התפקדות אוגוסט

heaven is here

New member
התפקדות אוגוסט ../images/Emo195.gif

אתם פה?
שם: גיל: תפקיד: מרוצים מהחודש שהיה [יולי] : מחכים לחודש הזה? [טוב שאנחנו באמצע החודש] שיר השבוע: שיר החודש: תחכו לי שאחזור?:

מתפקדת

שם: טל תפקיד: להיות עיייפה מרוצים מהחודש שהיה: בהחלט. ניו יורק,ים וכו' וכו'(היום חזרתי משבוע בקלאב מאד בטורקיה,שם חגגתי יומולדת,שיצא במקרה בטו באב :] ) מחחכים לחודש הזה? לא כזה. חודש שמזכיר את סוף החופש. שיר השבוע: שלי יחימוביץ שיר החודש: אציטון תחכו לי שאחזור? מממ,כן?

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

אתם פה? אכן שם: צליל גיל: 15.5 תפקיד: ? מרוצים מהחודש שהיה [יולי] : כןכן
חוץ מהמלחמה המזדיינת הזאת שתיגמר כבר
מחכים לחודש הזה? [טוב שאנחנו באמצע החודש] ככה שיר השבוע: טניס שיר החודש: שלי תחכו לי שאחזור?: בוודאי

Dug E

New member
../images/Emo12.gif

שם: צחר גיל: עוד שבועיים 17 תפקיד: תלמיד בחופש..? מרוצים מהחודש שהיה [יולי] : כן,סבבה מחכים לחודש הזה? [טוב שאנחנו באמצע החודש] לא חשבתי על זה
שיר השבוע: ריטה-לך שיר החודש: מיוז-אינוינסבל תחכו לי שאחזור?:

:)

שם: ג'ים גיל: 17.5 תפקיד: מנהל
מרוצים מהחודש שהיה [יולי] : בנזונה של חודש מחכים לחודש הזה? [טוב שאנחנו באמצע החודש] כן, יש לי הופעה:) שיר השבוע: Ensiferum - LAI LAI HEI שיר החודש: Avantasia - The looking glass תחכו לי שאחזור?: איתך עד סוף העולם

לולי לו קראו לו בלו.

שם:גברי גיל:17.5 תפקיד:בסיסט מרוצים מהחודש שהיה [יולי] :לא הייתי פה. מחכים לחודש הזה? מחכה לסוף. שיר השבוע:Trivium - Detonation שיר החודש:Guns N' Roses- Don't Cry תחכו לי שאחזור?:ברור!

../images/Emo220.gifמתפקדת

אתם פה? אממ אני צריכה לישון על זה בלילה=/ שם:דורין לוטינגר ניראה לי גיל:13 וחצי תפקיד:גיטריסטית?(אומרים לי המון שנאי מנגנת מצוין=]) מרוצים מהחודש שהיה [יולי] :כן ניראה לי מחכים לחודש הזה? [טוב שאנחנו באמצע החודש] ניראה לי שיר השבוע:אממ זה רק הלב שכואב לך=,[אני עצובה],= שיר החודש:אממ ספיד אוף סייד תחכו לי שאחזור?:אממ ניראה לי שכן

למעלה