התפקדות דצמבר (שוב בזמן, ראיתם מזה??
)

darklighter

New member
התפקדות דצמבר (שוב בזמן, ראיתם מזה??../images/Emo3.gif)../images/Emo190.gif

שם: מספר שנים על כדור הארץ: לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: דמות גברית אהובה בסדרה: דמות נשית אהובה בסדרה: דמות גברית שנואה: דמות נשית שנואה: זוג אהוב: זוג שנוא/מעצבן: סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: רגע אתם רואים את הפרקים בכלל? דעתכם על הסדרה: מסר לאומה: המלצות: תמונה שתעשה לכם את החודש: השתדלתי שלא יהיה ארוך מדי הפעם...

darklighter

New member
מתפקדת עם טיפה ../images/Emo58.gifים../images/Emo190.gif

שם: עדי מספר שנים על כדור הארץ: 300 לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: עיירה בניו אינגלנד...אבל זו לא אותה פילאר! התבלבלתי עם פילאר אחרת שבאה ממקסיקו ובמקרה ידעתי שאת רוצה לנקום בפילאר אחת!!! XDDD |פסיכופטית עם שיער לבן יורה בתמונה| דמות גברית אהובה בסדרה: FLOATING HEAD...הוא משעשע...אבל אם אתם שואלים על גבר שלם אז ספייק/וינסנט למרות שוינסנט הוא רק חצי גברXDDD דמות נשית אהובה בסדרה: טאבי כמובן
וחוץ מאנדורה הקיובה עדנורמה וזה גם אזמיי
וקצת רבקה...אני אומרת לכם בסוף יגלו שאזמיי הבת של רבקהXDD רק שגוון ירשה את הביצ'יות ואזמיי את החרמנות והסטלנותXDD דמות גברית שנואה: כמעט כולם...הכי מעצבנים זה ג'וליאן ולואיס
דמות נשית שנואה: כמעט כל מי שלא ציינתי בסעיף של האהובות...הכי גרועה פנסי
זוג אהוב: טאביטימי נחשב? אם לא אז אזמיי וג'וליאן כי הם קורעים
הרגה אותי התגובה של אזמיי אחרי שפנסי תפסה אותם
זוג שנוא/מעצבן: כמעט כל הזוגות בסדרה...מהפרקים הישנים צ'ריגל ושואיכס ועכשיו כל המשולש אית'ן-גוון-תרזה ומעצבנים אותי לואיס ופנסי ונח עם פלומה2
סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: סצנות טאביטימי, התליון, זומבי וגם הפרום בואט. סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: 1)המערבון של טאבי וקיי וכל המריבות ביניהן XDDD 2) ג'וליאן ואזמיי והמשחקים למבוגרים בלבד בבלו נוט עם הברמןXDD 3) הפסיכופטית עם השיער הלבןXDDD 4) טאבי מחופשת למגדת עתידות וגורמת לתרזה להרעיל את גוון מואהאהאהא 5) כשקיי וטאבי התחילו לשחק עם נח פלומה ופנסי ובדרך פנסי נהייתה חצי אישה חצי תרנגול הודו ובשלב מסויים היה נראה שנח מתמזמז עם תרנגולת הודו עם כותונת ורודה XDDDDDDDD רגע אתם רואים את הפרקים בכלל? רואה אבל בד"כ בחתיכת דיליי... דעתכם על הסדרה: קורעת מצחוק בד"כ...הקטעים ההזויים זה כל הסדרהXD אבל כשאין טאבי הסדרה בקאנטים.. מסר לאומה: הרגע קמתי אין לי כח לחשוב... המלצות: סדרות חדשות- REAPER וPUHING DAISIES תמונה שתעשה לכם את החודש: אין לי כח אני במהירה...

למה זה קצר מדי? ../images/Emo6.gif

שם: לא השתנה גם החודש מספר שנים על כדור הארץ: 4092 שנות אור לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: הר החרמון כדי שהן לא יעלמו שם לגמרי דמות גברית אהובה בסדרה: דמות נשית אהובה בסדרה (חוץ מטאביתה): רבקה דמות גברית שנואה: דמות נשית שנואה: זוג אהוב: זוג שנוא/מעצבן: סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: הנציגה של הרפר קולינס מבקרת אצל טאביתה סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: כל מה שיש בו את אנדורה עם הבועות רגע אתם רואים את הפרקים בכלל? הרבה זמן שלא דעתכם על הסדרה: שאי אפשר לראות אותה ואי אפשר לקנות פרקים ממנה אז אי אפשר להביע דעה על התוכן שלה מסר לאומה: לא קוטפים עגבניות עם הגרזן של נורמה המלצות: לא לאכול הרבה סופגניות אלא אם זה TSD שיצאו זה רק יצאו מהפריזר תמונה שתעשה לכם את החודש: תדמיינו לבד, זה לא לקטינים בכל אופן חסרות קצת שאלות לחג: מה הטעם המועדף שלכם בסופגניות? איזה צבע נר תעדיפו? איזה נר הכי כיף להדליק ובאיזה יום? לדוגמא הנר השלישי ביום של הנר החמישי האם תעדיפו גם לביבות לחג? כלומר TSP כאשר ה-P זה pancake מעדיפים דמי חנוכה או מטבעות שוקולד? האם ניסיתם כבר לאפות TSD? איך יצא? משחקים בסביבון? איזו אות יוצאת לכם הכי הרבה? מעדיפים נס פך השמן או את נס פח הזבל ממנו יצאה טאביתה מבית המשוגעים? פרקי חג המולד שסמוכים בד"כ לחנוכה יפים יותר מהרגילים? וחידה לסיום: איך אפשר להשתמש בקצת שמן שישנו בפך השמן להרבה ימים? (איך תעשו זאת/באיזו כמות תשתמשו)?

