התפקדות אפטר פסח!!

assafein

New member
התפקדות אפטר פסח!!../images/Emo13.gif

הרבה ניקים חדשים יש פה... הרבה זקנים וטובים.. הגיע הזמן להכיר!
כללי
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הייתם בקורס העשרה? אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!!
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? שביעיות-שמיניות, צוות קורס?
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש בהצלחה!!!

../images/Emo13.gif

כללי
שם:חן
שכבה:שישיותתתתתתתתתת
סניף:נ"צ אימפריה
תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?בסדר
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?המבוך של פאן
המלצה חודשית?לראות המבוך של פאן
מומלץ בחום, לא לבעלי לב חלש!
שיר החודש?מבול-קרן פלס
האדם שעשה לכם את החודש?הרבה
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?נסעתי לאילת
הייתם בקורס העשרה?נופ
אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!!אהממממממ אהמממ חחח
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?מבחנים, מתכונות וכמובן..בגרויות!חחחח
משהו טוב שיקרה החודש?לסיים עם 2 בגרויות!
משהו פחות טוב שיקרה החודש?הרבה לימודים!
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מושג
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?5+,- ועוברות העיקר שעוברות!
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה
שביעיות-שמיניות, צוות קורס?
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? שיגיע החופש הגדול כבררר!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

מחשבים ותקשורת!../images/Emo13.gif

ועוד לא ידוע..ביום שלישי מתחילים לעבוד עליו..והוא יהיה בשישי הזה! עידכונים בהמשך
ותודה!

RED HEADed

New member
.

חן מאה אחז צודקת... חופששששששששששש גדווווווולללללללללללללל שיגיעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!

lior i t

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

כללי שם: ליאור דביר שכבה: שבעיות סניף: גדרה תפקיד בסניף: מדריכת ז' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד ביותר :) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? "המירוץ לזהב"-- סרט מעולהה
המלצה חודשית? שיר החודש? "השיר שלנו" , אביב גפן האדם שעשה לכם את החודש? שני ידידים טובים שלי :]] משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הייתם בקורס העשרה? ברוררר :) אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!! היה ממש טוב :]] הייתי רק בסדנא אחת- של הובלת צוות.. בזמן של השנייה הייתי במפגש עם המשפחות השכולות.. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ללמוד והרבה |: אבל גם למצוא הרבה זמן לנוח :]] משהו טוב שיקרה החודש? מפגש צוות קורס ראשון :p משהו פחות טוב שיקרה החודש? מבחנים..חחחח
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין לי מושג |: הרבה... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן :) יש לי 15 רשומים, באים בערך 8.. והפעולות לא ממש עוברות .. |: על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? שביעיות-שמיניות, צוות קורס? כןן

היי ליאור. ברוכה הבאה!!!

נפגשנו בקורס העשרה.. זוכרת?
איך היית במפגש משפחות שקולות? למה פעולות לא עוברות? נתראה בשישי.

yaelula94

New member
בא לי עכשיו בטוב ../images/Emo3.gif

שם:יעל :] שכבה:חמישיות חיפושיות ואט אבבבבר סניף:נילי שלי תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מצויין ביותר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? יפה לך שאת צוחקת, זה ספר, נהנתי ממנו דווקא.. המלצה חודשית? גם אם מאבדים את הפלאפון, להישאר שפויים! שיר החודש? בשביל גבאי: ככה זה של מירי מסיקה :- ) האדם שעשה לכם את החודש? חברה שלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יומולדתתת הייתם בקורס העשרה? ברוררר אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!! הייתי, שרימכבי, סדנאות: לצאת מהמסגרת והעברת דיון החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים בעיקר, יש טיול שנתי, ואיזה כמה אזכרות משהו טוב שיקרה החודש? טיול שנתיי משהו פחות טוב שיקרה החודש? מבחנים, די הרבה מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?בלולולולו אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? יש לי בערך 8 חניכות ויש אחלה של פעולות על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? כל מיני.. שביעיות-שמיניות, צוות קורס? יש אסף והוניגמן חיחיח לסיום משהו להגיד לאומה כולה? מממ.. "אתן את כל כולי לתנועה שלי..." אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש שתקו יא חקלאים

L I L O C H

New member
"יפה לך שאת צוחקת"

קראתי לפני איזה שלוש שנים... זה אחד הספרים היפים=]] ממש אהבתי, אבל יש לו גם הרבה קטעים עצובים...

