התפקדות אפריל שזהו גם החודש שיש לאמיר שלנו יום הולדת שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר:
ר רעות שטיינברג New member 2/4/10 #1 התפקדות אפריל../images/Emo195.gif שזהו גם החודש שיש לאמיר שלנו יום הולדת שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר:
התפקדות אפריל../images/Emo195.gif שזהו גם החודש שיש לאמיר שלנו יום הולדת שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר:
ר רעות שטיינברג New member 2/4/10 #2 מתפקדת../images/Emo195.gif שם:רעות גיל:24 איזור מגורים:קריות שיר החודש של אמיר:בנים בנות בנות בנים בין הסדינים או בגנים
מתפקדת../images/Emo195.gif שם:רעות גיל:24 איזור מגורים:קריות שיר החודש של אמיר:בנים בנות בנות בנים בין הסדינים או בגנים
א אלינור106 New member 2/4/10 #3 מתפקדת ../images/Emo195.gif שם: אלינור גיל:16 איזור מגורים:פ"ת שיר החודש של אמיר:כשהאור יעלה עלינו
O OOOO0 New member 2/4/10 #4 מתפקדת../images/Emo195.gif שם: גלית גיל: 23 איזור מגורים: איזור המרכז שיר החודש של אמיר: בנים בנות
M moshen67 New member 3/4/10 #5 מתפקדת שם:נוי גיל:ב 9.9 אני יהיה בת 15 אזור מגורים:חיפה שיר חדש של אמיר:בנים בנות
T TetiBETTY New member 4/4/10 #6 ../images/Emo88.gif בת אל. השיר שאני הכי הכי אוהבת של אמיר(יותר נכון בביצוע שלו) זה "מאוחר להצטער". אין לי מושג איך נזכרתי בו אבל התמכרתי מחדש
../images/Emo88.gif בת אל. השיר שאני הכי הכי אוהבת של אמיר(יותר נכון בביצוע שלו) זה "מאוחר להצטער". אין לי מושג איך נזכרתי בו אבל התמכרתי מחדש
ל לילי 23 המקורית New member 6/4/10 #8 מתפקדת../images/Emo195.gif שם: ליאת גיל: 26 איזור מגורים: רעננה שיר החודש של אמיר: "אל תוותר"