי מה יוכרע בסקר אמיתי) ושנית אני בכלל הופתעתי מהם לטובת השרשורים (נזכיר, התוצאה הייתה 7-6 נגד כשאני לא הצבעתי וזה בסקר מגמתי שהשתתפו בו כאלה שכלל אינם חברי הפורום ואשר נוסח בצורה מגמתית לכתחילה) :). הסיבה לכך שלא קיבלנו את הסקר הייתה שונה לחלוטין והוסברה שם על אתר. לא רואה צורך מיוחד לחזור על זה כעת פעם בשבועיים, גם אם החלטת לכתוב בנושא בקביעות ראויה לציון.

לגבי הדף היומי- היה לי ברור שמדובר בהתלוצצות לטעמם של מישהם.
מברוק :).

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
אהה לא, לא מדויק, צר לי לומר
. אכן את הסקר שפתחה מישהי כאן לא קיבלנו וכך הודענו בדיוק דקותיים לאחר פתיחתו וללא שום קשר לתוצאותיו. אגב לגבי התוצאות, ראשית אני כלל לא רואה את עצמי קשור לנושא (היינו הך לדידי מה יוכרע בסקר אמיתי) ושנית אני בכלל הופתעתי מהם לטובת השרשורים (נזכיר, התוצאה הייתה 7-6 נגד כשאני לא הצבעתי וזה בסקר מגמתי שהשתתפו בו כאלה שכלל אינם חברי הפורום ואשר נוסח בצורה מגמתית לכתחילה)
. הסיבה לכך שלא קיבלנו את הסקר הייתה שונה לחלוטין והוסברה שם על אתר. לא רואה צורך מיוחד לחזור על זה כעת פעם בשבועיים, גם אם החלטת לכתוב בנושא בקביעות ראויה לציון.

מברוק
.
ברור לגמרי, סקר של משתתף/ת אחר/ת הוא לא אמיתי. המצביעים בניגוד לדעתך לא שייכים לפורום. ברור.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור לגמרי, סקר של משתתף/ת אחר/ת הוא לא אמיתי.
לא, לא באמת קשור. אבל... אם כל כך חשוב לך ללעוס את זה שוב על אף שזה נדון בהרחבה גם בשנה שעברה וגם לפני כחודשיים, סקר שבו יכולים להשתתף גולשים שכלל לא משתתפים/חברים בפורום הזה, הוא זה שהתנגדנו לו. זאת מעבר למגמתיות שבשאלה כפי שהוצגה וגם על כך כבר דובר.

אז מי פותח את הסקר פחות חשוב. איך הוא נראה, דווקא כן :). כל זה כאמור, רחוק מלהיות חדש, נדון בהרחבה על-פני שרשורים שלמים גם בשנה שעברה, גם לפני חודשיים, והנה לכבודך במיוחד, גם הערב :).
המצביעים בניגוד לדעתך לא שייכים לפורום. ברור.
זה ממש מגניב, הקטע הזה של לחזור על שקר ללא הרף ולחשוב שמתישהו הוא יהפוך לאמת :). עושה רושם שאת באמת מאמינה בהמצאה הזאת, אבל צר לי, אמת זה לא יהיה גם במקרה כזה :). אומר שוב (על אף שברור שבעוד חודש נהיה כאן שוב ;-)), אף אחד לא יכול להצביע בסקר הזה "בניגוד לדעתי", מהטעם הפשוט שאין לי כל דעה בעניין :). היינו הך מבחינתי אם יש שרשורי תזכורת או אם אין. הסיבה היחידה שאני עושה זאת לכתחילה, היא כי נתבקשתי לעשות זאת. הא ותו לא. לא רוצה להאמין? אל תאמיני. זה לא ענייני ולא מעניינני במה את בוחרת להאמין. אבל המציאות מה לעשות, לא משתנה בהתאם לתשובה על שאלה מרתקת זו :) (למעשה אם נורא תרצי שנדייק, זה די עול ואחריות שהייתי שמח לוותר עליה).

