התפקדות אביבית

איף

New member
התפקדות אביבית ../images/Emo39.gif

אני בטוחה שחיפשתם מה לעשות בחג - אז הנה משהו שיעביר לכם כמה דקות נוספות בהנאה
התפקדו נא!!!
שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר) ?
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) ?
ההופעה האחרונה שהייתם בה ?
מה אתם עושים/עשיתם בחג?
מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו?
חג הכי אהוב:
סרט שראיתם לאחרונה :
דיסק שהאזנתם לו לאחרונה:
מסר לאומה: חג שמח!!!

odery

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo157.gif../images/Emo84.gif../images/Emo211.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

אודליה 26 (פתאום אני חושבת שגם הגיל הזה מתקרב בצעדי ענק לקיצו...אני רשמית בת 26 וחצי!) ירושלים-מכל הסיבות שבעולם-מכורתי,אהובתי,הכי בעולם! שלכת ברביעי היה מאיר ומיכה ודניאל
ובחמישי כותל עם 3 ילדות מקסימות ואחת מגה מקסימה|אתושששש| אולי בראשון ניסע לים?! בפסח יש אוכל יותר שווה מסוכות אבל סוכות זה החג שלי ללא ספק ראיתי אנשים מצחיקים-פסדר כזה,אבל ראיתי נער משומקום על ג'ון לנון יש אותו בלב סמדר בי-ם קולנוע שאני מאד אוהבת-לוברור למה,וזה סרט אחלה!!! דיסק? בערב פסח חרשתי על אמן של זמיר ואתי אנקרי שירי יהודה הלוי-עכשיו אני בקריז על מאיר ואביתר(הי הלכתי עם ג'וקר לאביתר שבוע לפני פסח ומאז היא מצטט את קטעי הקישור שלו ברצף-כמו גם את עינטוזיו במחיאות כפיים-חולה אני על הקופה הזו) מסר לאומה?תאילנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין
גיל: 26 (כן כן, גם אני יותר קרובה ל-27, אבל אני בהכחשה עדיין
עיר מגורים: קרית אונו
שיר השבוע שלכם (של מאיר) ? שמע קולי
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) ? אני יודעת שיהיו אנשים שכנראה יחרימו אותי בגלל התשובה הזו - אבל...ישי לוי - האחת שלי
ההופעה האחרונה שהייתם בה ? מאיר בצוותא
מה אתם עושים/עשיתם בחג? אוכלת מלא, מבלה בחיק המשפחה והחבר האהוב שלי. ואולי נלך לטייל ביום ראשון .
מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו? לעשות טיול רציני כזה , לחרוש את הארץ. הייתי רוצה עוד לנוח, אבל זה סתם כי אני עצלנית.
חג הכי אהוב: הממ , יום העצמאות ושבועות. הם שמחים כאלה וטעימים.
סרט שראיתם לאחרונה : הסוג הרביעי. סרט אימה בדיוני שמבוסס על סיפור אמיתי (או לפחות כך אומרים). סרט מטורף!!!!!
דיסק שהאזנתם לו לאחרונה: איפה הילד - דיסק האוסף
מסר לאומה: " ופשוט רק לאהוב..."
חג שמח!!!

TEENAGER1

New member
סליחה על ההזנחה../images/Emo10.gif

שם: מיכל גיל: כמעט 20
עיר מגורים: בנפשי ובשאיפה מתמדת
(זה עוד יקרה!) - ירושלים שיר השבוע שלכם (של מאיר)? האמת היא שלא שמעתי אותו איזה זמן, אבל נראה לי ש"חלומות אחרים" יתאים שיר השבוע שלכם (לא של מאיר)? "לילה כיום יאיר" הופעה האחרונה שהייתם בה? אביתר, אתמול מה אתם עושים/עשיתם בחג? לא הרבה, כל שנייה יש שבת או חג כך שאין כ"כ אופציות, בעיקר נהנית להיות בבית. אתמול הייתי בצפון - בפסטיבל בזיכרון יעקב (עם הופעה של ניצן-חן רזאל
) ובהופעה של אביתר. מקווה להספיק להגיע לאיזה ים מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו? הכל
חג הכי אהוב: נראה לי שחנוכה, יש בו משהו לא מחייב וזה נחמד
סרט שראיתם לאחרונה: "נער משום מקום" - על ג'ון לנון דיסק שהאזנתם לו לאחרונה: "כיוון הרוח" של צח דרורי. מומלץ מסר לאומה: רגילות (וחופש בכלל
) זה האמת המשך חג שמח!

she runs1

New member
../images/Emo13.gif

שם:שירן גיל: 21 עיר מגורים :אור יהודה שיר השבוע שלכם (של מאיר): אל המנוחה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) : tom's diner suzanne vega ההופעה האחרונה שהייתם בה: מאיר במודיעין מה אתם עושים/עשיתם בחג: טיולים- אבל לא מספיק. הייתי ב"נפגשים בשביל ישראל" והיה ממש כיף! ממליצה בחום!! מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו: עוד טיולים חג הכי אהוב: ראש השנה חג שמח!!

Walk Two Moons

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם: אבישי. גיל: 18. עיר מגורים: באר שבע. שיר השבוע שלכם (של מאיר) ? "ירושלים" (ולו רק בשל השורה "היא כמו הצער והעונג הנשכח"). שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) ? צח דרורי - סוסים, אם תבוא, שדה חיטה, קורה, הצייד, שיר סתיו ועוד. ההופעה האחרונה שהייתם בה? רות דולורס וייס ב"עשן הזמן", באר שבע. מה אתם עושים/עשיתם בחג? בעיקר נאלץ להתמודד עם עומס קרובי המשפחה שנחת עליי. מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו? ללמוד תיאוריה. אבל אני עוד אופטימי
חג הכי אהוב: כריסמס. ומשל היהודונים - פורים. סרט שראיתם לאחרונה: מדוזות
דיסק שהאזנתם לו לאחרונה: אני עם מיכל - "כיוון הרוח" של צח דרורי. מסר לאומה: השתדלו לחשוב על שישה דברים בלתי אפשריים עוד לפני ארוחת הבוקר! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ms pizza

New member
אז אמנם קצת באיחור-אבל-

שם: יסכה גיל: לא מדברים על זה אבל..29 וחצי.. עיר מגורים: רחובות שיר השבוע שלכם (של מאיר) ? אצלך בעולם שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) ? דרשתי קרבתך - סיני תור ההופעה האחרונה שהייתם בה ?מאיר - מודיעין מה אתם עושים/עשיתם בחג? אז עכשיו אחרי החג אז אפשר לסכם- בעיקר טיולים(
)באיזור ים המלח, מפגשים עם חברים, עם בני משפחה ( המגניבים שבהם) וקצת מנוחה.קצת מהכל !! מה הייתם רוצים לעשות בחג ונראה לכם שלא תספיקו?אמממ. האמת שהספקתי למרבה ההפתעה את הכל.איזה כייף! חג הכי אהוב: סוכות סרט שראיתם לאחרונה : פאדיחות אבל לא יצא לי ... דיסק שהאזנתם לו לאחרונה:עלמא-מעל מה שממך ודניאל זמיר מסר לאומה: אמנם שטחי אבל - איזה מבאסים האמריקאים-דידי בן עמי עפה ! אה כן וחג מימונה שמח !!

למעלה