התפקדות אוקטובר 08

DJ ELAD 17 A

New member
התפקדות אוקטובר 08

התפקדות אוקטובר 08 שם: גיל: עיר: מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל? שיר השבוע: שיר אהוב: + לצרף תמונה (שלכם/של גואל)

אור enjoy

New member
ראשונההה:)

שם:אור אינג'ויי:] גיל:16 עיר:ראשון לציון מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל?כמה חודשים אוי ואבוי זה מזמןן:( שיר השבוע:יותר מידי.. שיר אהוב:יותר מידי!!

שנייהה :p

שם : נטלי בן עזרא גיל:16 וחצי עיר : ירושלים מתי פעם אחרונה ראיתי את ג'ואל ? יותר מידי זמןןן ! כמה חודשיםם ! שיר השבוע : BOMBASTOS שיר שהוציא אותי מהבאסה של כל השבוע ! שיר אהוב :כל שיר של ג'ואל אני אוהבת אבל הכי... JASON

DORAMOR10

New member
שלישי =]

שם:דור אמור. גיל:16. מתי פעם אחרונה ראיתה את ג'ואל:חחח לא ראיתי ): שיר השבוע:אממ היתגעגעתי. שיר אהוב:ג'יסון החדש. ילאה שבוע טוב נשמות !!!

ELIRAN ZOAR

New member
מה אתם סתםםם..רביעי :)

שם: אלירן כהן גיל: 18 עיר: בת ים עיר האורות בלי המנורות מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל? : לפני שתי דקות בתמונה בפלאפון שיר השבוע: 2RKY- DUDI SHARON CLUB MIX 08 שיר אהוב: Dudi Sharon Feat. Nir - Feel IT ויאלה דודיתה תתחילי לשחרחר חחחחחח רוצים חידושים רוצים חידושים יאללללללללללה מכות בצ'אט הזההההההההההההההההה ... בלאגן חחחח איפה גרוזיתה .. נעלמה לנו???????

Omriza

New member
:)

שם: עומרי גיל: 18 עיר: נהריה מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל? לפני שלושה ימים בערך שיר השבוע: dudi sharon & offer nissim - check in tampa יצא לי לחרוש עליו השבוע מלאאאאאא שיר אהוב:פיל איט

דורעעע

New member
ואניי..

שם:דור עמר. גיל: 16 עיר: ירושלים מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל? קמפוס 14.10 שיר השבוע: Watching של דודי שיר אהוב: פצ'יסטה אני וציון בהופעה של ג'ולה!!!!

ליאלוש26

New member
חמישי לא?

שם:ליאל גיל:20 עיר:ירושלים מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל?ישבתי איתה מחוץ להופעה שהיתה לה ברי'ץ... היא חיכתה לדודי:)לפניי חודש בערך שיר השבוע:פצ'יסטה שיר אהוב:FEEL IT תמיד היה ותמיד יהיה!

DORAMOR10

New member
ליאל איזה חתיך אתה =]

בא לך לקפוץ לקפה...חחח סתם פשוט משעמם לי

CHRISS

New member
אנייי =]

שם:כריס גיל:20 עיר:רמת גן מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל?הרבה זמן חח שיר השבוע : Chack in Chack out שיר אהוב: DISTURBIA - RIHANNA

נתייי4

New member
שביעייי

שם - נתי גיל - 19 עיר - ירושלים מתי פעם אחרונה ראיתי את ג'ואל - בהופעה שלה באושן לפני חודש שיר השבוע - פטה מורגנה שיר אהוב - כ ו ל ם

אני XD

שם: סלים=] גיל:20 עיר: תל אביב (נצרת עלית)בצפון מתי פעם אחרונה ראיתי את גואל?WOW המון זמן ואני משתגע כבר זה היה לפני 5 חודש בהופעה שלה בצפון שיר השבוע:FEEL IT 08 שיר אהוב:ברור כיאלו דההההההההה התגעגעתי:) + לצרף תמונה (שלכם/של גואל)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאה, אופס, Je suis La קבלו אותי! ../images/Emo6.gif

כןכן, גם אני פה, עם כל המיצי שלי
שם: סהר גיל: 18 עיר: צורן מתי פעם אחרונה ראיתי את גו'אל: NEVER חח לצערי שיר השבוע: Fly on the wall מהדיסק החדש של טאטו, עם כווווווול הכבוד לכל שיר אחר. תמונה? ממ אין לי תמנוה עדכנית עדיין של אחרי השיפוץ... אולי בקרוב

DORAMOR10

New member
חחח כמוני כם אני לא ראיתי את ג'ואל ../images/Emo10.gif

זה לא שיר של דודי וג'ואל מה שכתבתה נכון?..

למעלה