התפקדות אפריל..XD

התפקדות אפריל..XD

אז.. מה המצב?: שם: גיל: מיקום: הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: השיר שעשה לך את חודש מרץ: הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: האלבום שעשה לך את חודש מרץ: דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: דבר טוב שקרה במרץ: דבר חרא שקרה במרץ: מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: ותמונת חודש אפריל:

MikeyRHCP

New member
-התפקדות ראשונה.-

אז.. מה המצב?:הכל סבבה! שם:מאי. גיל:16 וחצי. מיקום:מודיעין. הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):....סתם כי חרשתי עליו.Devils Trap. הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):...אממ.. טכנית YED, אבל כשהוא בתוך ג'ון בסוף של DT הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ:אמממ... על טבעי. השיר שעשה לך את חודש מרץ:crazy love של ג'ייסון מאנס (מארח את ג'נסן) הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ:foo fighters האלבום שעשה לך את חודש מרץ:the color and the shap של foo fighters דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: כמו רובנו, הפרק החדש של על טבעי. הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל:איון ממש דבר כזה. דבר טוב שקרה במרץ:הייתה לי בגרות בתאטרון. דבר חרא שקרה במרץ:רוב בחברים שלי נסעו לפולין לשבוע. מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום:אממ היי? ותמונת חודש אפריל:--------->>>>

Charmed Or

New member
ארג. משעמם.../images/Emo112.gif

אז.. מה המצב?: הו וול, כרגיל. שם: אור. גיל: 17 וחצי. מיקום: גבעתיים. הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): אממ 312. הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): דין ורובי :) הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: שנות ה70. השיר שעשה לך את חודש מרץ: איזה שיר של סוויצ'פוט שאני לא זוכרת את שמו כרגע. הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: הרבה! האלבום שעשה לך את חודש מרץ: ארר דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: SPN בהוט, 313. הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: מתכונות :'( דבר טוב שקרה במרץ: :) דבר חרא שקרה במרץ: :( מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: סהר מרושע! תזהרו! ותמונת חודש אפריל: כתבתי בתגובה מקוצרת. תחיו.

Charmed Or

New member
בונא, שתוק כבר עם הטריקסטר!../images/Emo112.gif

אמרתי לך שאתה מאוהב בו.

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

אז.. מה המצב?: חראגיל.. שם: עדי גיל:
מיקום: מרכז הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): פרק 312 הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): דין
הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: כולם בפגרה
השיר שעשה לך את חודש מרץ: הביצועים של דייוויד קוק
באיידול ושירים ישנים שלו הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: יש הרבה האלבום שעשה לך את חודש מרץ: שוב, יש הרבה דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: 313!!!!! זה רק ב24 לחודש:/ הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: פסח
דבר טוב שקרה במרץ: היה לי יומולדת דבר חרא שקרה במרץ: היה לי יומולדת מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: עוד לא שתיתי נס קפה אז אין לי כח לחשוב... ותמונת חודש אפריל: אני במקוצרת...

מתפקדת..

אז.. מה המצב?: חרא.. אני חולה שם: לירון גיל: 16 מיקום: קריות הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..) 311 הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..) תמיד דין
הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: אבודים השיר שעשה לך את חודש מרץ: Leona Lewis - i will be הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: ליאונה לואיס האלבום שעשה לך את חודש מרץ:Leona.Lewis.-.Spirit דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: פרקים חדשים של אבודים וSPN הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: לא יודעת.. דבר טוב שקרה במרץ: שום דבר מיוחד דבר חרא שקרה במרץ:כנ"ל מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: לא יודעת.. לא עולה לי שום דבר.. המחלה דפקה לי ת'מוח.. ותמונת חודש אפריל:
חתיךךךךךך

A m e l y

New member
מפגינה נוכחות

אז.. מה המצב?:קקאמייקה שם:גיאנה גיל:15 מיקום:ב"ש הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):האחרון הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):לילית' הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ:סקראבס והאנטומיה של גריי השיר שעשה לך את חודש מרץ:the cardigans-kiss me הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ:lifehose האלבום שעשה לך את חודש מרץ:--- דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל:משהו שאני מחכה לו כבר הרבה זמן...
הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל:שהוא יסתיים...ואז יתחילו מתכונות... דבר טוב שקרה במרץ:ההורים שלי עפו מהבית ליומיים,והיתי לבד! בשקט...בלי שאף אחד יפריע.... דבר חרא שקרה במרץ:מה שקורה כל חודש...נכשל במתמטיקה מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום:תקראו את "משחק השעות" של דיוויד באלדאצ'י,אחד הספרים החזקים ותמונת חודש אפריל:

psycho girl297

New member
מתפקדת

אז.. מה המצב?:יכול להיות יותר טוב שם: מתי גיל: 20 מיקום: פ"ת הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): 3.3 הוא פשוט מבדר הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): רובי הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: אנטומייה של גריי השיר שעשה לך את חודש מרץ: maroon 5- won't go home with out you הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: maroon 5 האלבום שעשה לך את חודש מרץ: אין לי מושג איך קוראים לדיסק אבל החדש של maroon 5 דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: פרקים חדשים של על טבעי הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: אזכרה של דוד שלי דבר טוב שקרה במרץ: מי אמר שקרה משהו טוב? דבר חרא שקרה במרץ: כלום החיים די משעממים מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: "of all the things i've lost I miss my mind the most" ותמונת חודש אפריל: ג'נסן כמובן

מתפקד..XD ספויילרון לדמות..XD

אז.. מה המצב?: הכל אחלה בחלה..XD שם: סהר.. גיל: 17 ו... מיקום: חדרי הקט והנעים..XD הפרק שעשה לך את חודש מרץ (של "על-טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD): אמ.. 3.4 הדמות שעשתה לך את חודש מרץ (מ"על טבעי", כאילו כמה כבר היו..XD):קייסי..XD הסדרה שעשתה לך את חודש מרץ: איך פגשתי את רובין/בריטני..XD השיר שעשה לך את חודש מרץ: כל השירים של שירי מימון ואנדרסטנדינג של אוונסנס..XD הזמר/ת / הלהקה שעשה/עשתה לך את חודש מרץ: שירי מימון.. האלבום שעשה לך את חודש מרץ: "שירי מימון" ו"רגע לפני ש..." של שירי מימון.. דבר שאת/ה מחכה שיקרה בחודש אפריל: אין.. הדבר שאת/ה הכי לא מחכה שיקרה בחודש אפריל: כל המבחנים/מתכונות וכל זה..XD דבר טוב שקרה במרץ: לא זוכר..XD דבר חרא שקרה במרץ: קאל-אל הגיע יותר מדי מאוחר.. מסר שאת/ה רוצה להעביר לחברים בפורום: קחו הרבה אוויר שיהיה גם למחר..XD ותמונת חודש אפריל: אין לי כח.. אולי אשים יותר מאוחר..XD

למעלה