התפקדות אוקטובר:

JAMES DEAN

New member
התפקדות אוקטובר:

שם: גיל: חיה אהובה: שיר אהוב? מה עושה בחיים? סדרה מועדפים? ספורט מועדף: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? מכונית אהובה? אתה מאמין באלוהים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?

מתפקדת [=

שם: טל גיל: 15 חיה אהובה: כלב? שיר אהוב? מי מפחד מהזריחה/ רונה קינן, ועוד שיר שנתקע לי בראש ומסרב לצאת- Summer Wine/ Nancy Sinatra מה עושה בחיים? לומדת בתיכון סדרה מועדפים? ספורט מועדף: אין.. אבל אם כבר אז כדורסל למרות שאני ננסה
איפה היית רוצה לגור בארץ? רמת גן/ רעננה בחו''ל? איפשהו ביוניטד קינגדום איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? אף אחת, בקושי זוכרת אותן, אולי הביגבגים איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? לפרקונים נחשבים? יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? נוקיה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? תלוי על מה הריאליטי מכונית אהובה? עדיפות לטוסטוס אתה מאמין באלוהים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: כאן ורונה קינן יש לך חברים בפורומים? היו לי מה אתה לובש? חולצה ומכנס ספורט מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר ה-1 מה התוכנית האחרונה שראית? פפיטו בערוץ הילדים
מה השיר האחרון ששמעת? הפעם האחרונה/ רונה קינן מה החלום שלך? לעשות משהו מועיל בחיים, לא משנה מה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? את מה?

עמוד דום!

שם: גבריאלוב חזינסקי (סתם סריטות מחנה... שמי האמיתי הוא גבריאלה) גיל: 13 (וחודשיים!) חיה אהובה: חתול שיר אהוב? אמממ... נאמממ... אין לי שיר הכי אהוב. אם יש שיר שנשמע לי טוב, ואני אוהבת אז סבבה. אני יכולה לאהוב כל שיר, אבל חוץ מראפ וטראנסים ומוזיקת פקאצות (עזבו, לא משנה...) מה עושה בחיים? מחפשת חבר אנושות- ומצאתי! D: ג'ינג'י- עיניים ירוקות ונמשים. וקוראים לו סדרה מועדפים? אם אתם מתכוונים לסדרת טלוויזיה, אז... אממ... אמממ... אינויאשה XD ספורט מועדף: כדורעף איפה היית רוצה לגור בארץ? בירושלים בחו''ל? אני לא רוצה לגו בחו"ל איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? המומינים, הלב, שאליתיל קווק... איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? סאקורה- התמימות שלה קורעת אותי יש לך פלאפון? לא של איזה חברה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? ברור שכן! בכי מגניב- יש פאפרצי! XD מכונית אהובה? סוסיתא אתה מאמין באלוהים? כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? (ראו חתימה) מה אתה לובש? אני לא לובשת כלום, אני ערומה. מה נראה לכם?! מכנסיים קצרים ופרחוניים וחולצה של פינקיו מה הסרט האחרון שראית? הוו... מה הסרטים האחרונים שראיתי... מלחמת הכוכבים 1-6 מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מה השיר האחרון ששמעת? השיר מהמשחק פיפא שאח שלי משחק בדיוק עכשיו מה החלום שלך? להגשים את כל החלומות שלי אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? את מה. את מה שכתבתי פה? ברור! שלא... אבל גם אם כן, שיהיה למי שקורא את זה בכיף... P:

שאלתיאל קוואק, איך שכחתי אותו?!../images/Emo7.gif

כל פעם שהוא היה מסתבך בצרות הייתי בוכה. נשבעת!

זאת סדרה ממש פוליטית

דולף, זוכרת? וואי... אני תמיד הייתי בוכה כשראיתי את הסדרה. אה, ואתם יודעים איך המומינים נגמר?! בפרק האחרון הבחור הזה שמנגן במפוחית, הוא קם בבוקר ומגלה שהכל היה חלום והוא בבית יתומים. זה שודר רק ברוסיה עד עכשיו...

סליחה! מחילה!

כי זה אף פעם לא הגיע לארץ.... לבינתיים אמרו לי שראו את זה רק באמריקה (כמובן... למה עוד אפשר לצפות) וברוסיה. אבל זה כ"כ עצוב! ><

לא...

