התפקדות אוגוסט

Oyster Girl

New member
התפקדות אוגוסט ../images/Emo179.gif

שם : מיקום : גיל : מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : השיר שעשה לי את החודש : הסרט שעשה לי את החודש : הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : פורומים אחרים שאני נמצא בהם : מסר לאומה : תמונה :

אנלא מאמינה שנשאר רק עוד חודש../images/Emo7.gif

שם : הוד מיקום : יבנה גיל : 17.5 מסנג'ר\אייסיקיו : [email protected] משהו שעשה לי את החודש : שנגמרו הבגרויות,שהתחיל החופש,חברים ושנגמר לי המלווה
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : איה נאפה
השיר שעשה לי את החודש : Katy perry-Hot 'N Cold הסרט שעשה לי את החודש :
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן :
אמנים נוספים אהובים : חמי,היהודים,שרון חזיז,קטי פרי,אריק אינשטיין,יהודית רביץ... פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי,היהודים,מתופפים מסר לאומה :
תמונה : השמאלית P:

A m 0 s

New member
../images/Emo41.gifמתפקד../images/Emo70.gif

שם: Amos מיקום: היקום, כדור הארץ, אסיה, ישראל, הו"ה גיל: 14 וכמעט שמונה שתייםעשריות (
) מסנג'ר\אייסיקיו: יש את זה בעולם שלי... משהו שעשה לי את החודש: לא יודע משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: הופעה של דנה ברגר וירמי קפלן אחרי שמלא זמן לא ראיתי אותה - אחרי שהיא מופיעה רק במקומות עם הגבלת גיל!! השיר שעשה לי את החודש: איי דונ'ט נוו - היו הרבה כאלה הסרט שעשה לי את החודש: לא יודע.. הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן: מתי יש?! אמנים נוספים אהובים: נו אין לי כוח - הרי כולם יודעים!! פורומים אחרים שאני נמצא בהם: כנ"ל מסר לאומה: פרופורציות
תמונה: האמת יש לי סופסוף כמה על המחשב אבל - לא

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

שם :ירדן מיקום : גיל :15 מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש :איטליה
,חברות ומוסיקה! משהו שאני מחכה לו בחודש הבא :המ..לא יודעת השיר שעשה לי את החודש :היו כ"כ הרבה! הסרט שעשה לי את החודש : איים אבודים הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן :?? אמנים נוספים אהובים : nirvana,hoobastank,3 doors,incubus,rhcp,system ועוד.... פורומים אחרים שאני נמצא בהם :
מסר לאומה : תמונה :ונציה

ססילייה

New member
כמה טוווווווווווב :)

שם :לירון! (ליל) מיקום : כרגע רעננה, אבל בעיקרון או ראשון או קריית ביאליק או בה"ד 600 גיל :20 מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] משהו שעשה לי את החודש :
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעה שלי בבארקי!!!!אמןאמןאמן! ו.....הדממה! השיר שעשה לי את החודש : מה קורה לי-כהן@מושון הסרט שעשה לי את החודש : איך להפטר מבחור ב10 ימים שראינו אתמול ביחד
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : לא יודעת |: אמנים נוספים אהובים : שייגעצ, זבל, כל פליטי תערובת אסקוט, מוניקה סקס, ועוד רבים P: פורומים אחרים שאני נמצא בהם : שייגעצ, ג'נגו מסר לאומה : לא שידרתם, שיהיה לכם הרבה בהצלחה!@#$%^ תמונה : איןאין.

A t z a

New member
מתפקדתתתתתתתת../images/Emo80.gif

שם : דנה מיקום : עליית גג גיל : 18 מסנג'ר\אייסיקיו : במסרים... משהו שעשה לי את החודש : לונדון, הופעות למיניהן, ימי כיף למיניהם, יומולדתתתתתתתתתת...וכו' משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : טורקיה, מתנת יומולדת מחברות שלי וכו' השיר שעשה לי את החודש : קשה לי לבחור הסרט שעשה לי את החודש : מממ לאדעת הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : כשיהיו אני אלך! אמנים נוספים אהובים : חמי וכו' פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי מסר לאומה : חומוס זה פשוט ואוו. תמונה : אין

Peeeach

New member
ממ נו יאללה^_^

שם : מור/גפו מיקום : בשבש גיל : 16 מסנג'ר\אייסיקיו : [email protected] משהו שעשה לי את החודש :אנערף.. מסטיבלים וכאלה משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעה של ברי השיר שעשה לי את החודש : סקס שלקספר ושילה הסרט שעשה לי את החודש : הרדוף הלבן? אה.. ומה עובר על גילברט@!! הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : ברי וקספר פורומים אחרים שאני נמצא בהם : כלמיני מדיי פעם מסר לאומה : _____ זה רע תמונה :

Oyster Girl

New member
גם אני גם אני!

שם : מיכל מיקום : כפר סבא גיל : 18 מסנג'ר\\אייסיקיו : במסרים
משהו שעשה לי את החודש : כמו כל חודש - האנשים שאני אוהבת
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הרבה הופעות של חמי, משתחרר המלווה [אבל מה זה בעצם משנה כשאין לי אוטו
] וזהו בעצם. השיר שעשה לי את החודש : אני חושבת ש...Rock & Roll Suicide של בואי הסרט שעשה לי את החודש : באטמן
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : כשיהיו... אמנים נוספים אהובים : חמי, מאור כהן, שלום חנוך, איזבו, בוב דילן, ג'וני קאש, טום וייטס, דיוויד בואי פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי רודנר
, טים ברטון
מסר לאומה : לכו לראות באטמן. תמונה : טוב, זאת לא אני, אבל יש דימיון

kepit

New member
ומשכנע את עצמי בלב שאני לא דומה לו

שם : שלולית:) מיקום :הבית שבב"ש. גיל :עוד חודשיים ו28 ימים 15:S מסנג'ר\אייסיקיו :[email protected], 266860089 משהו שעשה לי את החודש: ממ לאדעת.. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא: :S השיר שעשה לי את החודש :lie to me - stones 12 הסרט שעשה לי את החודש :אין הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : דפנה והעוגיות, יוני בלוך, איפה הילד, מוניקה סקס, אינפקציה וכו'.. פורומים אחרים שאני נמצא בהם :דפנה והעוגיות מסר לאומה: המוח שלי דפוק. תמונה

למעלה