Rioter

New member
מתפקדת.. ../images/Emo9.gif

כללי
שם: שיר פ
שכבה: שישית
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: רכזת סדנאות
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? מעולה
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? בגזרת הספרים: משחק מסוכן + מכת מחץ של קובן
המלצה חודשית?
שיר החודש? צרפתי בקאמבק!
האדם שעשה לכם את החודש? מממ.. זה נשמע כזה קיטשי\טיפשי וכו', אבל ה-חבר
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? קורס העשרה!
הייתם בקורס העשרה? יאפ
אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!! סדנאות - הובלת צוות וקבלת החלטות. הראשונה לא מדהימה, השנייה מעולה. שרימכבי - תותח תותח תותח. כנ"ל ערב הווי שמיניסטים. מחלקה מקסימה. היה לי ממש כיף.
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים, לימודים, לימודים... ולימודים
משהו טוב שיקרה החודש? להוריד קצת לחץ בלימודים.. ו.. יום העצמאות.. ימי הולדת לכמה אנשים..
משהו פחות טוב שיקרה החודש? ל י מ ו ד י ם
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20 +?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? לא מדריכה
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? חפש את המטמון.. וטקס יום השואה נדמה לי
משהו להגיד לאומה כולה? אני מתגעגעת לאוכל בקורס X:
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש למישהו יש תמונות מהקורס?

Kobi2402

New member
מיתפקד../images/Emo195.gif

כללי שם:קובי איגן שכבה:שישיות....מה זה בכלל? סניף:"כן כך נראה,הסניף שלי, ראשון מערב...." תפקיד בסניף:לא יודע....... החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?סבבבהההה................ ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?פרנויה....... המלצה חודשית?פרנויה..... שיר החודש?"כן כך נראה......"באמת נראה לכם? האדם שעשה לכם את החודש?מלא....... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?96 במגן בפיזיקההההההההה.......... הייתם בקורס העשרה?כן...... אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!!היה סבבה לחלוטין......סדנאות היה בסדר הייתי רק ב-2 כי בראשונה לא הרגשתי טוב........שרימכבי היה כיף אבל היה מגיע לנו בין 1-3.......... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לא להיות לחוץ ומתוח.......פיינל פור, רוק עצמאות,יומולדת לחבר טוב שלי ומגנים: במתמטיבעע,פיזיקס,והיסטורי.... משהו טוב שיקרה החודש?לא יודע..... משהו פחות טוב שיקרה החודש?מגנים.......
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?בין 20-30 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא מדריך על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?לא אומר.......
שביעיות-שמיניות, צוות קורס? לסיום משהו להגיד לאומה כולה? רב רב רב ראשון מערב....... אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמתפקדדתת..../images/Emo13.gif

כללי
שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גגדרה תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?ננחמד.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?סרט- סופרהירו יאא/m\, ספר- נעלי ההחלקה/נואל סטריטפילד המלצה חודשית?לשתות לשתות לשתות שיר החודש? wonderwall- oasis האדם שעשה לכם את החודש? כל מחלקה 9..
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?ממ היה קורס העשרהה הייתם בקורס העשרה?ככן אם כן: איך היה? סדנאות? שרימכבי?/ אם לא: נדפקתם!!!!! חח היה סביר, שרימכבי היה תותחי.. סדנאות וכו' לא היתי עקב התייבשות מטומטמתתת
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?ממ ללמוד המון.. לקנות חאקי חדש, כלמיני שטויות כאלה חח משהו טוב שיקרה החודש? ממ יומולדת לאחותיי..:) משהו פחות טוב שיקרה החודש? ב\מבחן בביולוגיה [לא טו-אווב]
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודעת, בשבהיבות ה-250 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, 25 חניכים +-, הפעולות עוברות סבבה על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? טקס יום השואה
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? הגלח של אסף פשוט מטורףף!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודשחחח אסף, תתחדש..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
אללה מחלקה 9 ../images/Emo47.gif

מה המורל המחלקתי שלנו בסוף?

למעלה