עובדתית הצביעו בסקר (גם בשנה שעברה וגם במה שאת מכנה כך, השנה) אנשים שלא גולשים כאן דרך קבע אלא נקראו במיוחד לצורך ההצבעה. מה לעשות, מציאות. בדיוק מסיבה זו (בנוסף למגמתיות שבניסוח) הצהרתי מיד עם פתיחת הסקר שלא נפעל על-פי תוצאותיו (על אף שאלה כאמור מעלה כבר, הפתיעו במידה מסוימת ולא לכיוון שאיפת פותחת ה'סקר'). אילו היינו עורכים סקר רציני ואמיתי (כן בהחלט, זאת המילה) השנה, היינו נמנעים מלעשותו באנונימיות כך שיהיה ברור שהמצביעים הם ממבקרי הפורום הקבועים ולא 'מצביעים לשעתה'. גם על זה כבר הכרזנו בשנה שעברה :).

אז משתפרת יקרה, תהרגי אותי אם אני מבין מה צורך מצאת להיכנס לזה שוב, על אף שאין כאן אף לא מילה אחת שלא נאמרה ונדונה באריכות. אם כל שרצית זה לציין ולו במשתמע שאת חושבת שאני משקר, שוין, ציינת בצורה כזאת או אחרת. יכולת לעשות את זה במשפט בודד, בפוסט בודד ובא לציון גואל. שנינו היינו חיים עם זה בשלום כנראה. לי די בהכרת האמת והמציאות ובעצם הופעתה לצד ההמצאות, השקרים וההשמצות (לאו דווקא שלך, מדבר בכללי). משם, שכל אחת ואחד ייקחו את מה שנוח להם והעיקר שכולם יהיו בריאים.

נראה לענ"ד שדי מיצינו, אם כי מאחר וזו דעתי המוצהרת מהרגע הראשון של ה'דיון' הזה, אשאיר לך את ההחלטה בעניין :).

לילה טוב בינתיים.

משתפרת1

Well-known member
לא, לא באמת קשור. אבל... אם כל כך חשוב לך ללעוס את זה שוב על אף שזה נדון בהרחבה גם בשנה שעברה וגם לפני כחודשיים, סקר שבו יכולים להשתתף גולשים שכלל לא משתתפים/חברים בפורום הזה, הוא זה שהתנגדנו לו. זאת מעבר למגמתיות שבשאלה כפי שהוצגה וגם על כך כבר דובר.

אז מי פותח את הסקר פחות חשוב. איך הוא נראה, דווקא כן
. כל זה כאמור, רחוק מלהיות חדש, נדון בהרחבה על-פני שרשורים שלמים גם בשנה שעברה, גם לפני חודשיים, והנה לכבודך במיוחד, גם הערב
.

זה ממש מגניב, הקטע הזה של לחזור על שקר ללא הרף ולחשוב שמתישהו הוא יהפוך לאמת
. עושה רושם שאת באמת מאמינה בהמצאה הזאת, אבל צר לי, אמת זה לא יהיה גם במקרה כזה
. אומר שוב (על אף שברור שבעוד חודש נהיה כאן שוב
), אף אחד לא יכול להצביע בסקר הזה "בניגוד לדעתי", מהטעם הפשוט שאין לי כל דעה בעניין
. היינו הך מבחינתי אם יש שרשורי תזכורת או אם אין. הסיבה היחידה שאני עושה זאת לכתחילה, היא כי נתבקשתי לעשות זאת. הא ותו לא. לא רוצה להאמין? אל תאמיני. זה לא ענייני ולא מעניינני במה את בוחרת להאמין. אבל המציאות מה לעשות, לא משתנה בהתאם לתשובה על שאלה מרתקת זו
(למעשה אם נורא תרצי שנדייק, זה די עול ואחריות שהייתי שמח לוותר עליה).

עובדתית הצביעו בסקר (גם בשנה שעברה וגם במה שאת מכנה כך, השנה) אנשים שלא גולשים כאן דרך קבע אלא נקראו במיוחד לצורך ההצבעה. מה לעשות, מציאות. בדיוק מסיבה זו (בנוסף למגמתיות שבניסוח) הצהרתי מיד עם פתיחת הסקר שלא נפעל על-פי תוצאותיו (על אף שאלה כאמור מעלה כבר, הפתיעו במידה מסוימת ולא לכיוון שאיפת פותחת ה'סקר'). אילו היינו עורכים סקר רציני ואמיתי (כן בהחלט, זאת המילה) השנה, היינו נמנעים מלעשותו באנונימיות כך שיהיה ברור שהמצביעים הם ממבקרי הפורום הקבועים ולא 'מצביעים לשעתה'. גם על זה כבר הכרזנו בשנה שעברה
.

