התפנקות

התפנקות ../images/Emo108.gif

אתם מפנים לעצמכם לפעמים זמן להתפנק, במובן הפיזי של המילה
ואיך זה מתבטא אצלכם
(שוקו חם, אמבטיית קצף, דברים מעין אלו) תמיד כשאני חושבת על הפן הזה בחיים, אני מרגישה שיש בזה משהו מושחת, מסואב כמעט. כאילו פינוי הזמן והמקום בשביל לעשות משהו שהוא נעים פיזית, וקשור רק בך זה סוג של נהנתנות שאינה במקומה. אבל מצד שני, למה בעצם? אני באופן אישי מאוד אוהבת להתקלח. גם כי אני מאוד אוהבת את תחושת הניקיון והרעננות, אבל בעיקר כי אני אוהבת את התחושה של זרם המים, כשזה עושה קצת צמרמורות בקרקפת, ואז יורד לאורך הגב. מה עושה לכם נעים

JustMeNow

New member
למה לא להתפנק?

אצלי זה כמה דברים... יש לי מנהג כזה שכשאני חוזרת מהעבודה אני לוקחת חצי שעה לעצמי. מכינה שוקו חם (ילדה קטנה שכמוני) ושותה אותו באיטיות מדהימה מול המחשב, בשקט מוחלט. קוראת פאנפיקים ופורומים ובלוגים עד שאני מתאפסת ומוכנה להמשיך בסידורים. עונג שבת- קמה משנת צהריים ארוכה, נכנסת למקלחת ומסתגרת לשעה לפחות, עם כל הקרמים שברא האדם, שביומיום אין זמן כח ועצבים להתעסק איתם ויוצאת החוצה רעננה
ואחרון- הכי מושלם אם יוצא לי- לשבת ולקרוא עיתון ביחד עם הארוחה.

m L m

New member
חוף הים.

בעיקר בלילה... שם אני מרגישה הכי שלווה. לפעמים גם בשמש...לשאוב אותה פנימה - פשוט עונג.

לישוווון

כשיש לי זמן, וחשק ממש לפנק את עצמי, אני נכנסת למיטה, מכוונת על עצמי מפזר חום, וקוראת ספר עד שאני נרדמת, בדרך כלל לכמה שעות ארוכות וטובות (כשאני מגיעה למצבים כאלה זה בדרך כלל במצב של קריסה טוטאלית - לא אכפת לי מכלום, אני אשכב עכשיו במיטה ולא אצא ממנה עד שיתחשק לי לצאת ממנה) אין טוב מזה

דנטל

New member
אני מתפנקת המון

חייבת, כי אחרת אני סובלת מירידה בשאיפה שלי לחיות. יכול להיות שאם לא הייתי יכולה להרשות לעצמי להתפנק כל כך הרבה (הנה, עכשיו אני גולשת מהבית כי עוד אין לי כח לצאת לעבודה ומצאתי לעצמי עבודה שאני יכולה לבוא מתי שבא לי), אז לא היתה פגיעה באהבת החיים שלי, אבל כל עוד מתאפשר לי להתפנק - זה ממש מכניס אותי לאוירה עכורה אם אני לא מנצלת את זה.

../images/Emo104.gif בדירה-

כשחוזרים אחרי יום לימודים ארוך כיף לשבת על עדן החלון או בכורסא שלידה, להתכרבל בפוך (בעיקר כשבחוץ יורד גשם) ולנמנם קצת, לדבר עם השותפה או לדבר בטלפון... כמובן שגם אמבטיה חמה ונעימה אני לא שוללת אבל כבר הרבה זמן זה לא קרהץ

למעלה