התפקדות אוקטובר
:

just adiki

New member
התפקדות אוקטובר../images/Emo195.gif:

שם
: גיל
: כתה/עבודה/צבא
: סרט החודש
: תוכנית החודש
: סרטון/קליפ החודש
: שיר החודש
: אלבום החודש
: אירוע החודש
: קניית החודש
: דבר טוב שקרה
: דבר לא טוב שקרה
: איך עבר חודש ספטמבר בכללי
: תכנונים לחודש אוקטובר
: צפיות לשנה החדשה
: תמונה [עדיף שלכם]
: חודש דבש

Galuush

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 18 וחצי כתה/עבודה/צבא: חיילת בצה"ל
סרט החודש: השטן לובשת פראדה
תוכנית החודש: אין סרטון/קליפ החודש: סלין משתגעת בהופעה
שיר החודש: Mamma mia בגירסא של מריל סטריפ
אלבום החודש: הפסקול של מאמא מיה
אירוע החודש: התגייסתי קניית החודש: אמא ואבא קנו לי לחג ספר ואת הסרט השטן לובשת פראדה בדיוידי דבר טוב שקרה: התגייסתי ויצא לי לדבר עם המחנכת שלי
דבר לא טוב שקרה: הסמלת שלנו מתזזת לנו את האמא, אבל בסופו של דבר צוחקים מזה איך עבר חודש ספטמבר בכללי: סבבה תכנונים לחודש אוקטובר: טקס השבעה ותחילת הקורס
. וללכת לסרט עם חברה
צפיות לשנה החדשה: שתהיה שנה כיפיית, מוצלחת ושאני אהנה במסגרת החדשה כמו שאני נהנית בטירונות ורצוי יותר, ושיהיה תפקיד מעניין. תמונה [עדיף שלכם]:

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם:ניצן גיל:13 כתה/עבודה/צבא:ח' סרט החודש:זה ייגמר בדם תוכנית החודש:CSI ואחים ואחיות
סרטון/קליפ החודש:-- שיר החודש:אממ לא יודעת אלבום החודש:pretty odd-panic at the disco אירוע החודש:ראש השנה קניית החודש:דיסק און קי ודיו למדפסת
דבר טוב שקרה:ממ לא יודעת דבר לא טוב שקרה:כל מיני דברים מעצבנים איך עבר חודש ספטמבר בכללי:נחמד.. תכנונים לחודש אוקטובר:עוד שבוע יומולדת לאחותי
צפיות לשנה החדשה:אממ שאני אצליח בכל מה שארצה, שאני יהיה בריאה ושתהיה שנה כייפית
תמונה [עדיף שלכם]:--

RayoDeLuz

New member
עונה

שם: קרן גיל:18 וחצי כתה/עבודה/צבא: מתנדבת בקיבוץ סרט החודש: מילים ולחן תוכנית החודש: גוסיפ גירל ו90210 סרטון/קליפ החודש: --- שיר החודש: I have a dream מתוך מאמה מיה אלבום החודש: מאמה מיה אירוע החודש: חזרתי לישראל
קניית החודש: וויטמנים?
דבר טוב שקרה: חזרתי לישראל דבר לא טוב שקרה: רבתי עם ידיד איך עבר חודש ספטמבר בכללי: פסדר תכנונים לחודש אוקטובר: מה שיבוא יבוא צפיות לשנה החדשה: אין תמונה [עדיף שלכם]:---

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: 18 כתה/עבודה/צבא: לפני צבא
סרט החודש: איים אבודים תוכנית החודש: בנות גילמור סרטון/קליפ החודש: -- שיר החודש: When The Rain Begins To Fall אלבום החודש: -- אירוע החודש: יומולדת
קניית החודש: -- דבר טוב שקרה: אין משו מיווחד דבר לא טוב שקרה: -- איך עבר חודש ספטמבר בכללי: לא משו מיוחד..
תכנונים לחודש אוקטובר: בנתיים אין צפיות לשנה החדשה: שיהיה טוב
תמונה [עדיף שלכם]: --

just adiki

New member
מתפקדת../images/Emo8.gif:

שם:עדי גיל:18 כתה/עבודה/צבא:צבא ב22.10
מש"קית חוו"יה סרט החודש:"סוויני טוד" עם ג'וני דפ. סרט מעולה...! תוכנית החודש:"חברים" ו-"האח הגדול" סרטון/קליפ החודש:have no idea שיר החודש:"מנהרת הזמן" -שירי מימון אלבום החודש:ירדנה ארזי-יש ונדמה (האוסף) אירוע החודש:פגשתי את שירי מימון
היה מעולה. קניית החודש:חמאת גוף חח... גם קניתי 4 חולצות אבל בעיקר החמאת גוף
דבר טוב שקרה:שפגשתי את שירי
דבר לא טוב שקרה:אני לא יודעת
איזה כיף לי... אולי סתם ימים עם מצב רוח ירוד. איך עבר חודש ספטמבר בכללי:מצויין. תכנונים לחודש אוקטובר:להתגייס|צבא| צפיות לשנה החדשה:שתהיה מלאה בבריאות, אושר, אהבה והגשמה עצמית! תמונה [עדיף שלכם]:

Robin Sparkles

New member
חזרתייייייי

יא כבר שכחתי מה זה התחל
שם:כרמית גיל:17 כתה/עבודה/צבא:י"ב סרט החודש: תוכנית החודש:איך פגשתי את אמא! סרטון/קליפ החודש: שיר החודש:baby te quiero אלבום החודש: אירוע החודש:חתונה קניית החודש:בגדים דבר טוב שקרה:המחשב מפורמט דבר לא טוב שקרה:2 מחשבים ואף אחד לא עובד (במשך שבוע!) איך עבר חודש ספטמבר בכללי:בסדר תכנונים לחודש אוקטובר:שהקרמבו יגיע? צפיות לשנה החדשה:יותר טובה מהקודמת תמונה [עדיף שלכם]: אין תמונות להלהלה

למעלה