התפקדות אוקטובר- עכשיו מסודר

BaRbiK

New member
התפקדות אוקטובר- עכשיו מסודר../images/Emo9.gif

שם:
אזור מגורים:
אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): לכבוד השנה החדשה-
מה הייתם מאחלים לעצמכם?
ולמדינה בכלל? אה ותודה ל"שרוטה גאה" שהזכירה לי לעשות שרשור כזה
ובהזדמנות זאת אני אאחל לכולכם שנה טובה, מתוקה, ומלאת דניאל סלומון

אני לא כותבת אבל קוראת כל הזמן..

שם:עינב אזור מגורים:- גיל:15 וחצי וקצת:] אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): 268840077 [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?שומדבר. ולמדינה בכלל?שתהיה שנה טובה:]

M A R K I

New member
כבר אוקטובר ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif הזמן טס. . .

שם: מרווה אזור מגורים: צפון גיל: 18 וחצי אייסיקיו + מסנג'ר: [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם? אושר,כיף,אהבה ושתהיה שנה טובה ולמדינה בכלל?אושר,כיף,אהבה ושתהיה שנה טובה ו. . .הכלבה שלי מאחלת לכם גם שנה טובה. . .

../images/Emo85.gifמממ

שם:שירן אזור מגורים: קרית אתא גיל:17 וחצי אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):266273888 אין לי כוח לכתוב תמסנג'ר לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?אושר ולמדינה בכלל?שיהיה טוב כבר=/

ברררר

New member
האמ

שם:בר אזור מגורים: משגב יווו גיל:בינואר 17 אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):נו מה לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?אושר, עושר, בריאות ואהבה. ושכל חלומותיי יתגשמו
ולמדינה בכלל?שנה טובה ומתקתקה

../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

שם:
מור. אזור מגורים:
נווה סביון. גיל:
15 עוד חודשייםםם. אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):
[email protected]
271267481 לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?
שיהיה יותר טוב משנה הבאה. ולמדינה בכלל?
לא יודעת. אה ותודה ל"שרוטה גאה" שהזכירה לי לעשות שרשור כזה.
תודה שרוטה גאה
ובהזדמנות זאת אני אאחל לכולכם שנה טובה, מתוקה, ומלאת דניאל סלומון
תודה
גם לך!

Hakuna Matataa

New member
../images/Emo75.gif

שם:טל אזור מגורים:צורן
גיל:עוד חודש וקצת 15 אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):327252380 [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?בהצלחה עם החניכים בעיקר.. ולמדינה בכלל?שנה טובה ושלום:)

red butterfly

New member
../images/Emo13.gif

שם: אילת אזור מגורים: ראש העין גיל: 16 וחצי אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): 167667088 לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם? שאני אצליח בכל מה שאני רוצה ולמדינה בכלל? שתהיה שנה שקטה...

ס ט י י ק

New member
../images/Emo13.gif

שם:הדר אזור מגורים: קרית חיים גיל:14 אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):[email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?לאדעת ולמדינה בכלל?שלום?

-9-

שם:
הדס אזור מגורים:
קרית ביאליק גיל:
16 וחצי אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):
279896735 [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?
רק אושר,בריאות,שירד הלחץ הנוראי הזה ושנעבור אותה בשלום!!! ולמדינה בכלל?
שלום גם בין התושבים וגם עם המדינות השכנות,ושרק תגדל ותתפתח!!!

BaRbiK

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:בר
אזור מגורים:חיפה
אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): 230067485 [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?שיהיה רק טוב,פשוט טוב. ולמדינה בכלל?שיהיה שלום ויפסיקו המריבות האלה בין הצדדים:-\

A duli T

New member
לילילילילי../images/Emo119.gif

שם:עדי אזור מגורים:חור גיל:15 (בקרוב 16) אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):232732099 לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם?ממ...להצליח בכל מה שאני רוצה? ולמדינה בכלל? שנה טובה...ושכל אחד יעשה מה שטוב לו.

S h A b i T

New member
אע

שם: אלמוג אזור מגורים: ראש העין גיל: 16 וחצי אייסיקיו - 166762078

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo60.gif

לפני 20 דקות ככה הגעתי הביתה מהשבת ואין לי כוח לחיות
שם: הודיה אזור מגורים: מודיעין גיל: 17 ומשהו אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): 251265363 [email protected] לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם? שהבצפר יגמר מהר ושלשם שינוי המגנים יגנו עלי ולא יורידו לי
ולמדינה בכלל? שנה טובה וזה אה ותודה ל"שרוטה גאה" שהזכירה לי לעשות שרשור כזה - כן, כי אני לא הייתי כאן כדי להזכיר לך

Sideitself

New member
../images/Emo130.gif

שם: אור אזור מגורים: חיפה - קריות גיל: 15 לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם? ולמדינה בכלל? שנה טובה

מסטולית

New member
../images/Emo128.gif

שם: גילי. אזור מגורים: צפון. גיל: 18 בסוף החודש.
אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם):321172466. לכבוד השנה החדשה- מה הייתם מאחלים לעצמכם? אושר. ולמדינה בכלל? מוות. P:

mory89

New member
../images/Emo66.gif

בלע, אממ.. אני..
שם:
מוריה אזור מגורים:
ראש העין| גיל:
16 וחצי..קצת יותר
אייסיקיו+מסנגר:
348256965
[email protected]
לכבוד השנה החדשה- לעצמי:
שאני אהיה מאושרת והשנה הזאתי תקדם אותי בחיים
ועוד משהו..אבל לא מדברים עליו בפורום כזה..
למדינה בכלל..
אממ מה כבר אשפר לאחל? שהמדינה תצא מהמצב בחרא הזה, ושיהיה כבר ראש ממשלה חכם שיועיל ולא יהרוס ת'מדינה שלנו.. ושתהיה שנה שלום!

אני פה, קוראת פה תמיד ../images/Emo9.gif

שם: טל
אזור מגורים: ראשון לציון
אייסיקיו + מסנג'ר ( מה שיש לכם משניהם או שניהם): 339598320 [email protected] לכבוד השנה החדשה-
מה הייתם מאחלים לעצמכם? אושר, בריאות, הצלחה ואהבה
ולמדינה בכלל? שלום ושלווה.

למעלה