התפקדות אוגוסט!

התפקדות אוגוסט!

איך אוגוסט אנשים? החיים רצים לי מול העיניים.. הזמן טס! שם: שיר החודש של קין: שיר החודש בכללי: סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ: דבר טוב שקרה ביולי: דבר רע שקרה ביולי: תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט: מסר לאומה: שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן?

ראשונה

(כי בפעם הבאה שאהיה מול מחשב יהיה בעוד שבוע וקצת..) שם: זחלולית, חישופיתי שיר החודש של קין: אממ..
שיר החודש בכללי: היום- אהוד בנאי.. סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ: ספר- "אני סמ"ר מוסטפא רבינוביץ'" .. אתם יודעים שעדיין לא ראיתי את הקליפ של חיילי הנח"ל רוקדים בחברון?! דבר טוב שקרה ביולי: בפעם השניה- הורידו לי את הגשר.. יום הולדת - כולם כ"כ השקיעו בי! פשוט כייף.. ! דבר רע שקרה ביולי: שתי חיילות מהמעבדה השתחררו :( וסתם, מזל נאחס יש לי (איבדתי השבוע את הפלאפון ואת החוגר באפטר באילת.. אולם נמצא במשטרה אבל שוטרים דפוקים יש לנו במדינת ישראל, והם ישלחו לי את זה (!!) למרחב בעפולה.. לא מוכנים לפתוח לי את המחלקה של מחלקת אבידות ומציאות למרות שהסברתי להם שאני לא יכולה לבוא עוד פעם ושאני טסה למחרת! נודניקים.. וזו רק דוגמא קטנה למזל הנאחס שלי.. תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט: שהחוגר שלי והפלאפון שלי יישובו אלי.. וסתם, ענייני שגרה! מסר לאומה: בצבא ההיגיון השתחרר, הצדק לא התגייס והטמטום חתם קבע! שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן? חח האמת שכן!!! חם נורא

CrazyPenguin

New member
מוות

שם: לודמילה. [?!] שיר החודש של קין: המ. שיר החודש בכללי: ואו המון. Exterminate Regenerate של להקה צעירה מיוטיוב בשם Chameleon circuit סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ: המ...Toy story 3
דבר טוב שקרה ביולי: המ.. נשף.. שהיה יחסית בסדר..וניתקתי קשר עם אנשים שהייתי צריכה לנתק איתם קשר מזמן אז אני שמחה :) דבר רע שקרה ביולי: שיעמום לא נורמלי תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט: המ >< להתגייס? איכס מסר לאומה: הפורום מת והחיים משעממים. שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן? אין לי בכלל מזגן בחדר. יש רק בסלון וזה לא מגיע לחדר כי החדר שלי קומה מעל. אני חיה בגיהינום כבר שנים. והצבע של הקיר שלי כתום- מה שלא תורם כלכך. החייםשליבזבל.#

חזרתי הבייתה מוקדם כי רציתי לישון, אבל פתאום

משום מה כבר לא כ"כ בא לי. אז שיהיה. שם: נעם שיר החודש של קין: די עצוב לי שאין כזה. שיר החודש בכללי: האמת שהיו הרבה. דוגמאות: Gotten/Slash ft. Adam Levine, I Belong to You/Muse, Misery/Maron 5 סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ: בשבוע האחרון יורדים בגדול 8 דבר טוב שקרה ביולי: הוא. דבר רע שקרה ביולי: זה היה החודש (או בעצם כמעט חודשיים) ההכי הזויים ומבולבלים שהיו לי בחיים. לא ידעתי שיכול להיות כ"כ טוב וכ"כ רע בו זמנית. הוא. תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט: שיעבור לי כבר מסר לאומה: באמא שלי איזה חודשיים!!!!!!!! שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן? הלוואי והייתה לי ברירה והייתי יכולה להשאר בבית במזגן.

mojoit

New member
0__________0

שם: נו מתי המפגש כבר ?
שיר החודש של קין: אתם מדרדרים אותי .אהמ .
שיר החודש בכללי:אגדת דשא .. התחלתי להתחבר לצד הישראלי שבי סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ: שקר לי ♥ lie to me דבר טוב שקרה ביולי:barca ,barcelona !!
דבר רע שקרה ביולי:לא ראיתי את קסיאס בברצלונה
תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט:קורס מד"א !!
מסר לאומה: ג'וני דפ חתיך .
שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן?כן ממש ,מצאתם מי

בהצלחה בקורס מע"רים!

תהני, זה ממש כייף..! את כ"כ תהני בהתנדבות שלך במד"א (אני גם הייתי)

mojoit

New member
תודה ../images/Emo6.gif כולי תקווה. לקחתי 60 שעות למגמה !

Lyla Bellamy

New member
.

שם: שגית שיר החודש של קין:pS שיר החודש בכללי:pS! סרט/ספר/סדרה/הצגה/קליפ:אממ לא ממש ראיתי דבר טוב שקרה ביולי:קיןןןןןןןןן דבר רע שקרה ביולי: כלוםםםם תוכניות/ציפיות לחודש אוגוסט: לישון! מסר לאומה: ראיתי קין , ראיתי קיןןן :) שאלת הבונוס: האם מישהו בימי החום הקשים האלו יצא בכלל מהמזגן? חח רק אתמול חזרתי לחום הנוראי הזה , איך בכלל חייתם פה ?

למעלה