התפקדות אפריל

התפקדות אפריל ../images/Emo156.gif

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מסר לאומה: שבת שלום וחג שמח

אני ../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: 21 מיקום: אילת אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: כנסו דרך הכרטיס האישי שיר החודש של ריטה: אמממ... האמת שהשבוע זה חנלה התבלבלה, אני פשוט אוהבת לשמוע את זה
שיר החודש לא של ריטה: תתארו לכם- שלמה ארצי דיסק החודש: שפויים- שלמה ארצי. מומלץ
סרט החודש:
ספר החודש: לא מצליחה לקרוא לאחרונה.. תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מסר לאומה: תנו חיוך- הכל לטובה

אוזניהו

New member
כן, המפקד! ../images/Emo196.gif

שם: אביב גיל: 22 מיקום: צפון אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש ;) בלוג/אתר אישי: בכרטיס שיר החודש של ריטה: רק אתה שיר החודש לא של ריטה: יזהר כהן - עולה עולה דיסק החודש: הראל סקעת סרט החודש: לאדע ספר החודש: לאדע תכנית טלויזיה של החודש: אמריקן איידול תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לאדע מסר לאומה: מצות זה לא טעים!

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

שם: ברקת גיל: 16 ושבעה חודשים
מיקום: דרום אייסיקיו: אתם מוזמנים לבקש מסנג'ר: כנ"ל בלוג/אתר אישי: נמנמ כנ"ל :) שיר החודש של ריטה: לך שיר החודש לא של ריטה: dont stop me now של קווין דיסק החודש: סימנים של גלי עטרי סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו 4
סמולוויל וכל התוכניות ביס סטאר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הייתי מצרפת מהבומבמלה אבל לא הבאתי מצלמה כי היו גונבים
מסר לאומה: אין כמו בבית :)... ו... הוא כזה חמוד!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gifאני../images/Emo204.gif

שם: שני גיל: 21 וחמישה חודשים מיקום: מרכז אייסיקיו: 253303500 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: קישור בכרטיס האישי שלי שיר החודש של ריטה: Show me שיר החודש לא של ריטה: מאמי- מירי מסיקה דיסק החודש: שלום לאמנות- מירי מסיקה סרט החודש: החיים בזרם ספר החודש: ------ תכנית טלויזיה של החודש: פרוייקט מסלול

התפקדות ../images/Emo140.gif

שם: ליבי גיל:28 מיקום: קריות אייסיקיו: אין מסנג'ר: תבקשו בפרטי....
בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של ריטה: "תפתח חלון" שיר החודש לא של ריטה:"שלג" של רמי קלינשטיין דיסק החודש: קניתי דיסקים של רמי....בטח אחד מהם לפחות יהפוך להיות דיסק החודש
סרט החודש:לא רואה סרטים ספר החודש: לא קוראת כמעט....
תכנית טלויזיה של החודש: "בנות גילמור", "4400" תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מי שהיה ב"בארבי" יודע במה דברים אמורים...
מסר לאומה:מחר מופלטות
ילא ביי, ליבי

PRINCESS GINA

New member
אגב בלונים בלונים...../images/Emo9.gif

מירי מסיקה הייתה בהופעה האחרונה של ריטה בתל אביב

sapirs1

New member
אחרי שנים שלא הייתי פה.

התפקדות אפריל שם:ספיר גיל: 14+ מיקום: אריאל אייסיקיו: 298534558 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של ריטה:שביל הבריחה. שיר החודש לא של ריטה:אביב גפן קנאה. דיסק החודש: אריק ברמן-הראשון. סרט החודש:בופור. ספר החודש: משומה לא קראתי. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם כי היה לי כיף בהופעה,אבלטיול אתגר עשה לי תחודש. מסר לאומה:מצות זה רע. חג שמח:].

למעלה