אז משתפרת יקרה, תהרגי אותי אם אני מבין מה צורך מצאת להיכנס לזה שוב, על אף שאין כאן אף לא מילה אחת שלא נאמרה ונדונה באריכות. אם כל שרצית זה לציין ולו במשתמע שאת חושבת שאני משקר, שוין, ציינת בצורה כזאת או אחרת. יכולת לעשות את זה במשפט בודד, בפוסט בודד ובא לציון גואל. שנינו היינו חיים עם זה בשלום כנראה. לי די בהכרת האמת והמציאות ובעצם הופעתה לצד ההמצאות, השקרים וההשמצות (לאו דווקא שלך, מדבר בכללי). משם, שכל אחת ואחד ייקחו את מה שנוח להם והעיקר שכולם יהיו בריאים.

נראה לענ"ד שדי מיצינו, אם כי מאחר וזו דעתי המוצהרת מהרגע הראשון של ה'דיון' הזה, אשאיר לך את ההחלטה בעניין
.

לילה טוב בינתיים.
כדרכי, לא טורחת לקרוא מגילות.
חכם אחד כתב שכאשר אין לאדם דברים חכמים לשכנע בהם את בני שיחו הוא מנסה להתיש אותם במלל רב. יכול להיות שהכיר אותך?
רק בריאות!

Harrington

Well-known member
מנהל
כדרכי, לא טורחת לקרוא מגילות.
חכם אחד כתב שכאשר אין לאדם דברים חכמים לשכנע בהם את בני שיחו הוא מנסה להתיש אותם במלל רב. יכול להיות שהכיר אותך?
רק בריאות!
נו שוין. אז דחפת עוד השמצה. כל אחד וצרכיו בחיים.

אכן, רק בריאות.

ברור לגמרי, סקר של משתתף/ת אחר/ת הוא לא אמיתי. המצביעים בניגוד לדעתך לא שייכים לפורום. ברור.
הוא שקרן כרונולוגי (אפשר גם לראות זאת בשקריו לגבי מחיקת השרשור כפי שהראיתי בתגובות #22 ו-#30 שלי בדף הקודם בשרשור כתגובות אליו) (n) כל המצביעים בו היו כאלה שגולשים בפורום, לרוע מזלו של השקרן, הסקר לא אנונימי :)
(42) סקר | Page 2 | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא שקרן כרונולוגי (אפשר גם לראות זאת בשקריו לגבי מחיקת השרשור כפי שהראיתי בתגובות #22 ו-#30 שלי בדף הקודם בשרשור כתגובות אליו) (n) כל המצביעים בו היו כאלה שגולשים בפורום, לרוע מזלו של השקרן, הסקר לא אנונימי :)
(42) סקר | Page 2 | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
לא "הראית" ש"הוא" שקרן, כרונולוגי או אחר, מהטעם הפשוט, שהוא לא שקרן, לא שיקר שם היכן שאת טוענת, והמצאותייך בעניין הן בדיוק כאלה, המצאותייך בלבד :). אגב, זה שמטעמי הכלה מתאפשר לך לדבר עלי בסגנון שלא היה ניתן לך לדבר על גולשים אחרים כאן, לא אומר שההכלה הזאת היא אין-סופית. היא גם לא אומרת שלא אטרח ואציין את האמת לצד שקרייך והמצאותייך, כל פעם מחדש :). סתם להשכלה כללית.

אז יקירתי, תמשיכי לשקר, לתקוף, להשמיץ, לרמות, לנסות לפגוע בגולשים אחרים (אפילו בזה אנחנו מכילים, אם כי ככל שאני חושב על זה, לא ברור לי לגמרי אם אנחנו פועלים נכון בעניין ואולי עלינו לעשות יותר כדי להגן על הגולשים מפנייך ומפני מעשייך הנלוזים), כל מה שחשוב לך לומר או לעשות כדי לשחרר לחצים, הכל מקובל. לפי שעה. אבל האמת תיאמר בכל זאת לצד כל הנ"ל, עמך הסליחה :).

שבת שלום לך ולכל אהובייך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
סוף סוף הסתיים שרשור ספירת העומר, ואז יש הצעה לשרשור דף גמרא יומי?
ברצינות? רוצה להבריח מכאן את ה"כופרים"?
התפנה מקום עבור מתנגדי הספירה לפתוח נושאים מעניינים יותר מספירת העומר, עד כה המקום של ספירת העומר נשאר ריק :-( .

למעלה