התפקדות אוגוסט

AndreaCorr ©

New member
התפקדות אוגוסט ../images/Emo178.gif

חדשים, ותיקים, קוראים סמוים
כולם להתפקד
שם: גיל: מיקום: שיר אהוב של יזהר: אלבום אהוב של יזהר: רעיון לסקר חדש:

Drorrrrrr

New member
ובכן

דרור מגניב 17 רמת גן "התחלות" יש לי רק את האחרון, אבל אומרים שההארדרוק הכי טוב.

NoKiA2003

New member
../images/Emo127.gif

שחק 33 איך לאהוב אותך (דואט עם גלי עטרי) אלבום הבכורה שלו היה מצויין סקר שיענה על השאלה מה עם איחוד נוסף של תיסלם

../images/Emo27.gif

שם: חן גיל: 14 וחצי מיקום: קרית אתא שיר אהוב של יזהר: "התחלות" אלבום אהוב של יזהר: "הארד רוק קפה" רעיון לסקר חדש: אין

T S F1

New member
בעזרת השם

בלי עין הרע טפו טפו טפו תכף יעלה אתר לגבי האיחוד של תיסלם. אני צריכה לסדר דברים אחרונים. שם: טניה גיל: 17 מיקום: קרית אתא[בעעע] שיר אהוב של יזהר: ממממ.. כרגע "שה לה לה" [מה יכול להיות טוב יותר מאשר ברי ויזהר עושים דואט? אה? אה? נכון! כלום!! :) ] אלבום אהוב של יזהר: לך עם הלב רעיון לסקר חדש: למה אני לא יושנת עכשיו.. זה יכול להיות סקר נחמד P:

•No¥a•

New member
:]

שם: נויה גיל: 13 מיקום: צפון שיר אהוב של יזהר: אור משוגע אלבום אהוב של יזהר: הופעה חיה רעיון לסקר חדש: אין X:

actress

New member
../images/Emo127.gif

מיכל 24 יש לו שיר שאני מזמזמת כל הזמן ומתנגן המון לא זוכרת כרגע את השם

בו!../images/Emo3.gif

שם: עדי
גיל: 16.3 מיקום: נס ציונה שיר אהוב של יזהר: בצילו של יום קיץ, התחלות, אלבום אהוב של יזהר: לך עם הלב, ההארדרוקפה[?] רעיון לסקר חדש: אין:X נ.ב. מה דעתכם על מפגש בקרוב?:]

AndreaCorr ©

New member
שכחתי לענות בעצמי, נו יופי.

שם: שרון גיל: כמעט 17 מיקום: הרצליה שיר אהוב של יזהר: איש השוקולד אלבום אהוב של יזהר: הארד רוק קפה רעיון לסקר חדש: אם היה לי, לא הייתי שואלת

אמממ...........

שם: ליאת. גיל: 16. מיקום: המרכז. שיר אהוב של יזהר: צילו של יום קיץ. אלבום אהוב של יזהר: הארד רוק. רעיון לסקר חדש: אממ אין לי רעיון עכשיו...

Crazy Snail

New member
אני פות

גם שד, אבל שלא תבינו לא נכון, אני עוד פות, אמנם קצת שקט, אבל פות יום יבוא ואעשה קאמבק
הו הא הא הא הא

הנה

שם: בר גיל: 16 מיקום: תל אביב שיר אהוב של יזהר: צילו של יום קיץ אלבום אהוב של יזהר: כולם בעיקר החדש רעיון לסקר חדש: מי הכי יפה בגן

glitter8

New member
חדשה פה....

שם: ענבלי הופמן גיל: 31 מיקום: קרית טבעון שיר אהובשל יזהר: יש לך אותי רעיון לסקר חדש: מתי חולפת תופעת ההערצה?

למעלה