התפקדות אוקטובר

Rioter

New member
התפקדות אוקטובר ../images/Emo204.gif

שם: כיתה: תאריך לידה: מקום מוגורים: סניף: תפקיד בסניף: למה דווקא התפקיד הזה? צבע אהוב: מאכל אהוב: סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: איך הייתה פתיחת השנה במכבי? איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? תמונה שלכם: משהו שבא לכם להוסיף: צום קל (למי שצם), גמר חתימה טובה, וגם אוטוטו מגיע סוכות - אז שיהיה חג שמייח

Rioter

New member
מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: שיר כיתה: ט' תאריך לידה: 13.12 מקום מוגורים: ראשל"צ סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכת ה' למה דווקא התפקיד הזה? מעניין אותי, זה אתגר שאני רוצה להתמודד איתו צבע אהוב: כחול לגווניו מאכל אהוב: שסק (זה פרי) סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: אינטיליגנציה מלאכותית - מומלץ! ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: לאהוב עד מוות, אמרו לנו לקרוא אותו מביה"ס אומנם, אבל נהניתי מהספר איך הייתה פתיחת השנה במכבי? היה מעניין
איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? היה בסדר, אני מניחה שדרגת הקושי תעלה בהמשך.. מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? לנצל את החופשות כמו שצריך וללמוד בביה"ס, לשם שינוי תמונה שלכם: מצורפת תמונה מערב החג בראש השנה משהו שבא לכם להוסיף: ראשל"ציםמערבניקים, אוהבת אתכם

כבר אוקטובר?

שם: אסיף שרתוק דרור כיתה: ז' תאריך לידה: 31.1.1994 מקום מגורים: כ"י סניף: תפקיד בסניף: למה דווקא התפקיד הזה? צבע אהוב: כתום מאכל אהוב: עוף סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: השטן לובשת פראדה - אחד הנחמדים. ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: "שוקולד" של האריס גו'אן. הוא מצוין. איך הייתה פתיחת השנה במכבי? איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? איום ונורא. מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? לנצל כמה שיותר את החופש היחיד שבו ולאגור כמה שיותר אנרגיה לימי הלימודים אחריו. משהו שבא לכם להוסיף:

מתפקדת!

שם: שירלי כיתה:יא' תאריך לידה:28.11 מקום מוגורים: ראשל"צ סניף: ראשון מערב תפקיד בסניף: מדריכת ז' למה דווקא התפקיד הזה? רציתי להדריך גדולים וזה מה שהרכז נתן צבע אהוב: כחול מאכל אהוב:מתלבטת סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: קליק ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: לא אוהבת ספרים.. איך הייתה פתיחת השנה במכבי? היה נחמד איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? אמממממ וואלה אין לי מושג...מפחיד... מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? לא רק לבוא לבית ספר בשביל לחמם את הכסא...להשקיע בהדרכה...ולהשאר פנויה... תמונה שלכם: אמממ ממירוץ בוגרים שנה שעברה... משהו שבא לכם להוסיף: ראשל"צ מערב..עוד נהיה אימפריה!חולה עליכם...מווואה לכל אחת ואחד

I Hold The Hope

New member
הקשב! מתפקד (חח)

שם: אברי מינץ כיתה: יא' תאריך לידה:2.11.90 מקום מוגורים:זכרון יעקב! שליטה D: סניף:זכרון יעקב .. במקרה תפקיד בסניף:מדריך! למה דווקא התפקיד הזה? מת על ילדים קטנים.. ומצאתי את עצמי לא רע בזה דווקא D: צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: תותים גרררר סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: בדרך כלל אני רואה רק מה שאני אוהב... ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: הקיץ האחרון ביחד איך הייתה פתיחת השנה במכבי? גדולה!! איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? -סדר.. אתם יודעים.. בצפר מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? לא להכשל באיזה מבחן גדול או משו... משהו שבא לכם להוסיף: שנה טובה לכולם ... צום קל .. כל זה.. ו.. תהנו אנשים!

