התפקדות אמצע פברואר! איפה כולם לעזאזל? הפורום נגוז! כל מי שעדיין פה שיתפקד ומיד!
ש שוודה New member 18/2/06 #1 התפקדות אמצע פברואר! ../images/Emo195.gif איפה כולם לעזאזל? הפורום נגוז! כל מי שעדיין פה שיתפקד ומיד!
התפקדות אמצע פברואר! ../images/Emo195.gif איפה כולם לעזאזל? הפורום נגוז! כל מי שעדיין פה שיתפקד ומיד!
ש שישיץ New member 19/2/06 #5 הפורום יותר פעיל מאי פעם_../images/Emo79.gif איך מעזה את להטריד את מנוחתנו??!
פ פיתוווות שליטההה New member 19/2/06 #6 חזרתי מטיול שנתי לפני יומיים ולא הספקקתי להתעדכן בכל הנעשה! אז..חזרתי...!! הייתי בחרמון ת'ם לא מבינים איזה כיף היה..אילתית קטנה בעולם השלג!..אחח תענוג! תמונה בהמשךךךךךךך.....=]
חזרתי מטיול שנתי לפני יומיים ולא הספקקתי להתעדכן בכל הנעשה! אז..חזרתי...!! הייתי בחרמון ת'ם לא מבינים איזה כיף היה..אילתית קטנה בעולם השלג!..אחח תענוג! תמונה בהמשךךךךךךך.....=]
D dsol New member 21/2/06 #13 מה את מדברת.. לפני כמה שנים (לא ממש הרבה) ירד שלג בבאר שבע.... רק פה בחור הזה שנקרא אשדוד לא ירד שלג כבר 60 ומשהו שנה...
מה את מדברת.. לפני כמה שנים (לא ממש הרבה) ירד שלג בבאר שבע.... רק פה בחור הזה שנקרא אשדוד לא ירד שלג כבר 60 ומשהו שנה...
0 0mroosh New member 21/2/06 #14 הו, זה היה כה כיף. התעוררתי לצלילי אחותי ששרה את "שלג על עירי" ורקדה ריקודי עם, ראיתי את "סינמה פרדיסו" עם תריס פתוח והיה לבן בחוץ, הכל לבן. (יש לי זיכרון לפרטים לא חשובים).
הו, זה היה כה כיף. התעוררתי לצלילי אחותי ששרה את "שלג על עירי" ורקדה ריקודי עם, ראיתי את "סינמה פרדיסו" עם תריס פתוח והיה לבן בחוץ, הכל לבן. (יש לי זיכרון לפרטים לא חשובים).
ט טולייצ New member 21/2/06 #17 אבל זה לא היה ברד שחורר לנו את כל העיר?! אני לא אשכח לעולם איך הפארק מתחת לביתי היה קפוא!!
ש שישיץ New member 22/2/06 #19 כן_../images/Emo79.gif אאל"ט שלג היה בשנות ה-80 אני אולי נולדתי... היה נחמד קפאתי למוות. מעדיפה
0 0mroosh New member 22/2/06 #20 יוּ היה ברד שחורר את כל התריסים, בסוכות לפני כ-8 שנים, היה שלג לפני עשרות שנים והיה שוב, לפני כמה שנים, .
יוּ היה ברד שחורר את כל התריסים, בסוכות לפני כ-8 שנים, היה שלג לפני עשרות שנים והיה שוב, לפני כמה שנים, .
ח ח ל ו ן New member 23/2/06 #24 ../images/Emo2.gifיו אני זוכר את זה אני הייתי אצל דודים שלי (בבאר שבע) בחג, והיו להם במרפסת גושים ענקיים של קרח, זה היה מפחיד
../images/Emo2.gifיו אני זוכר את זה אני הייתי אצל דודים שלי (בבאר שבע) בחג, והיו להם במרפסת גושים ענקיים של קרח, זה היה מפחיד
פ פיתוווות שליטההה New member 22/2/06 #21 חח בחור הזה שנקרא אילת לעולם לא ירד שלג! לעולם! אנחנו מקוללים שלגית!
D dsol New member 23/2/06 #23 גם באשדוד ../images/Emo7.gif כל הים הזה... איכס ! בגלל כל הלחות הזו לא ירד פה שלג ! אני רוצה שלג !!!