התפקדות אוגוסט

GreeNevo

New member
התפקדות אוגוסט

כל אחד ימלא את הפרטים הבאים וכך נוכל להכיר בצורה טובה יותר : מסנג'ר : אייסיקיו : שם : כמה זמן אוהב את גרין דיי :

GreeNevo

New member
שלי..

מסנג'ר : רק למקרים חשובים , לא צריך.. אייסיקיו : 210080091 שם מלא : נבו רוזי כמה זמן אוהב את גרין דיי : לא זוכר במדויק , הרבה

ADCMAN

New member
זין על אוגוסט

מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו : 666 שם : חאלד איבן מסחרה כמה זמן אוהב את גרין דיי : 25 שנים

TiNiErBeiL

New member
אוקיי..

מסנג'ר: אין.. אייסיקו: 283086397 שם: איב כמה זמן אוהב את גרין דיי: זה משנה?? שנה ומשו..

rebel girl

New member
אני!

מסנג'ר:אין אייסי:269513531 כמה זמן:התמכרתי ברגע ששמעתי את הולידיי,אבל אני כנראה כבר מכירה אותם מהקליפ של מינוריטי כשהייתי קטנה ולא הבנתי הרבה במוזיקה....

........

מסנג'ר : חסוי אייסיקיו : חסוי שם : מאשהאנה כמה זמן אוהב את גרין דיי : שנה. ומשו. או אולי פחות. או יותר. לא יודעת..

BlueBeIl

New member
אממ

איי סי קיו:136346650 שם: שלי כמה זמן אוהב את גרין דיי: ארבע שנים וקצת, משהו כזה....

נימ..

מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו : אין לי כוח להתחבר אליו. שם : מישל, האעאה. כמה זמן אוהב את גרין דיי : שנה בערך.. נימ..

טוב נו...

מסנג'ר :אין אייסיקיו :297065198 ותכתבו שאתם מפורום גרין דיי. אגב כרגע אני לא מתחברת, המחשב שלי מת ולאמא אין אייסיקיו... שם :חן. כמה זמן אוהב את גרין דיי :כמה חודשים.*נסקלת*

sivi GrEeN hEaD

New member
יאללה אני=)

מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 345253143 שם: המממ נראהלי שהבנתם כבר מהמסנגר, לא? כמה זמן אוהב את גרין דיי: נראהלי שנה. בעצם, מאז ששמעתי את בולוורד ברדיו. תחשבו לבד.

ketas

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

מסנג'ר: לא קיים איסיקיו: 267-256-500 שם: ליזה כמה זמן אוהבת את גרין דיי: אממ בערך שנה, אבל את הדיסק הראשון קניתי רק בפסח

doh doh

New member
yo motha fuckazz :)

מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 82924753 שם: דודו רוזן כמה זמן אוהב גרין דיי:בין 7 ל8 שנים קצת אחרי שיצא דוקי :) אוי

Whats my name

New member
Hi my name is..

Well i love green day about 6 month i totally fall in love with billie joe and i buy all green day album they got 7! And all they rock!

sapirush1

New member
וול

מסנג'ר : אין אייסיקיו : 322964654 שם : ספיר כמה זמן אוהב את גרין דיי: כבר יותר משנה אני חושבת

חסבי

New member
מוצאים את נמו!

מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו : 341-195-438 שם : ג'ימס, ג'ימס בונד! כמה זמן אוהב את גרין דיי : 2 וחצי +

למעלה