התפקדות אפריל!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות אפריל!

לפני זה סטטיסטיקות- 3 הגולשים הפעילים ביותר בחודש מרץ: 1. RTur 2. ADVAM4 3. מלכת הפופ 5 הפורומים המועדפים על הגולשים בחודש מרץ: אפקט הפחד טיפקס טלוויזיה - רייטינג האלופה אריק ברמן ועכשיו מתפקדים - שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר חודש מרץ? משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:

גילתש

New member
אני...

שם: גילת גיל: 20.5 מקום מגורים: קיבוץ בצפון איך עבר חודש מרץ? סבבה, הרבה חיילים שלי השתחררו, וזה כיף! משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: אני כרגע ברגילה, מקווה ממש לנצל אותה כמו שצריך ולחזור לצבא עם כוחות מחודשים. מחכה ממש כבר לשמוע על הופעה עתידית של יקירתנו... ושיהיה חג שמח.

RTur

New member
אני:

שם: ארתור גיל: 18 מקום מגורים: באר שבע איך עבר חודש מרץ? מעולה! המון הופעות! משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל: שאני אהיה כמה שיותר בבית חח

ADVAM4

New member
../images/Emo161.gif

שם:אדוה גיל:17.5 מקום מגורים:מושב הודיה,ליד אשקלון:) איך עבר חודש מרץ?נחמד..נחמד.. הרבה לימודים... משהו שאתם מחכים לו בחודש אפריל:האממ בומבמלה בעיקר...:)

מתפקדת, המפקד

שם: יעל גיל:עוד שניה 28 מקום מגורים: כפר סבא איך עבר חודש מרץ:בלי תלונות, עבר ברגוע מחכה לו בחודש מרץ: חגיגות היומולדת!!!! חג שמח לכולם יעל

גמני

שם: חגית גידרון או גימל חגית גיל: 26.4 מקום מגורים: אשקלון חודש מרץ: היה עמוס מאוד, בעיקר בניקיונות וסידורים. החודש אפריל הייתי מאוד רוצה לראות הופעה של בטי.

ADVAM4

New member
את מאשקלון?!../images/Emo12.gif

ממתי?!איך?! איפה?! למה?!

למעלה