התפקדות דצמבר-כסלו

olsen cool

New member
התפקדות דצמבר-כסלו../images/Emo124.gif

אני חושבת שזאת פעם ראשונה שאני זוכרת להכניס חודש עברי להתפקדות
קצת סטטיסטיקות: בחודש האחרון נכתבו כ-800 הודעות בפורום
הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום: אופנה נולד לרקוד 2 נמלטים האלופה זיהוי שירים ועכשיו להתפקדות, שם: מקום מגורים: פורומים שאני גולש בהם: דרכים ליצירת קשר: וסתם תמונה שבא לכם לצרף
אני שם:אפרת מקום מגורים:חיפה
פורומים שאני גולש בהם:הפורומים שאני מנהלת+עוד כל מיני
דרכים ליצירת קשר:מסנג'ר [email protected] ולדרכים נוספות לפנות אליי במסר וסתם תמונה שבא לכם לצרף
נ.ב:כל מי שנמצא בפורום,בבקשה לשרשר לשרשור ההתפקדות וזה כולל את כולם כולל כולם

BarbiBarush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

שם: בר
מקום מגורים: צפון
פורומים שאני גולש בהם: התאומות אולסן, המורדים, אופנה.. אלו בעיקר
דרכים ליצירת קשר: מי שרוצה שיכתוב לי מסר... וסתם תמונה שבא לכם לצרף

אני

שם: קרן מקום מגורים: קנדה פורומים שאני גולש בהם: בהמון פורומים אבל בעיקר: חברויות, אה"ב, הילארי דאף, שביעיסטים... דרכים ליצירת קשר: מסרים=]] וסתם תמונה שבא לכם לצרף=>>

All Over You

New member
עונה../images/Emo193.gif

שם:מור מקום מגורים:הרצליה פורומים שאני גולש בהם:רבלדה וזה דרכים ליצירת קשר:מסנג'ר\מסר וסתם תמונה שבא לכם לצרף>

TaPanta

New member
אהלן

שם: אריק מקום מגורים: פ"ת פורומים שאני גולש בהם: מקושרים דרכים ליצירת קשר: מקושרים אם כבר אני אקח תמונות מכאן :L

M a n c h y

New member
אני ../images/Emo70.gif

שם : קרן מקום מגורים : צפון פורומים שאני גולש בהם : אופנה דרכים ליצירת קשר : מסרים

Neta lli

New member
מתפקדת!!!

שם:נטע מקום מגורים: קיבוץ בצפון - עזבו..חח פורומים שאני גולש בהם:חוץ מהתאומות..ב: רבלדה, ראש גדול, ולפעמים ביהודה לוי. דרכים ליצירת קשר:מסנ.. [email protected] וסתם תמונה שבא לכם לצרף: אממ..אין לי כרגע..: )

עונה../images/Emo26.gif

שם:שירן מקום מגורים:חיפה פורומים שאני גולש בהם:רבלדה,התאומות אולסן דרכים ליצירת קשר:מסרים.....מסנג'ר בפרטי וסתם תמונה שבא לכם לצרף

0rin

New member
שלי../images/Emo203.gif

שם: אורין מקום מגורים: עתלית (10 דק' מחיפה) פורומים שאני גולש בהם: הילארי דאף, אנגלית - לימודים, רבלדה, כמובן שגם פה
אני הכי הכי פעילה כאן
דרכים ליצירת קשר: 1) מסר 2) מסנג'ר: [email protected] 3) אימייל: [email protected] סתם תמונה שבא לכם לצרף

עונה

שם:מיכל פורומים שאני גולש בהם:התאומות אולסן,הנמלטים,חברים וג'ואי,סרטים מצויירים ודיסני דרכים ליצירת קשר: מסנגר:[email protected] אייסיקיו:291817094 וסתם תמונה שבא לכם לצרף

tamar112

New member
אני

שם: תמר מקום מגורים: הרצליה פורומים שאני גולש בהם: התאומות אולסן, אופנה, תיאטרון... דרכים ליצירת קשר: מסרים וסתם תמונה שבא לכם לצרף

smiley chloe

New member
הנה שלי ../images/Emo20.gif

שם: דקלה מקום מגורים: מודיעין פורומים שאני גולש בהם: בנות גילמור, אבל בעיקר פה.. דרכים ליצירת קשר: אפשר לשלוח לי מסר וסתם תמונה שבא לכם לצרף

../images/Emo127.gif../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

שם: טל מקום מגורים: כפר-סבא פורומים שאני גולש בהם: אני יותר בקומונות..
דרכים ליצירת קשר: יש בדף קשר של הקומונה [איך שלא קוראים לזה
] וסתם תמונה שבא לכם לצרף

Shohi

New member
היי

שם: שׂהם מקום מגורים: קיבוץ ליד הכנרת פורומים שאני גולש בהם: כאן, לימודים ושעורי בית, חברים ואבודים דרכים ליצירת קשר: --- וסתם תמונה שבא לכם לצרף

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

אעהה .. גם פה יש את זה ?
שם: שירן :]
מקום מגורים: חולון .
פורומים שאני גולש בהם: הפיג'מות וזה :]
דרכים ליצירת קשר: [email protected]
וסתם תמונה שבא לכם לצרף
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שירנוווש

yossi151

New member
עונה../images/Emo187.gif

שם: יוסי מקום מגורים: אשקלון פורומים שאני גולש בהם: אנג'לינה ג'ולי, מירי מסיקה, עיצוב פנים, צילום-אמנות הצילום ועוד.... דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר: [email protected] וסתם תמונה שבא לי לצרף

אני../images/Emo13.gif

שם: סהר מקום מגורים: ירושלים פורומים שאני גולש בהם: הראל מויאל, כוכב נולד והתאומות אולסן.

למעלה