התפקדווווותתתת

DeepThoughts

New member
התפקדווווותתתת../images/Emo168.gif

לכבוד החודש החדש והתסרוקת החדשה של רונה (ושלי, כנראה שהסתפרנו באותו יום)
מה העניינים?
שיר/אלבום/הופעה
המלצה על משו
תמונה

מיץ פזי

New member
תתחדשי! (וגם רונה :) )

מה העניינים? לא ברור כרגע..
שיר/אלבום/הופעה- ההופעה החדשה של יזהר אשדות
המלצה על משהו- רק לאחרונה התחלתי לשמוע את הדיסק הראשון של שלומי שבן והוא מעולה! למי שלא מכיר ולמי שלא שמע מזמן- מומלץ בחום!
תמונה- יש לי יומולתד 18 עוד שבוע בדיוק :)

bזוהר

New member
.........................

מה העניינים?בסך הכל בסדר! שיר/אלבום/הופעה? השיר ג'ינג'יות מאז ההופעה באוניברסיטה המלצה על משו: שמעתי היום הקלטות שלי כשהייתי תינוקת....אחד הדברים המצחיקים:)

מתפקדת. [סופסוף..]

מה העניינים? כואב לי הגב. חוצמזה בנזונה. שיר/אלבום/הופעה בהחלט ג'ינג'יות בגירסת רונה. [מההופעה המעפנה במינרווה לפני שבוע. רחמים עליה.. כמה הפריעו.] המלצה על משו צאו לטייל, מדהים בחוץ. תמונה
.

misheani

New member
כן, היא ביקשה שקט והאנשות לא שעו

אבל היה נהדר, הביצוע.

DeepThoughts

New member
ואני

מה העניינים? הכל חראגיל שיר- באחרונה התחברתי שוב לוינדמילס בגרסת רונה המלצה- שיגיע הקיץ. אבל על אמת. שיהיה שבוע טוב

punky brewster

New member
....

מה העניינים? ראיתי ימים יפים יותר שיר/אלבום/הופעה: Cory Lee - The Naughty Song, אני לא בטוחה שאני ממליצה על השיר הוא לא הסגנון שלי אבל אהבתי את הקצב שלו ומשום מה פיתחתי אובססיה קשה לזוועתון הזה המלצה על משו: אין, כמו שנאמר אל תתנו לי עצות אני יכולה לטעות גם בלי עזרה תמונה: זה ליאור, אהוב ליבי ששמתי לו בנדנה שחורה ואמרתי לכולם שקוראים לו צב (חלק משום מה האמינו)

noa08128

New member
מממ

הכל מעולה
דיסק מעולה +המלצה להופעה- לוס כפרוס- הם אדירים(ובכלל כל המסיבות של קבוצת פלורנטים) טיול בדרום לאיזה מעין -בתקופה הזו זה ממולץ בחום. תמונה אין- כי זה מחשב מהקיבוץ. אבל רובכן מכירות אותי :) יום קסום.

למעלה