התפקדות אוגוסט

Oyster Girl

New member
התפקדות אוגוסט ../images/Emo178.gif ../images/Emo54.gif

אני שונאת את אוגוסט
! במיוחד בגלל שאחריו בא ספטמבר וכל כך חם
קדימה להתפקד [ואוי ואבוי למי שיתחמק מהדיון שפתחתי
!]
שם: גיל: עיסוק נוכחי: מקום מגורים נוכחי: מסנג'ר\אייסיקיו: משהו שעשה לי את החודש: משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: הופעות קרובות של איפה הילד שאני הולך/הולכת אליהן: אמן החודש: סרט החודש: ספר החודש: השיר שעשה לי את החודש : עוד משהו להוסיף?: תמונה?:

vagz

New member
../images/Emo196.gif

שם: גל גיל: 18 עיסוק נוכחי: מובטל
מקום מגורים נוכחי: צור יגאל מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] משהו שעשה לי את החודש: המון הופעות ובילויים עם חברים+חו"ל משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: טיול בסקנדינביה כל החודש הופעות קרובות של איפה הילד שאני הולך/הולכת אליהן: כלום
אמן החודש: קשה להחליט אולי מרסדס בנד סרט החודש: שר הטבעות ספר החודש: הפירמה\ג'ון גרישם השיר שעשה לי את החודש : יותר מדי עוד משהו להוסיף?: תמונה?:

Oyster Girl

New member
גלללללל אתה רואה שמשהו לא בסדר איתך! ../images/Emo54.gif

מה זה אמוררררר להביע שאתה לא הולך להופעות של איפה הילד החודש
?!

vagz

New member
אני בסקנדינביה מה12-31

ככה שאני לא אגיע לא להופעות ולא לסיפורים באוזן
האלא אם הם יחליטו לקפוץ להופיע על איזה קרחון בלאפלנד

אורי נה

New member
../images/Emo178.gif

שם: דנה גיל:עוד מעט 15 עיסוק נוכחי:לנסות לישון טוב לילה אחד. טוב, לא מצאתי עבודה לחופש. אבל חיפשתי! מקום מגורים נוכחי: חור ליד ת"א מסנג'ר\אייסיקיו:אין כוח לכתוב, מי שרוצה שיגיד בפרטי משהו שעשה לי את החודש:שלא הייתי בארץ כל החודש הזה
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא:כלום
לברוח חזרה לארה"ב הופעות קרובות של איפה הילד שאני הולך/הולכת אליהן:כלום
אמן החודש:הרלן קובן נחשב אמן? כן, אני מניחה.. סרט החודש:שוב בן 17, מעביר טיסות. ספר החודש: לא יודעת, היו כמה השיר שעשה לי את החודש: קראתי את מכתבך, עזר לי לעכל שאני שוב בישראל עוד משהו להוסיף?: המדינה הזו מחורפנת, ולא יודעת לקבל את השונה! לא רק על עניין פיגוע הירי שהיה אתמול. תמונה?: נקווה שנעביר אותן למחשב היום

Oyster Girl

New member
שאלה ../images/Emo54.gif

איך בדיוק "קראתי את מכתבך" עזר לך לעכל שאת בישראל
? סיקרנת אותי עכשיו...

אורי נה

New member
לא כ"כ יודעת XD

הייתי צריכה משהו להתרכז בו בזמן הנחיתה, אז זה היה לשמוע אותו
הגיוני, לא?

Oyster Girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

באמת אי אפשר להסביר, אני שמעתי את "הולך איתך לנצח" כשהמראתי ונחתתי בפעם הראשונה בחיי [עזבי שזה היה לפולין
...]

אוגוסט

שם: נעם. גיל: 17 וחמישה חודשים עיסוק נוכחי: ביליארד, מוזיקה, ושינה מקום מגורים נוכחי: איזור רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: כדי להמנע מאנשים מציקים ופרסומות, שלחו מסר ואני אשלח לכם את הכתובת מסן משהו שעשה לי את החודש: החופש הגדול, החברים, החמי, המוזיקה, והשינה. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: סקוטלנד! הופעות קרובות של איפה הילד שאני הולך/הולכת אליהן: שאלה טובה אמן החודש: דה קלאש. נוסטלגיה מכתה ט'
סרט החודש: אין לי מושג אם זה היה בחודש הזה או בקודם, אבל האחרון של קלינט איסטווד ספר החודש: הטור השביעי חלק ג', נתן אלתרמן השיר שעשה לי את החודש : אפר ואבק, לונדון קולינג, יקירתי, משיח קרטון עוד משהו להוסיף? היה לי רעיון. אם כל הארץ תפתח מזגנים וחלונות, יהיה יותר קר בחוץ?
אם כן, צריך לארגן את זה. תמונה?: אני נגד. תמונות וגוגואים הם שליחים של השטן (או במילים אחרות, אני בתגובה מהירה)

../images/Emo45.gif

האמת היא שאת דה קלאש הכרתי די בזכות חמי. קראתי בכתה ט' הודעה מאוד אוהדת כלפי המוזיקה שלהם, והחלטתי להמר ולקנות את האוסף שלהם. מאוד אהבתי. אח"כ קניתי את לונדון קולינג וכו', ואני מאוד שמח שעשיתי זאת.

Oyster Girl

New member
סוף סוף קצת שקט ../images/Emo54.gif

שם: מיכל גיל: 19 עיסוק נוכחי: חיילת מקום מגורים נוכחי: כפר סבא מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] משהו שעשה לי את החודש: ההופעה בנתניה משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: לסיים את הקורס [למרות שאני ממש אתגעגע
], אולי הופעה של איפה הילד בנהריה / בלהבות חביבה הופעות קרובות של איפה הילד שאני הולך/הולכת אליהן: נהריה / להבות חביבה אמן החודש: אריק ברמן סרט החודש: למעלה ספר החודש: חודש הבא מבטיחה שיהיה לי אחד
! השיר שעשה לי את החודש : ג'וני
עוד משהו להוסיף?: מעניין מתי מרפי יחליט להרפות לי
תמונה?:

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שם: דנה גיל: 19
עיסוק נוכחי: חיילת מקום מגורים נוכחי: אותו חור כמו תמיד מסנג'ר\אייסיקיו: במסר משהו שעשה לי את החודש: הופעות בעיקר משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: שיגמר וימחק מטבלת היאוש
אמן החודש: ממ נראהלי שאיפה הילד סרט החודש: up ספר החודש: אם סיימתי את שומרת אחותי ביולי-אז זה
השיר שעשה לי את החודש : lonestar עוד משהו להוסיף?: לא, תודה
תמונה?: להלן תשובתי הקודמת.

למעלה