התפקדות אפריל

שנינה11

New member
התפקדות אפריל../images/Emo196.gif

שיר החודש של שלומי:
שיר החודש לא של שלומי:
אומן החודש:
אלבום החודש:
תמונת החודש:
ארוע שעשה את החודש לקצת יותר טוב:
אירוע שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
מישהו שעשה לכם את החודש:
מישהו שאתם מצפים/רוצים לראות אותו בזמן הקרוב:
המלצת החודש:
ציטוט/משפט החודש:
מסר לאומה:

שנינה11

New member
מתפקדת../images/Emo66.gif

שיר החודש של שלומי:עברנו לצפון
שיר החודש לא של שלומי:יופי ואני וכל המחשבות-נועם פנחסוב
אומן החודש:נועם פנחסוב
אלבום החודש:-
תמונת החודש:-
אירוע שעשה את החודש לקצת יותר טוב:שיחות עם אנשים,פורים.
אירוע שעשה את החודש לקצת פחות טוב:מבחנים מבאסים וגעגועים.
מישהו שעשה לכם את החודש:היו הרבה
מישהו שאתם מצפים/רוצים לראות אותו בזמן הקרוב:לא לפה
המלצת החודש:תראו את הסרט 'מישהו לרץ איתו' כמה שיותר פעמים זה טוב
ציטוט/משפט החודש:אני מתגעגעת
מסר לאומה:אני קיבלתי סינגל של איתי פרל

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר החודש של שלומי: ואו, כל האלבום השני. שיר החודש לא של שלומי: מונוגמיה- ג'ירפות, שינקין- קרקס של דולי. אומן החודש: שלומי כמובן. :) אלבום החודש: עיר. תמונת החודש: - ארוע שעשה את החודש לקצת יותר טוב: כנס ט' שני!!!
אירוע שעשה את החודש לקצת פחות טוב: הייתי בירושלים ומה שקרה אחרי זה לא משהו. :\ מישהו שעשה לכם את החודש: כנס ט' שני.
מישהו שאתם מצפים/רוצים לראות אותו בזמן הקרוב: את שלומי! בהופעה!!!
המלצת החודש: לחזור לשמוע משהו שלא שמעתם מלא זמן.
ציטוט/משפט החודש: לא עולה לי משהו. מסר לאומה: -

romki

New member
בוקר טוב :)

שיר החודש של שלומי: שרמוטה פוריטנית, new age women . שיר החודש לא של שלומי: עושים אהבה - כנסיית השכל. אומן החודש: שלומי שבן
אלבום החודש: עיר. חרשתי עליו בטירוף. תמונת החודש: ארוע שעשה את החודש לקצת יותר טוב: ההופעה של שלומי, הייתה מעולה. אירוע שעשה את החודש לקצת פחות טוב: מישהו שעשה לכם את החודש:שיחת טלפון עם שלומי [אוי ואבוי כמה שהייתי עסוקה בו החודש.] מישהו שאתם מצפים/רוצים לראות אותו בזמן הקרוב: --- המלצת החודש: לשמוע מוזיקה , חודש מוזיקלי ביותר. ציטוט/משפט החודש: "זה רק יילך וייסתדר." מסר לאומה: החיים שלנו .. טובים .

MikMercury

New member
../images/Emo203.gif

שיר החודש של שלומי: אני.. לא יודעת מה להחליט. שיר החודש לא של שלומי: דניאל זמיר - שיר השומר. בגלל מה שקורה ב-4:45-5:42, אם זה מעניין מישהו..
אומן החודש: Third World Love. אהבה גדולה גדולה. אלבום החודש: Jethro Tull - Songs From תמונת החודש: ארוע שעשה את החודש לקצת יותר טוב: אירוע ספציפי אחד? הממ. שום דבר לא קופץ לראש. אירוע שעשה את החודש לקצת פחות טוב: משהו שלא הייתי צריכה להסכים להשתתף בו שגוזל את כל הזמן והאנרגיות שלי. לא נורא, בשבוע הבא זה מאחורי. מישהו שעשה לכם את החודש: 3 פעמים שלומי בעיר הקוידש. באמת כל הכבוד לו והמון תודה, אבל אנחנו (אני יודעת שלא רק אני) עדיין מחכים להופעת פסנתר רגילה.. מישהו שאתם מצפים/רוצים לראות אותו בזמן הקרוב: חברים שלא ראיתי יותר מדי זמן. המלצת החודש: ג'אז, אנשים. זה יפה, זה כדאי
. ז"א, אני ממליצה לנסות, יש כ"כ הרבה תתי סגנונות ואין הרבה מה להפסיד. ציטוט/משפט החודש:"אולי האזניים שלי פ-קוקות או משהו." הרגשתי ככה מאד בשבועות האחרונים. מסר לאומה: לשמנים יש תעלות במטבחים של הרזה! ותחשבו על זה..

למעלה