הוא מירושלים- מבני עקיבא, סניף מרכז (בהמות! XP) אבל נראה לי שהוא פוחד ממני... פגשתי אותו במחנה קיץ שהיה לנו בחופש... תמיד חיפשתי לי ג'ינג'י עיניים ירוקות ונמשים- והוא היה פשוט מושלם! אז כשעצרנו ב"אלונית" איפה שהתחנת דלק- הוא נכנס. אני: אתה בעלי הוא: אני המה שלך? אני: אתה בעלי הוא ברח XD אבל אתמול- כשהיה לנו את המסע, פגשתי אותו שוב בהרקדה. שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי- והוא אמר שכן!!!! X3 את לא יודעת כמה התרגשתי... אבל הוא אמר שאני מפחידה >.>" האהאהא! אני יודעת את השם שלו! XD (עזבו, האושר... הוא מציף אותי)

על הג'ינג'י?

בשמחה! XD אבל לא כדאי שאני אכתוב את זה, כי זה ימשך שעות. כשאני אפגש איתך (שכחי מזה- לא מחר. מחר אני הולכת לסרט! מואהאהא! אבל אני לא יכולה להזמין חברה או חברות איתי -.-" חבל... רציתי ללכת איתכן ל-בד מן XD) אז אני אספר לך. הוא כזה מושלם *_____*

dirty look

New member
:)

שם: אורלי גיל: כמעט 14 חיה אהובה: כלב שיר אהוב? נכון לעכשיו, דונט ג'מפ מה עושה בחיים? תלמידה? סדרה מועדפים? רנמה/בליץ'/סמולוויל ספורט מועדף: ריצות? איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון בחו''ל? אמריקה/אנגליה/צרפת/גרמניה/יפן איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? אריזה משפחתית/צער גידול בנות וכאלהXD איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? אישידה/איצ'יגו/קיוזו/ביאקויה/ריוגה XD יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? נראלי שכן... תלוי מכונית אהובה? לאדעת אתה מאמין באלוהים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: כל מיני
יש לך חברים בפורומים? כן מה אתה לובש? גופיה ומכנס ספורט מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 2 XDD אני רואה עכשיו בTV XD מה התוכנית האחרונה שראית? רנמהXDDDDD מה השיר האחרון ששמעת? שיר פתיחה של רנמהXD מה החלום שלך? לאדעת אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? את מה?

אני לא מאמינה!!!!! D:::::::::

סמולוויל!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::: קלארק!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::: לאנה!!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::: אושר!!!!!!!!!!!!!!!! X3333333 אוח, אני מאושרת... יש כאן עוד צופת סמולוויל *_______*

כןןןןן!!! D::::::::::::::::::

אם הייתי נפגשת איתך עכשיו, הייתי קופצת עליי בצווחות פקאצה. אני כ"F מתרגשת *____________*

Dark Neko

New member
רעות כאן!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

שם: רעות.
]
חיה אהובה: דולפינים וחתולים.
שיר אהוב? יש הרבה. ><
מה עושה בחיים? קוראת מנגות, רואה אנימות, מזילה ריר על אנשים שווים. כמו שכל שפאנגירל עושה בחייה.
סדרה מועדפים? הא?
ספורט מועדף: לישון. זה מלווה בנחירות.
איפה היית רוצה לגור בארץ? אממ...שוהם.
בחו''ל? טוקיו.
איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? "דומינו", "דרגון בול Z", "אריזה משפחתית"...
איזה דמות מצויירת את/ה הכי אוהב/ת ? איירי יוקי, מהאנימה גראוויטיישן.
יש לך פלאפון? כמובן.
של איזה חברה? סלקום.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? כמובן.
מכונית אהובה? האמ...מיצובישי! זה בנוי מהמילה בישי-- איכשהוא--.
אתה מאמין באלוהים? בערך.
באהבה ממבט ראשון? כן.
באיזה פורומים אתה כותב: בקושי, רק פה.
יש לך חברים בפורומים? רק אלה שאני מכירה: בתאל, נגה, אורלי וגבריאלה.
מה אתה לובש? מכנס וחולצה. [סתם.]
מה הסרט האחרון שראית? אממ... "הילד השמן בעולם."
מה התוכנית האחרונה שראית? בליץ'.
מה השיר האחרון ששמעת? Lucifer's Angel, למעשה, אני שומעת את השיר הזה ממש עכשיו.
מה החלום שלך? לעוף.
אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי.

למעלה