שקד9

New member
מתפקדת :)

שם: שקד כיתה:י' תאריך לידה:28.8 מקום מוגורים:זכרון סניף:זכרון.. תפקיד בסניף:מדריכה בפרדס חנה.. למה דווקא התפקיד הזה? כי.. זה הכי תורם.. והכי קשה ומלמד.. צבע אהוב:כתום מאכל אהוב:שוקולד!! סרט שראית בחודש האחרון ואהבת:לא ראיתי סרטים.. ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת:אני לא קוראת ספרים.. איך הייתה פתיחת השנה במכבי? היה נחמד.. בגלל החגים קצת היו בעיות.. אבל בסדר.. איך הייתה פתיחת השנה בלימודים?הכיתה.. לא משו.. אבל יהיה טוב! מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה?להנות!! תמונה שלכם:עזבו.. משהו שבא לכם להוסיף:צום קל מי שצם.. וגמר חתימה טובה!!

anat135

New member
../images/Emo176.gif אאאני../images/Emo13.gif

שם:
ענת . כיתה:
י' תאריך לידה:
23.10.91 מקום מוגורים:
זכרון יעקקב סניף:
זכרון תפקיד בסניף:
מדריכה ד' .
למה דווקא התפקיד הזה?
למה הדרכה או למה ד'?
הדרכה כי זה כיף, ד' כי.. צבע אהוב:
ככככככתום וירוק. מאכל אהוב:
אממממ אני בכללי לא אוהבת ככ לאכול.. אזז עוגת שוקולד חמה שיהיה.. סרט שראית בחודש האחרון ואהבת:
שונאת סרטים באנגלית. אז "אביבה אהובתי" סרט חזק ומומלץ. (בעברית..) ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת:
אמממ קראתי שוב את הספר של לחיי האהבה. אחלה ספר
ועכשיו בדיוק משדרים את הפרקים שוב.. איך הייתה פתיחת השנה במכבי?
נעע. עדיף לא לדבר.. איך הייתה פתיחת השנה בלימודים?
כנ"ל.?! מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה?
להיות שמח בחלקך, אבל תמיד לשאוף ליותר תמונה שלכם:
אם אני אמצע במחשב
משהו שבא לכם להוסיף:
ואיך אפשר בלי.. קח פרי -ותיהיה לי בריא!!

Mgedera

New member
מתפקדת

שם:גל כיתה:י תאריך לידה: 19.8.91 מקום מוגורים: גדרה סניף:גדרה תפקיד בסניף: מדריכת ה' למה דווקא התפקיד הזה? כי הדרכה זה בין הדברים שאני הכי אוהבת לעשות צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: ספגטי סרט שראית בחודש האחרון ואהבת:ראיתי את 12 במחיר אחד חח נראה לי הסרט היחידי שראיתי החודש ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת:הסנדלרית איך הייתה פתיחת השנה במכבי? היה חביב+ איך הייתה פתיחת השנה בלימודים?אממ סבבה מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה?שיבואו לי חניכים חחח תמונה שלכם:עדיף שלא משהו שבא לכם להוסיף:(:)

מתפקדת... =]] =]]

שם: לילך ירושלמי כיתה: יא' ?!? [עדיין לא מאמינה...
] תאריך לידה: 5/4/1990 מקום מוגורים: ראשל"צ =]] סניף: ראשל"צ מערב =]]] הסניף עם האנשים ה-כ-י חמודים בעולם!! אוהבתאתכם!
תפקיד בסניף: מדריכת ח'... למה דווקא התפקיד הזה? כי.... לא היה מישהו אחר שידריך ח'?!? צבע אהוב: סגול... =]] מאכל אהוב: מוזקה [פשדית בשר... ] סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: לא ניראה לי שראיתי סרט לאחרונה.... ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: חצוצרה בואדי של סמי מיכאל.....[אמרו לנו בבצפר לקרוא....] בהתחלה די משעממם.... אבל אח"כ ממש מעניין!!! מומלץ בחום
=]] איך הייתה פתיחת השנה במכבי? אמממממ..... אני שומרת עז זכות השתיקה =]] איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? לימודים.... איך יכול להיות?? חחחחח מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? לחזור לעצמי... =]]] תמונה שלכם: כשאני אשים את התמונות החדשות.... =]] משהו שבא לכם להוסיף: חג שמח לכולם

idanshaf2

New member
עדיין כאן ../images/Emo24.gif

שם: עידן שפריר כיתה: אההה לפי החישוב שלי יז'
תאריך לידה:16.12.83 מקום מוגורים:כפר שמואל סניף:כפ"ש בלב ובנשמה! תפקיד בסניף:רכז (במיל') למה דווקא התפקיד הזה? הפסקתי לרכזס מכיוון שאני טס בינואר לדרום אמריקה צבע אהוב:כחול מאכל אהוב: המבורגר אמיתי לא של מקדונלד סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: הבועה ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: אהה לצערי לא ממש יוצא לי לקרוא ספרים איך הייתה פתיחת השנה במכבי? לא פתחתי שנה איך הייתה פתיחת השנה בלימודים?לא לומד
מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? שיהיה שקט.. שאני אמשיך להנות ממה שאני עושה ולהמשיך להיות מחובר לתנועה כמה שאפשר

assafein

New member
בלהבלהבלהבלה../images/Emo13.gif לא היה לי משהו אחר.

