התפקדות דצמבר.

התפקדות דצמבר. ../images/Emo11.gif

שם:
שיר אהוב של נובה:
הופעה מומלצת שהייתם בה:
דיסק ממולץ:
בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים?
[שקט, אין לי מה לשאול על נובה.
] חודש נהדר לכולנו.

O L i T

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

שם: אולי גיל: 14 אזור מגורים: אל תזכירו לי..
שיר אהוב של נובה: גרייס, אינפורמיישן הופעה מומלצת שהייתם בה: את מתכוונת שפיספסתי.. בית הבובות ): דיסק ממולץ: כרגע, The Subways - Young for Eternity בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 1000000 תחזרו כבר!!
הנני כאן, אחרי הרבה זמן.

Amber

New member
../images/Emo150.gif

שם: יקותיאל
אזור מגורים: מדבר הנגב
שיר אהוב של נובה: Pardon Me
הופעה מומלצת שהייתם בה: ירמי קפלן בבארבי שזו תמיד חגיגה לא נורמלית. וכל הופעה של עברי...
דיסק ממולץ: Lenny Kravitz - Lenny המעולה...
בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 8.936

D i s o r d e r

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: מיטל גיל: 21.7 אזור מגורים: מרכז שיר אהוב של נובה: סאדנלי הופעה מומלצת שהייתם בה: NOVA דהההה דיסק ממולץ: הדיסקאוֹטוֹ שלי בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 10 כמובן

יווו כמה ישנתי

שם:עדית גיל:21 אזור מגורים:ראשון לציון מערב-קרוב לים שיר אהוב של נובה:גרייס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הופעה מומלצת שהייתם בה:נובה דיסק ממולץ:איפה הילד-מיישהו שומע אותי בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים?12

ברררר

New member
חזרתי ../images/Emo9.gif

שם:בר גיל:16 אזור מגורים:בבועת משגב שיר אהוב של נובה:YOUR LOVE
הופעה מומלצת שהייתם בה: עברי בגני התערוכה!!!!!!!!!!!!!!!! דיסק ממולץ:מה זה ממולץ?
בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים?9.9

יא, יור היר../images/Emo9.gif

איך היה?
ו"ממולץ" זאת מילה חדשה שאני המצאתי
. מה, רק לג'ון מותר להמציא מילים?

../images/Emo132.gif

שם: הגר גיל: 18[כן, זה 18, לא 16 וגם לא 14. בטוח.] אזור מגורים: הרצליה שיר אהוב של נובה: בלו וואי[
- אני רוצה את המילים של השיר
. אני יודעת, אני יכולה להמשיך לרצות
] וגרייס. הופעה מומלצת שהייתם בה: בית הבובות, היום, בזאפה.
[לא הלכנו לאיבוד
] אני מאוד רוצה לכתוב אביתר בנאי, אבל לא הייתי
, אבל אני עדיין אכתוב אביתר בנאי, כי זה צריך להיות ממש טוב.
דיסק ממולץ: האחרון של קולדפליי. קניתי אותו לפני חצי שנה בערך והיום שמעתי אותו בפעם הראשונה.
בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? לא מתגעגעת
. איכ, בלוגים.

מה זה מה זה מה זה כאן?!!!?!?!?!?

יקירתי...."18, לא 16 ולא 14?! אהמ... אהמ.... תודה....לא מתגעגעת לבלוגים אהההההההה.... טוב נו בטח את רואה את ג'ון כל שבוע אז את לא מרגישה בחוסר...

dsol

New member
../images/Emo9.gif

שם: דודי גיל: 17 וחצי אזור מגורים: אשדוד שיר אהוב של נובה: קונסומיישן, בלו ואי, נוור אנדינג הופעה מומלצת שהייתם בה: עברי לידר דיסק ממולץ: נמרוד שיקלר - נציל את היום בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 8 [שקט, אין לי מה לשאול על נובה. ] חודש נהדר לכולנו.

טולייצ

New member
../images/Emo188.gif מתי יבוא הגשם? ../images/Emo12.gif

שם: אורטל גיל: 17 אזור מגורים: דרום שיר אהוב של נובה: כולם
הופעה מומלצת שהייתם בה: יהלי סובול-אינטימית
דיסק ממולץ: כרגע אני שומעת היהודים אנפלאגד,כ"כ מעולה! אבל גם : נימרוד שיקלר,דמיאן רייס [שחצי שנה היה אצלי ו-לא נכנס למערכת,ואחר כך גיליתי כמה הוא מדהים!]
בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 10. המון. לא רק לבלוגים,זו פשוט הייתה תקופה מדהימה

וואלה

שם: אלה גיל: 15 אזור מגורים: נהריה שיר אהוב של נובה: אינפורמיישן הופעה מומלצת שהייתם בה: מממ.. דיסק ממולץ: מטרופולין בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים?

שישיץ

New member
Se que fue un error_../images/Emo79.gif

אחח בובה פראית
שם: שירניט גיל: 17 אזור מגורים: באר שבע שיר אהוב של נובה: גרייס הופעה מומלצת שהייתם בה: יהלי סובול אקוסטי
דיסק ממולץ: שרון הולצמן- פתח את ליבך בסולם של 1-10, כמה אתם מתגעגעים לבלוגים? 7 כי השניים שראיתי היו מצוינים!!

למעלה