התפקדות - אם הגעתם מהפורום הקודם עם אותו כינוי, ענה ענו פה

• פותח הנושא choo
  • פורסם בתאריך

vinney

Well-known member
התגעגעתם? אז באתי... חסר לכם אידיוט?

מישהו שלח לי מסר בפורום הישן, אבל אני לא יכול לקרוא שם מסרים. תשלחו פה, אולי אפילו אקרא...

vinney

Well-known member
המערכת הישנה לא נתנה לי להכנס מאז לפחות אמצע השנה שעברה. כתבתי על כך בפורום משוב, היו שם כמה תלונות דומות לשלי, ולא היה שום מענה.

arseny92

Well-known member
מנהל
אני מבין ששלחת לי מסר, אתה כנראה לא מאמין לי. בסדר.

האתר החדש דופק יותר מיושן, עובד רק דרך VPN שיש לי רק על מובייל...

בכל מקרה, הנה בשרשור בפורום משוב בנושא
מוזר כי אצלי המסרים הישנים תמיד עבדו ועדיין עובדים כאמור ומעולם לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר - ממלא פרטי הזדהות וזה נכנס תקין למסרים..

Haim_Gds

Member
עדיין לא מצליח לעדכן את המשתמש שלי... בסוף נשברתי ופתחתי חדש (המקורי היה haimgds) אבל אם מישהו יוכל לעזור מאוד אודה לו.
-כשאני מנסה להכנס לפורום החדש דרך תפוז אני מגיע לפורום הישן...
-כשאני מנסה להכנס עם שם המשתמש הישן לפורום החדש אני מקבל שגיאה.
-כשאני מנסה לעדכן סיסמה או לבקש שישלחו לי אותה אני נכשל בשלב האימות.

נוסה ללא הצלחה עם כרום, שוא"ש, אדג' ואפילו עם אינטרנט אקספלורר ענתיקה (כדאי תמיד לשמור, בפעם האחרונה שהתקנתי בקר RAID רק הוא הצליח לפתוח את אפליקציית הקונפיגורצייה...)

haimgds

Member
הסתדר.
הבעייה הייתה שבזמן איפוס סיסמה חלון CAPTACH לא הופיע באף אחד מהדפדפנים ולכן נכשלתי בשלב האימות.
הפתרון היה... אינטרנט אקספלורר יותר ענתיקה (Internet Explorer (No Add-ons)) שבו חלון CAPTACH כן הופיע ובא לציון גואל....

Nuke1985

Active member
כן. למה את/ה שואל/ת?
האם זו אמורה להיות בעיה להיכנסעם הכינוי הקודם?

בחלק מהמקרים כן, אני הייתי צריך לאפס סיסמה (קיבלתי את הרעיון אחרי שלא הצלחתי להתחבר וראיתי בפורומים אחרים שזה מה שעזר)

מיכי 10

Member
בחלק מהמקרים כן, אני הייתי צריך לאפס סיסמה (קיבלתי את הרעיון אחרי שלא הצלחתי להתחבר וראיתי בפורומים אחרים שזה מה שעזר)

כן, רק את הסיסמאות כולם צריכים לחדש עבור האתר החדש. הכינויים יכולים להישאר, וגם עדיף שיישארו. :)

Desslok

New member
כמעט אותו כינוי. הכינוי הרגיל לא מאפשר להתחבר (טוען שהססמא שגויה למרות שהיא בוודאות נכונה ועובדת באתר הישן), ואופציה של איפוס ססמא גם לא עובדת (דורשת אימייל שכנראה לא קיים כבר שנים רבות)

choo

Active member
כמעט אותו כינוי. הכינוי הרגיל לא מאפשר להתחבר (טוען שהססמא שגויה למרות שהיא בוודאות נכונה ועובדת באתר הישן), ואופציה של איפוס ססמא גם לא עובדת (דורשת אימייל שכנראה לא קיים כבר שנים רבות)
יכולת לנצל את ההזדמנות לעבור לסדרת אנימציה חדשה יותר ;)

מיכי 10

Member
גם אני נכנסתי ל"תפוז" לפני כ-12 שנים עם כתובת דוא"ל (וואלה) שכבר כמה שנים אינה בשימוש. אבל במשך השנים, התכתבתי עם ההנהלה כמה פעמים, בכתובת ג'ימייל הנוכחית שלי, אז כנראה עקב כך, לא היתה לי שום בעיה להתחבר בכינוי הישן שלי. לגבי הסיסמה - אותה כולם צריכים לשנות, כי אין אפשרות להיכנס איתה לאתר החדש.

בעניין פדיחה 2 שכתבת, גם אני שמתי לב, כבר בפעם הראשונה שנכנסתי למערכת החדשה, שכתבו לחץ לפרטים נופסים‎. בשאר - לא הבחנתי. ;)

את המערכת החדשה אני לומדת לאט לאט. בכל פעם עוד משהו, לפעמים בעזרת ארסני ושיח סלימן, ולפעמים לבד, בטרחה רבה. :)

גם אני פה (עם כינוי שנפתח מחדש).

שמתי גם לב שבאתר החדש אין בלוגים וקומונות - האם יש כוונה לפתוח גם את התחומים האלו?

למעלה