התפקדות אוקטוברית

התפקדות אוקטוברית../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר: את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם(אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה
)

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:רעות גיל:23 איזור מגורים:קריות שיר החודש של אמיר:אין מקום אחר(הקאבר שלו לשיר של משינה) את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם (אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה
)
את שרון-שרון לאב אמיר

ההתפקדות שלי:

1)שם: שיר. 2)גיל: 18. 3)איזור מגורים:מרכז. 4)שיר החודש של אמיר:מרגיש. 5)את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם:אני הייתי רוצה לארח את רעות שטיינברג

OOOO0

New member
מתפקדת

שם:גלית גיל:23 איזור מגורים:איזור המרכז שיר החודש של אמיר:סיבה מספיק טובה את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם(אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה): רק כי חייבים לבחור אני בוחרת את רעות כי הכי פעילה בפורום ומגיע לה פרס על זה. אבל אני אוהבת את כולן פה באותה מידה.

מתפקדת.! :)

שם:שרון גיל: 15 איזור מגורים: פ"ת שיר החודש של אמיר: מהם החיים את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם(אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה) חח רעות אני גם רוצה לארח אותך.. חח.. ובכלל אנחנו צריכות להפגש חח.. חג שמח

ניקול110

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:ניקול גיל: 13 איזור מגורים:בת ים שיר החודש של אמיר: מהם החיים את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם(אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה) : הייתי רוצה לארחח את כולם אבל אי אפשרר... ;] רעוות אני אשמחח לארח אותךךך..... חג שמח לכולללללם

מתפקדת

שם:שובל גיל: 14 איזור מגורים:חיפה שיר החודש של אמיר: סיבה מספיק טובה את מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לארח בסוכה שלכם(אבל תצטרכו לבחור רק אחד בלבד כדי שההחלטה תהיה קשה) : את רעות

למעלה