שם: אסף אינהורן כיתה: י' תאריך לידה: 9 במאי 91 מקום מוגורים: נעלה!! סניף: נעלה
תפקיד בסניף: רכז טכני. למה דווקא התפקיד הזה? כי אני הכי מתחבר אליו
צבע אהוב: כחול-צהוב(בגלל קבוצתי האהובה מכבי ת"א
) מאכל אהוב: האוכל של אבא
סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: The Benchwarmers, סרט מצחיק בטירוף!!! ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: לא קורא ספרים
איך הייתה פתיחת השנה במכבי? לא התחילה השנה בגלל שאין עדיין רכז
איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? נחמד.. מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? בהצלחה
משהו שבא לכם להוסיף: גמר חתימה טובה!

orlupo

New member
מתקפד באיחור!../images/Emo196.gif

שם:אור כיתה: ט' תאריך לידה:12.5.92 סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף:מדריך ג' צבע אהוב:כחול מאכל אהוב: יש יותר מדיי... איך הייתה פתיחת השנה במכבי? בסדר... כעת גרוע כי אני ללא חניכים וגם נקלע למצוקת הדמי בוגר... איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? גרועה ברמות... מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה? שיהיו לי חניכים... תמונה שלכם: אחסוך מכם... משהו שבא לכם להוסיף: אני עדיין אופטימי ומקווה שהמצב ישתפר..

יאללה 9

New member
קצת באיחור...

שם:עדי כיתה:ט' תאריך לידה:10.2.92 מקום מוגורים:ראשל"צ סניף:מערב תפקיד בסניף: מדריכת ה' (כמובן, ברגע שיהיו חניכים) למה דווקא התפקיד הזה?כי זה מה יש=] צבע אהוב:=/ מאכל אהוב: פיצה וטוסט=] (לא ביחד) סרט שראית בחודש האחרון ואהבת:נמנמנמ, אני די חלשה בראיית סרטים לאחרונה, סרט שראיתי מתישהו בזמן האחרון ואהבתי זה שודדי הקאריביים 2, אבל זה היה לפני המחנה קיץ!!!! עברו יובלות!!!!! ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת:נשים קטנות, כי אני תמיד אוהבת לקרוא אותו (אני חושבת שזאת הפעם ה15 שאני קוראת אותו, בשיא הכנות, והסוף מדכא אותי בכל פעם מחדש) איך הייתה פתיחת השנה במכבי? מדכאת קשות... אני בעד לעשות עסקה עם נ"צ, הם יביאו את החניכים ואנחנו נביא את הרכז...נפתע סניף חדש: נס ציונה מערב! (מזכיר למישהי משהו? אהמ אהמ חן?) איך הייתה פתיחת השנה בלימודים?לימודים, מה כבר יכול להיות טוב? מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה?שיהיה יותר טוב מהחודש הקודם, זה אף פעם לא יכול להיות רע... משהו שבא לכם להוסיף:ברוך הבא לעצמי לפורום! מישהו מוכן להסביר לי איך משנים כינוי? אני קצת מפגרת=/

רחלונה

New member
מתפקדת ...כמו תמיד באיחור

שם:רחל כיתה:י תאריך לידה:25.7 מקום מוגורים: רמת גן סניף:עמידרר תפקיד בסניף: טכנייי למה דווקא התפקיד הזה? כי טכני שליטה צבע אהוב:מממ כחול מאכל אהוב: גרעינים סרט שראית בחודש האחרון ואהבת: לא זוכרת ספר שקראת בחודש האחרון ואהבת: מממ ספרר ?? איך הייתה פתיחת השנה במכבי? מעלף
איך הייתה פתיחת השנה בלימודים? היה מה אתם מאחלים לעצמכם החודש הזה?בהצלחה תמונה שלכם: משהו שבא לכם להוסיף: באיזה סניפים יש רכזת טכני בת !?

SoulDancer

New member
אני איתך!!!

[למרות שבינתיים יש לנו את אורנה אז אני לא מתלוננת
]

למעלה