עונה על השאלות לחג../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

מה הטעם המועדף שלכם בסופגניות: ריבת תות איזה צבע נר תעדיפו: כחול איזה נר הכי כיף להדליק ובאיזה יום: את הנר השמיני ביום השמיני כשהחנוכייה מלאה זה הכי יפה האם תעדיפו גם לביבות לחג: בטח מעדיפים דמי חנוכה או מטבעות שוקולד: דמי חנוכה האם ניסיתם כבר לאפות TSD? לא איך יצא? לא ניסיתי משחקים בסביבון? לא איזה אות יוצאת לכם הכי הרבה?- מעדיפים נס פך השמן או את נס פך הזבל ממנו יצאה טאביתה מבית המשוגעים: נס פך השמן פרקי חג המולד שסמוכים בד"כ לחנוכה יפים יותר מהרגילים? הרבה יותר חידה לסיום: איך אפשר להשתמש בקצת שמן שישנו בפך השמן להרבה ימים?(איך תעשו זאת\באיזו כמות תשתמשו) לא יודע

darklighter

New member
עונה לשאלות לחג../images/Emo190.gif

מה הטעם המועדף שלכם בסופגניות? לא אוהבת סופגניות איזה צבע נר תעדיפו? סגול...אבל לא ראיתי כזה... איזה נר הכי כיף להדליק ובאיזה יום? לדוגמא הנר השלישי ביום של הנר החמישי- האחרון האם תעדיפו גם לביבות לחג? כלומר TSP כאשר ה-P זה -
pancake מעדיפים דמי חנוכה או מטבעות שוקולד? דמי חנוכהXDD האם ניסיתם כבר לאפות TSD? איך יצא? לא משחקים בסביבון? איזו אות יוצאת לכם הכי הרבה? לא מעדיפים נס פך השמן או את נס פח הזבל ממנו יצאה טאביתה מבית המשוגעים? נס פח הזבל ממנו יצאה טאבית'ה
פרקי חג המולד שסמוכים בד"כ לחנוכה יפים יותר מהרגילים? ברור כי יש עדנורמה
וחידה לסיום: איך אפשר להשתמש בקצת שמן שישנו בפך השמן להרבה ימים? (איך תעשו זאת/באיזו כמות תשתמשו)? מוהלים אותו במיםXDD

Charmed Or

New member
טםטםטם../images/Emo112.gif

מה הטעם המועדף שלכם בסופגניות? שוקולד! איזה צבע נר תעדיפו? סגול P: איזה נר הכי כיף להדליק ובאיזה יום? לדוגמא הנר השלישי ביום של הנר החמישי. הנר ה42 בכל הימים :p האם תעדיפו גם לביבות לחג? כלומר TSP כאשר ה-P זה pancake לא! מעדיפים דמי חנוכה או מטבעות שוקולד? דמי חנוכה. בתנאי שזה לא אגורות ;[ האם ניסיתם כבר לאפות TSD? איך יצא? מה? משחקים בסביבון? איזו אות יוצאת לכם הכי הרבה? א'............. סטופ! ד'! מעדיפים נס פך השמן או את נס פח הזבל ממנו יצאה טאביתה מבית המשוגעים? טאבית'ה! פרקי חג המולד שסמוכים בד"כ לחנוכה יפים יותר מהרגילים? מאיפה לי ;[ וחידה לסיום: איך אפשר להשתמש בקצת שמן שישנו בפך השמן להרבה ימים? (איך תעשו זאת/באיזו כמות תשתמשו)? מהההה

מתפקד../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

שם: אסף מספר שנים על כדור הארץ: 22 לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: לא יודע דמות גברית אהובה בסדרה: איתן דמות נשית אהובה בסדרה: תרזה המלכה!!! דמות גברית שנואה: אליסטר דמות נשית שנואה: גוון זוג אהוב: איתן ותרזה המתוקים!!! זוג שנוא\מעצבן: מיגל וצ'ריטי סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: איתן ותרזה תקועים בבקתת קריין במהלך הסופת שלגים סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: תרזה סוטרת לגוון רגע אתם רואים את הפרקים בכלל: בוודאי דעתכם על הסדרה: היא מאוד מעניינת, מרתקת ומותחת מסר לאומה: תהיו בריאים ושמרו על עצמכם המלצות: אני ממליץ לראות את הסרט החדש "הלגיון האחרון" סרט ממש טוב ואת העונה השנייה של גיבורים תמונה שתעשה לכם את החודש: אהובת לבי!!!!

Charmed Or

New member
לא עניתי על זה? ;[../images/Emo112.gif

שם: אור מספר שנים על כדור הארץ: 17 ו4 חודשים. לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: בגלקסיית שביל החלב ^^ דמות גברית אהובה בסדרה: טימי, הוא גבר גבר, מה. דמות נשית אהובה בסדרה: טאבי? דמות גברית שנואה: כולם דמות נשית שנואה: כולן. זוג אהוב: אין ;[ זוג שנוא/מעצבן: כולם P: סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: נו, יש הרבה משעשעות. אני לא זוכרת. סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: לבריאות. רגע אתם רואים את הפרקים בכלל? לא XD דעתכם על הסדרה: יש לה פורום מגניב, והמומחית לא כל כך מומחית ;[ מסר לאומה: ה"פ 7 שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט המלצות: תקראו ה"פ 7! תמונה שתעשה לכם את החודש: 2 מילים יפות בשפה העברית: תגובה מקוצרת. ופאק, אני לא בנאדם של תמונות ;[

למעלה