התפקדות (אמצע) מאי!

התפקדות (אמצע) מאי!

חבריהס, אם אתם רואים שאני שוכחת לפתוח התפקדות תקחו את הפיקוד ותפתחו בעצמכם :) שם: שיר החודש: שיר החודש של קין: סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר: דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי: דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי: תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב: לסיכום, איך עבר החודש? מסר לאומה: שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות?

יאללה אנוכי

שם: דביבי (עזבו), אדישונת, קארין-לוי (לכו תבינו) אבל הכי אהוב- צ'יפופו
שיר החודש: all the right moves של One republic שיר החודש של קין: לצערי אין סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר: הנסיך הפרסי! צפיתי בו אתמול בבסיס ("הקרנת בכורה בקולנוע"
) והיה מעולה! דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי: קרו הרבה דברים טובים! היה אחלה חודש :) דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי: דבר רע שקורה בחודשים האחרונים.. אני דלוקה על בחור מדהים אבל תפוס :/ תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב: שימשיך להיות טוב, וששבוע הבא יהיה כייף
לסיכום, איך עבר החודש? מעולה!! מסר לאומה: כמה שהמשפט הזה נדוש, וכמה שקשה להאמין לו - כל דבר לטובה! שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות? ספונטניות זה דבר טוב. אבל התכנון העיקרי שלי זה לא להשמין בחג

isrmnhr

New member
בתור חדש כאן, אני אענה...

שם: כבר סיפרתי למעלה שיר החודש: סורי, אין לי שיר החודש של קין: שוב אבחר ב - Black burning heart (עד שכולם יאהבו אותו) סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר: היום ראיתי את הפרק האחרון בסדרה "בטי המכוערת". היה לי ממש עצוב שהסדרה הסתיימה. דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי: 5 ימי חופש לחג השבועות ! דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי: "בטי המכוערת" הסתיימה... הזלתי דמעה. תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב: שמישהו יעשה עצומה לABC שיחזירו את בטי לעוד עונה ! לסיכום, איך עבר החודש? סטנדרטי מסר לאומה: אני מקווה שלא תחשבו שאני מוזר עם כל מה שכתבתי על בטי... למי שמעולם לא ראה את הסדרה זה נשמע כמו אופרת סבון עלובה - אבל לא ! זו היתה סדרה חכמה, מצחיקה וגם אופנתית. פשוט כיף של סדרה שני לא רואה באופק סדרה שיכולה להחליף אותה, הקלילות הקומית והזרימה שלה היו פשוט חד פעמיים. שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות? יש !!! שבועות !!! אני צמחוני - enough said... זה ה-חג של הצמחונים. סוף סוף יש מה לאכול והרבה וטעים וגם אני לא צריך לראות אנשים מסביבי אוכלים גוויות!

isrmnhr

New member
הא ? מי זה ריצ'רד ?

אני צופה גם ב: אבודים: הזלתי דמעה השבוע כשהסדרה נגמרה. אחת הטובות ביותר אם לא הטובה ביותר אי פעם. כמובן שהיה שם הרבה חארטה וסיפורים בלי כיסוי, אבל בכל זאת הסדרה היתה מרתקת ומותחת לאורך כל הדרך. Breaking Bad: אני מפגר כאן - רק בעונה שניה כשעונה שלישית עוד מעט נגמרת. FlashForward: צופה בה רק מכוח האינרציה, מזל שהיא נגמרת בסוף העונה הזו... משפחה מודרנית: קומדיה חדשה ממש חמודה. Glee: אמריקה מתלהבת, אני עדיין מנסה להבין למה. V: גם כאן אני עדיין לא מתלהב, מקווה שזה יישתפר. Flight of the Conchords: איזה קומדיה מענגת, אני כל כך מבועס שהפסיקו את הסדרה אחרי עונה 2. אני רואה את עונה 2 לאט לאט כדי למתוח את הסוף. Doctor Who: עדיין מוצלחת גם עם הדוקטור החדש. The Office: עוד קומדיה משובחת. 30 rock: קומדיה חביבה, לפעמים ממש מצחיקה, לפעמים סתם. ...זה מה שאני זוכר כרגע. כבר אמרתי שאני מאוד אוהב סדרות טלוויזיה ? :)

