התפקדות אוקטובר!

orlupo

New member
התפקדות אוקטובר!../images/Emo196.gif

ובגלל חוסר המקוריות שלי העתקתי תשאלות מנועה מהחודש שעבר:
שם: סניף: שכבה: תפקיד בסניף: במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש: משהו רע שמתוכנן לחודש: איך עבר החודש האחרון? כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? ספר טוב שקראת החודש? סרט טוב שראית החודש? משהו טוב שעשית החודש? משהו רע שעשית החודש? למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה? לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

תיקון קטן, זה התפקדות דצמבר....

שם: לילך ירושלמי סניף: ראשל"צ מערב... =]] לא מתייאשים
שכבה: שביעיסטית... מתברר....
תפקיד בסניף: מדריכת ח' וחזרתי לטכני
=]] =]] =]]
מה אתם מתכננים בחודש הקרוב? ללמוד הרבה.... =\\ והיום מסיבה לשירלו...
משהו טוב שמתוכנן לחודש: מרוץ לפיד חניכים ובוגרים... משהו רע שמתוכנן לחודש: לא מתכננת דברים רעים
איך עבר החודש האחרון? אממממממ עבר.... כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? 13... אבל יש עוד בדרך... אנחנו לא מתייאשים
איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? בטכני או בהדרכה? ספר טוב שקראת החודש? קוראת עכשיו "חפץ" סרט טוב שראית החודש? ווואווו הרבה זמן לא ראיתי סרט..... משהו טוב שעשית החודש? אמממממ משהו רע שעשית החודש? לא חושבת שעשיתי, ואם כן זה לא היה בכוונה ואני מצטערת
למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? 1... מה שם הקבוצה? אין.... לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? תחייכו הכל לטובה
=]] =]]

התפקדות דצמבר.

שם: אסיף ש"ד סניף: שכבה: תפקיד בסניף: בקצרה אני כאן אבל אין לי כח לכתוב משהו.

assafein

New member
שלומות לכם../images/Emo13.gif

שם: אסף סניף: נעלה שכבה: שישסט תפקיד בסניף: רכז טכני במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? לחכות בקוצר רוח לחופש חנוכה משהו טוב שמתוכנן לחודש: לשחק במשחקים של הקבוצה שלי. משהו רע שמתוכנן לחודש: מקווה שלא יהיה דברים ולהישאר חיובי. איך עבר החודש האחרון? מאוד טוב.. התחלנו גם פעולות בסניף.. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין רשימה מסודרת אבל יש כ-10 קבועים.. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? בצליעה אבל בהנאה.. ספר טוב שקראת החודש? לא קורא ספרים. סרט טוב שראית החודש? קליק. משהו טוב שעשית החודש? אממ, מווה שהרבה
משהו רע שעשית החודש? מקווה שלא עשיתי למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? לא מדריך מה שם הקבוצה? טכני
לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? החיים יפים!!

anat135

New member
אוקטובר.. חודש יפה.. התפקדות דצמבבר

שם:
ענת סניף:
זכרון שכבה:
שישיות. תפקיד בסניף:
מדריכת ד'..) במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש: מתכננת הרבה דברים. מקווה שהם ייצאו לפועל! משהו רע שמתוכנן לחודש: מבחנים (?) איך עבר החודש האחרון? נמנעת . כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? הרבה. לא יודעת מספר מדויק. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? (מה??) סבבה.. ספר טוב שקראת החודש? ספר של ילדים בכיתה ד'. מנהרת הזמן. היה יפה.
סרט טוב שראית החודש? לא רואה סרטים. משהו טוב שעשית החודש? עשיתי משהו אחד שתיכננתי. חיחיחיח משהו רע שעשית החודש? לא עשיתי משהו שתיכננתי. חיחיחיח למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? זה מסובך.. בגדול 2. מה שם הקבוצה? אין שםם לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? תציבו לכם מטרות, ותעמדו בהם. ככ כייף לראות אחרי כמה זמן שהגשמת משהו שרצית. נשמע דפוק, אבל זה באמת...

idanshaf2

New member
מתפקד

שם:עידן שפריר סניף:כפ"ש בלב ובנשמה שכבה:אההה יז'
תפקיד בסניף:רכז במיל' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? יום הולדת!!! 16.12
משהו טוב שמתוכנן לחודש:יום הולדת!!! משהו רע שמתוכנן לחודש:לא מתוכנן משהו מיוחד איך עבר החודש האחרון?מעייף.. הרבה עבודה כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? ספר טוב שקראת החודש? התחלתי את "פרא" עושה רושם טוב סרט טוב שראית החודש? לא יצא לי לראות סרטים משהו טוב שעשית החודש? מכרתי לאנשים נעליים
משהו רע שעשית החודש? מכרתי לאנשים נעליים
למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה? לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? עוד 35 ימים אני טס... שיהיה לי בהצלחה!!! תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

Rioter

New member
דצמבר, ווהו ../images/Emo11.gif

שם: שיר
סניף: ראשון מערב
שכבה: חמישיות
תפקיד בסניף: מדריכת ד'
במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? יום הולדת!
משהו טוב שמתוכנן לחודש: יום הולדת?
משהו רע שמתוכנן לחודש: מלאמלא מבחנים
איך עבר החודש האחרון? מעניין ^^
כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? 14?
איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? אני מדריכה, אז.. אה.. פעלתי הרבה
ספר טוב שקראת החודש? אל תגלה - הרלן קובן
סרט טוב שראית החודש? לא ראיתי
משהו טוב שעשית החודש? אממ, שיפרתי את הציון באנגלית D:
משהו רע שעשית החודש? רבתי עם אנשים שחשובים לי
למדריכים:
כמה חניכים בקבוצתכם? 8-7
מה שם הקבוצה? האלופייייייים
לכולם..
סתם משהו שבא לכם להוסיף? אין
תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^ בהזדמנות אחרת נועה, אני אוהבת אותך.

