התפקדות אוגוסט שם: גיל: אזור מגורים: מסנג'ר / אייסיקיו: תמונה:
E eden456 New member 1/8/07 #1 התפקדות אוגוסט../images/Emo15.gif שם: גיל: אזור מגורים: מסנג'ר / אייסיקיו: תמונה:
M MetallicA100 New member 2/8/07 #2 אני מתפקדת שם: ירדן גיל: כמעט 14 אזור מגורים: ר"ג מסנג'ר / אייסיקיו: תבקשו במסר אם אתם רוצים.. :] תמונה: אין לי כוח להעלות כרגע P= אולי יותר מאוחר
אני מתפקדת שם: ירדן גיל: כמעט 14 אזור מגורים: ר"ג מסנג'ר / אייסיקיו: תבקשו במסר אם אתם רוצים.. :] תמונה: אין לי כוח להעלות כרגע P= אולי יותר מאוחר
ע עינב MT New member 2/8/07 #3 ../images/Emo24.gifלפנות בוקר טוב שם: די ברור גיל: 24 מגורים: כפר בילו תמונה: לוקו הקטן... טוב לא כל-כך קטן... בן 9 חודשים והוא המעריץ הכי מתוק של בית הבובות, מחר בבוקר בטיול היומי נלך לכוש לנו "אל תדאג" אחד...
../images/Emo24.gifלפנות בוקר טוב שם: די ברור גיל: 24 מגורים: כפר בילו תמונה: לוקו הקטן... טוב לא כל-כך קטן... בן 9 חודשים והוא המעריץ הכי מתוק של בית הבובות, מחר בבוקר בטיול היומי נלך לכוש לנו "אל תדאג" אחד...
E eden456 New member 2/8/07 #4 ../images/Emo179.gif מתפקדת יאללה להתעוורררררר שם:עדן גיל:בקרוב 14 אזור מגורים:מודיעין מסנג'ר / אייסיקיו:------ תמונה: אוחחחח נוסטלגיה "רק אני עם עצמי למה זה שווה אם אני לי עם מי את כל זה לחלוק .."
../images/Emo179.gif מתפקדת יאללה להתעוורררררר שם:עדן גיל:בקרוב 14 אזור מגורים:מודיעין מסנג'ר / אייסיקיו:------ תמונה: אוחחחח נוסטלגיה "רק אני עם עצמי למה זה שווה אם אני לי עם מי את כל זה לחלוק .."
Purple Mushroom New member 2/8/07 #5 התפקדות אוגוסט 2007 ../images/Emo42.gif . שם:אלון גיל:31 אזור מגורים:תל אביב. מסנג'ר / אייסיקיו: גם וגם במסרים למי שרוצה.
התפקדות אוגוסט 2007 ../images/Emo42.gif . שם:אלון גיל:31 אזור מגורים:תל אביב. מסנג'ר / אייסיקיו: גם וגם במסרים למי שרוצה.
F f r e e r i d e r New member 2/8/07 #6 מתפקד../images/Emo195.gif שם:איציק מזרחי גיל: בקרוב מאוד 16 [: אזור מגורים:גדרה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 303398495 תמונה----)
מתפקד../images/Emo195.gif שם:איציק מזרחי גיל: בקרוב מאוד 16 [: אזור מגורים:גדרה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 303398495 תמונה----)
N niro levi New member 2/8/07 #7 ../images/Emo216.gif../images/Emo195.gifמתפקדת שם: ניר גיל: עוד 15 יום 16 אזור מגורים: מושב רוויה [איפשהו בצפון] מסנג'ר / אייסיקיו: במסר תמונה: אין לי כוח אני בתגובה מהירה
../images/Emo216.gif../images/Emo195.gifמתפקדת שם: ניר גיל: עוד 15 יום 16 אזור מגורים: מושב רוויה [איפשהו בצפון] מסנג'ר / אייסיקיו: במסר תמונה: אין לי כוח אני בתגובה מהירה