התפקדות אפריל!

י yuval

New member
התפקדות אפריל!

(קצת שכחנו מהעניין בחודשים האחרונים.. אבל הנה) שם: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר/אייסיקיו: תכניות\ מה כבר עשיתם בחופש?

idanri

New member
יאללה

שם: עידן גיל: סוף החודש 17 מקום מגורים: מזכרת בתיה אייסיקיו: 9139391 לא עשיתי משהו מיוחד החופש,בעיקר עבדתי ולמדתי שבת שלום

BaRbiK

New member
הא הא!

שם:בר גיל: עוד בערך חודשיים 16 D: מקום מגורים: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו: פרטי D: מה כבר עשיתם בחופש? יום אחד ת"א, הופעה של כנסיית השכל, פסטיבל "בשביל הצפון" (עם הופעה של שוטי הנבואה
מוש בן ארי
ועידן רייכל ), הרבה לימודים ושריצה בבית...

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 19 מקום מגורים: ת"א-מודיעין מסנג'ר/אייסיקיו: אין כאלו תכניות\ מה כבר עשיתם בחופש? ברביעי שרצתי בבית ובחמישי נצלתי ברחובות ת"א (דיזנגוף וסביבותיו). יום שלישי עדיין יש לי חופש, התוכנית היא ששתי בנות מהדירה יבואו לבקר, אם זה יקרה תכלס- נראה כשזה יגיע.

ווי גם אני הייתי בתל אביב בחמישי

קודם באיזור עזריאלי לענייני יצירה, ובערב בדיזינגוף. היה די מיותר, ומלא מלא אנשים (בעזריאלי עשיתי סיבוב לחפש משהו, וברחתי...)

hodayoyo

New member
הייתי ליד עזריאלי../images/Emo60.gif

רק ליד. לא הסכמתי להיכנס
דיזנגוף אמנם גם היה עמוס, אבל באוכלוסיה שונה מזו השורצת בעזריאלי וגם פחות צפוף שם בכלליות.

bzuya

New member
אניPPP:

שם:טל גיל:עוד מעט 14 [ניראה לי אני הכי קטנה פהXDDD] מקום מגורים:ת''א מסנג'ר/אייסיקיו:266311464 בחופש?!ניפגשתי בערך כל יום עם חברים.. ובימיים שלא ניפגשתי איתם השתעממתי בבית מול המחשב והטלוויזיה.. העיקר לא שיעוריםPPP: חחח סתםסתם היום תיכננתי לעשות שיעורים.

י yuval

New member
ייאאי.. :)

שם: יובל גיל: 15 מקום מגורים: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] תכניות\ מה כבר עשיתם בחופש: האמת ששום דבר מעניין, נחתי טיולים חברים הופעות גיטרה... המשך יום או לילה טוב.. :)

S h A b i T

New member
גמאני פה!

שם: אלמוג. גיל:18. מקום מגורים: ראש העין. מסנג'ר/אייסיקיו: 166762078. תכניות\ מה כבר עשיתם בחופש? טיולים בארץ.. מאילת ועד כינרת :) רק כיף.

למעלה