מתחילה
שם:בשמת גיל:עוד ארבעה חודשים 22 [שזה יוצא 21 ושמונה חודשים] תאריך לידה עברי:י"א באב תשמ"ו תאריך לידה לועזי:16.8.1986 שיר אהוב של טיפקס-חלול! , ביום שיפלו הכוכבים! ולאחרונה גם דינה! [דנה דינה דינה דינה דינ דינה דינה דינה דינההה דינה דינה דינההההה] פילם או דיגיטלי-שניהם,קשה להשוות,אין משהו יותר מרגש מלצלם ואח"כ לחכות לתוצאות [אגב אני גם יודעת לפתח בעצמי כי למדתי צילום מקצועי],דיגטלי הולך מהר יותר ולכן הכל יותר זמין. שחור לבן או צבעוני-שניהם שיר אהוב עברי-וואו יש המון! קשה לבחור רק אחד!! שיר לועזי אהוב-משתנה לפי התקופה,לאחרונה חזרתי לשמוע את להקת הבנים שהייתי מעריצה שלה- backstreet boys האם יש לך מכשיר נייד-בוודאי! מקום מגורים:קיבוץ עברון ממש סמוך לעיר נהריה אלבום אהוב של טיפקס-שביל קליפות הגרעינים,החיים שלך בלאפה,דיסקו מנאייק אירוע מיוחד החודש:ברור שפסח [אגב מי מהחברים הותיקים של הפורום שעוד היו בפורום הקודם זוכר את הגדת טיפקס שכתבנו לפני חמש שנים? היה מצחיק]. חבר להקה אהוב עליך:-כולם ללא יוצא מן הכלל וכל אחד מיוחד בתחומו הוא. קובי זה בעיקר הדיבורים והמחשבות על החיים גל זה המון רגעים טובים דני בשביל הצחוקים רמי-בשביל לקבל חוות דעת ולשמוע מה שיש לו להגיד נועם-בשביל הפלפל והאופנה העכשווית מוטי-בעיקר בשביל להעניק אהבה ולקבל טון אהבה בחזרה מאיר-בשביל להבין את הסאונד שמאחורי טיפקס וגם סתם ככה לדבר קלטות או דיסקים-יש לי משני הסוגים,סה"כ הקלטת זה הגלגול שלפני הדיסק,ויש לי המון קלטות שנשארו לי מ-22 השנים שבהן אני קיימת זכרונות ילדות-מלחמת המפרץ הראשונה [1991],הלינה המשותפת בקיבוץ [מ-1986 עד 1988 לפני שהיא נסגרה],החגים וימי ההולדת בגן,הפעם הראשונה [ואחרונה] שירד שלג בקיבוץ שלנו. הזיכרון הכי חזק זה מטחי הקטיושות שלצידם גדלתי,הירידה למקלטים לפני שהיו לנו חדרי ביטחון. אני זוכרת את היום שבו נהרג הנער הנהרייני בחוף הים של נהריה וחטף פגיעה ישירה של קטיושה כי זה היה ממש חצי שעה מהבית שלי. ומן הסתם בנוסף לצד הבטחוני והחברתי לא אשכח את כל מקרי המוות שהיו במשפחה שלי,ואת הכאב שאיתו נאלצתי להתמודד בעודי ילדה קטנה בא שלי שהתאבד ב-1996 [כשהייתי בת 10] סבתא שלי שנפטרה מסרטן ב-1997 [הייתי בת 11] סבא שלי שנפטר ב-1.1.2000 [הייתי בת 13 וחמישה חודשים] ואמא שלי שנפטרה גם היא מסרטן ב-23.2.2000 [כשהייתי בת 13.5]. משהו בנוסף שקשור למה שסיפרתי עכשיו: החיים שלי היו רצופים בכל כך הרבה פרידות והמון כאב,אבל מכל אלה למדתי שצריך לדעת לנצל כל שבריר שנייה בחיים שלנו,סה"כ החיים האלה ארעיים ויכולים להיגמר בכל מאית השנייה. תיהנו,תנצלו את מה שיש לחיים להציע לכם,תעשו רק מה שעושה לכם טוב.