מתפקדת עם טיפה ../images/Emo58.gifים../images/Emo190.gif
שם: עדי מספר שנים על כדור הארץ: 300 לוקיישן שאתם לא רוצים שימסרו לנשים מסתוריות עם שיער לבן: עיירה בניו אינגלנד...אבל זו לא אותה פילאר! התבלבלתי עם פילאר אחרת שבאה ממקסיקו ובמקרה ידעתי שאת רוצה לנקום בפילאר אחת!!! XDDD |פסיכופטית עם שיער לבן יורה בתמונה| דמות גברית אהובה בסדרה: FLOATING HEAD...הוא משעשע...אבל אם אתם שואלים על גבר שלם אז ספייק/וינסנט למרות שוינסנט הוא רק חצי גברXDDD דמות נשית אהובה בסדרה: טאבי כמובן
וחוץ מאנדורה הקיובה עדנורמה וזה גם אזמיי
וקצת רבקה...אני אומרת לכם בסוף יגלו שאזמיי הבת של רבקהXDD רק שגוון ירשה את הביצ'יות ואזמיי את החרמנות והסטלנותXDD דמות גברית שנואה: כמעט כולם...הכי מעצבנים זה ג'וליאן ולואיס
דמות נשית שנואה: כמעט כל מי שלא ציינתי בסעיף של האהובות...הכי גרועה פנסי
זוג אהוב: טאביטימי נחשב? אם לא אז אזמיי וג'וליאן כי הם קורעים
הרגה אותי התגובה של אזמיי אחרי שפנסי תפסה אותם
זוג שנוא/מעצבן: כמעט כל הזוגות בסדרה...מהפרקים הישנים צ'ריגל ושואיכס ועכשיו כל המשולש אית'ן-גוון-תרזה ומעצבנים אותי לואיס ופנסי ונח עם פלומה2
סצנה אהובה מהפרקים ששודרו בארץ: סצנות טאביטימי, התליון, זומבי וגם הפרום בואט. סצנה אהובה מפרקי ארה"ב: 1)המערבון של טאבי וקיי וכל המריבות ביניהן XDDD 2) ג'וליאן ואזמיי והמשחקים למבוגרים בלבד בבלו נוט עם הברמןXDD 3) הפסיכופטית עם השיער הלבןXDDD 4) טאבי מחופשת למגדת עתידות וגורמת לתרזה להרעיל את גוון מואהאהאהא 5) כשקיי וטאבי התחילו לשחק עם נח פלומה ופנסי ובדרך פנסי נהייתה חצי אישה חצי תרנגול הודו ובשלב מסויים היה נראה שנח מתמזמז עם תרנגולת הודו עם כותונת ורודה XDDDDDDDD רגע אתם רואים את הפרקים בכלל? רואה אבל בד"כ בחתיכת דיליי... דעתכם על הסדרה: קורעת מצחוק בד"כ...הקטעים ההזויים זה כל הסדרהXD אבל כשאין טאבי הסדרה בקאנטים.. מסר לאומה: הרגע קמתי אין לי כח לחשוב... המלצות: סדרות חדשות- REAPER וPUHING DAISIES תמונה שתעשה לכם את החודש: אין לי כח אני במהירה...