SoulDancer

New member
עונה=)

שם: יסמין פלביאן=) סניף:נסצ"י שכבה: שביעית...אמאלה
תפקיד בסניף: מדריכה במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?ממ יש יותר מידי.. משהו טוב שמתוכנן לחודש:הופעות=) משהו רע שמתוכנן לחודש:מבחניםםם
איך עבר החודש האחרון?כמו כל חודש.. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?אין לי מושגגג אבל הסניף מלא חניכים!!! זה כזה כיףףףף איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?נראה לי שטוב.. לא יודעת..חח ספר טוב שקראת החודש?קראתי גם את חפץ.. וגם הנסיך הקטן!!! חובה לקרוא את הספר!!!וגם האפיפיורית יוהנה. [לא קראתי החודש אבל הוא עדיין מדהים..]. סרט טוב שראית החודש? מישהו לרוץ איתו. חובה! משהו טוב שעשית החודש?צירפתי עוד בוגר למכבי
משהו רע שעשית החודש?אני בטוחה שעשיתי מלא..חח למדריכים כמה חניכים בקבוצתכם? 13-15 ככה..=))) מה שם הקבוצה? ו' ראשונים לשלטון!

orlupo

New member
מקווה שזו לא תהיה האחרונה שלי...

שם: אור סניף: ראשל"צ שכבה: 1/5 ווהו. תפקיד בסניף: מדריך ללא חניכים במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש: סיום המבחנים
משהו רע שמתוכנן לחודש: לא יודע אם יוצא למרוץ לפיד [בגלל הדמי בוגר... גרר]... איך עבר החודש האחרון? בסיידר.
כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין לי מושג... איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? לא משהו...
ספר טוב שקראת החודש? לא היה כזה
סרט טוב שראית החודש? כנ"ל
משהו טוב שעשית החודש? שיפרתי ציונים באנגלית... ווהו
משהו רע שעשית החודש? לא זוכר... למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? 0 מה שם הקבוצה? לא הגעתי לפעולה בתהליך פתיחת שנה שבוחרים שם...
לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? אני נמצא בין הפטיש לסדן... ואסיים בנימה אופטימית: אם בארזים נפלה החכימה מה יגידו הברמיזה...

יאללה 9

New member
גמנייי

שם:עדי סניף: מערב שכבה: חמשושה תפקיד בסניף:לא ברור לי מה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש: חופש חנוכהההה==]]] יאייי משהו רע שמתוכנן לחודש: מבחן במתמטיקה+לשון+היסטוריה+אנגלית+תנ"ךערבית+ביולוגיה+אנגלית... מניחה שהבנתם=/ איך עבר החודש האחרון?סביר כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?15? איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?כשאני אדע מהו אני אשמח להודיע לכם.... ספר טוב שקראת החודש?הנעלמים+משוואה עם נעלם (ותודה לשיר) סרט טוב שראית החודש?לא יצא לי לראות משהו טוב שעשית החודש?כלום משהו רע שעשית החודש?בטוח שיש משהו, רק שאני לא זוכרת. למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה? לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? מערב שליטע=] תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

........

מה שהוא רע שעשית..... את רוצה ומתכננת להרוג אותי.... [עדיין לא ברור לי ממש למה... חוץ מההשקמה...
] משהו טוב שעשית.... למרות זאת את עדיין אומרת לי שלום ותמיד גורמת לי לחייך..

לקבלת שירלי הפורום ימתח להקשב:)

שם:שירלי שוט=] סניף:ראשון מערבבבבבב שכבה:שביעיסטית תפקיד בסניף:מדירכת ז'+מזכירה במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?לימודים,מכבי,מכבי,לימודים משהו טוב שמתוכנן לחודש:אמממממ משהו רע שמתוכנן לחודש:לימודים איך עבר החודש האחרון?כייףףףף...יומולדת:) כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?סביבות 15? איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? חביב ספר טוב שקראת החודש?עדיין לא סיימתי..אם יש גן עדן סרט טוב שראית החודש?לא ראיתי משהו טוב שעשית החודש?פן:] משהו רע שעשית החודש:הרבה למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?5? מה שם הקבוצה?אין לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף?אוהבת אתכם!!!!!! ומערב שליטה! תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

הראלדר

New member
:]

שם: טליה סניף: גדרה שכבה: ט' תפקיד בסניף: >< במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? פייה הרבה דברים משהו טוב שמתוכנן לחודש: הופעה יום חמישי, ות"א עוד שבועיים משהו רע שמתוכנן לחודש: - איך עבר החודש האחרון? נהדר :) כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? האממ.. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? האאא.. ספר טוב שקראת החודש? שני בתים וגעגוע. ואשתו של הנוסע בזמן. 3> סרט טוב שראית החודש? מלך האריות 33> משהו טוב שעשית החודש? האמת? הרבה דברים XD משהו רע שעשית החודש? ^ למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה?

למעלה