סדרות טלוויזיה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבודים בהחלט סדרה משובחת. קצת התאכזבתי מהפינאלי, אבל אחרי שחשבתי לעומק על איך הם סגרו את זה וראיתי את הפרק שוב- אני מרוצה
GLEE הייתי מצוינת בחצי הראשון שלה, אני בעיקר אהבתי את כמות הציניות והסאטירה שהיו שם וצחקו על סדרות תיכון אמריקאיות ועל הערכים של ימינו. בחצי השני שלה היא פשוט נהפכה להיות הסדרה שהיא צחקה עליה בחצי הראשון.... היא נהייתה מלאה בקלישאות ובקיטשיות. חבל
30 רוק בהחלט אינה סדרה אחידה.. יש פרקים ממש סתמיים. לא שרדתי את העונה הראשונה של "המשרד". אני יודעת שאח"כ זה נהייה גאוני- אבל אין לי כוח...

mojoit

New member
היוש../images/Emo6.gif

שם:><" תגלו במפגש שיר החודש:Sullen girl-Fiona Apple Fyfe -She needs me Asaf Avidan-This cool Leonard Cohen-Everybody knows , Anthem. שיר החודש של קין:Better then this..נראה לי.חזרתי קצת לקין,לחומר הישן,זה מעודד.
סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר:דקסטר עדיין מככב..וקראתי את 'ליקוי חמה' לא מזמן. חמוד.. דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי:עוד הופעה של אסף אבידן והמוג'וז.הפעם ה3 כבר..חחח זה משעשע
. מילוי מצברים...מבחינתי.
דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי:הכל בערך.בית,לימודים,הכל חרא
. תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב:לישון,לישון ולישון !
לסיכום, איך עבר החודש?אחד הגרועים השנה..
מסר לאומה:הכל יהיה בסדר..מקווה.
שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות? חג הצום מבחינתי...איך אפשר בלי בשר גאד דאמט ?!

טוב נו, אין לי חיים אז שיהיה..

שם: נעם שיר החודש: Revelry - Kings of Leon. משום מה האלבום הזה פשוט לא נמאס עליי, והשיר הזה יותר יפה כל פעם שאני שומעת אותו. שיר החודש של קין: באמת שלא היה כזה. סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר: דלתות מסתובבות. סרט מדהים כל פעם מחדש. אה גם ראיתי קצת רוזוול, מה שהיה ממש נחמד אבל אז כל העסק התחרבש אז אני לא יכולה לראות את זה יותר =/ דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי: יום העצמאות היה מדהים. וואו זה נראה לי כל כך מזמן פתאום. דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי: כל מה שקרה מאז יום העמצאות. תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב: אין לי מושג. רק להגיע ל13 ביוני. לסיכום, איך עבר החודש? נהדר בכמה רגעים, אבל יורד ועולה (בעיקר יורד) בשאר הזמן. מסר לאומה: אין לי חיים ואני פשוט פתטית. שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות? אממ היום הייתי בצבא והארוחת חג כבר עברה.. מחר פשוט לישון. ולדפוק את האימון של החיים.

Lyla Bellamy

New member
בדילייי ...

שם:שגית שיר החודש: broken bells - the high road שיר החודש של קין: sowk כי הכנסתי אותו לסרטגמרשלי ... סרט/תכנית/סדרה/הצגה/ספר/כלדבראחר: הישרדות 20 דבר טוב שקרה באפריל + חצי מאי: גיליתי שאני יכולה ללכת להופעה של קין !!! דבר רע שקרה באפריל + חצי מאי: גיליתי שאולי לא יתנו לי הלכנס לאותה הופעה של קין תוכניות/ ציפיות לחצי חודש הקרוב: לסיים עם הסרט ההוא סוףסוף לסיכום, איך עבר החודש? די רע כמו תמיד מסר לאומה: קיבלתי פאקינג מאה במתכונת במת' !!!!!!!!!!!!!!! אחרי שדי נכשלתי כל השנה בגלל חרדת המבחנים שלי , סוףסוף הצלחתי להתרכז !!!!!!!! מגן 88 ווהו !!!! שאלת בונוס: מה אתם מתכננים לשבועות? שבועות עבר כזה , אבל אכלתי הרבה דברים טעימים

Lyla Bellamy

New member
מניחה שיותר טוב ממה שהיה לאחרים...

הצלחתי שתי שאלות ועוד כמה סעיפים ... בכל מקרה לא משנה אם הציון יהיה 60 עדיין יהיה לי איזה סופי 90 עם הבונוס חחח ובכל זאת הולכת למועד ב' ...

למעלה