התפקדות דצמבר!

בכריתוש

New member
התפקדות דצמבר!../images/Emo136.gif

שם:
אירוע לא טוב שקרה החודש:
למה את/ה מחכה שיקרה החודש:
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:
נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:
מסר לאומה:
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: נכון תה עם חלב זה דבר טעים?

מתפקדת!

שם: יעל
גיל בסוף החודש 16
אירוע טוב שקרה החודש: אחד?!? יש כל כך הרבה הארי פוטר החדש,קורסי משצי"ם,חנוכה,וכמובן היומולדת שלי ב31.12 יאי איזה כייף לי אני אוהבת את היומלדת שלי..
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: שיבטלו לי את השיעורי גיטרה.
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: לי יש שביתה מלאה לא דרכתי בבהי"ס כבר חודש ומשהוא.
נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: ברור בפורום זה כמו הבית ובית לא עוזבים.(ואו אני חזק בסלוגנים)
מסר לאומה:1)לא לאכול חומוס מעל המקלדת כי זה ליכול להישפך עלייה 2)אנשייים יש לי החודש יומולדת 16, ואו אני כבר זקנה
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: אין לי נכון תה עם חלב זה דבר טעים? איכס יא אנגליה! חח סתם לא אני לא אוהבת תה על כל הסוגים שלו לא נסטי ולא תה רגיל ועל אחת כמה וכמה תה עם חלב!

מתפקדת

שם:עדי גיל:25וחצי אירוע טוב שקרה החודש: אירוע לא טוב שקרה החודש: מלא אכזבות מעצמי וגם מהסיביבה למה את/ה מחכה שיקרה החודש: הופעה של שלמה ארצי ב25 וזה שהבית יהיה שלי כי ההורים יהיו באילת וים המלח מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: לא עוזבת את הפרום עבור אף אחד מסר לאומה: דברו איתי אשמח המסינג'ר שלי [email protected] נכון תה עם חלב זה דבר טעים? איכס

עדיב4

New member
ברור!../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 14 אירוע טוב שקרה החודש: רן אירוע לא טוב שקרה החודש: אכזבתי את עצמי, הייתי חולה למה את/ה מחכה שיקרה החודש: כלמיני
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: הכל לטובה
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: חצי נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: נשארתי כמובן
מסר לאומה: חודש טוב
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: התמונה לא רוצה לעלות

BRANGELINA

New member
../images/Emo138.gif

שם:קסם גיל:15 אירוע טוב שקרה החודש:שבוע הנוער אירוע לא טוב שקרה החודש:אממ.... למה את/ה מחכה שיקרה החודש:כל מיני דברים.. מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:שביתה שלמה!! נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:אהא מסר לאומה:טים איז מאני נחמיאס איז חני! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:נוותר אין לי כח... נכון תה עם חלב זה דבר טעים? ברור

BRANGELINA

New member
ובגלל ש

אף אחד לא שם תמונה שלו..אני אשים
(זה מטושטש תלחצו להגדלה
)

בכריתוש

New member
מתפקדתת

שם: נעם גיל: 15 אירוע טוב שקרה החודש: ימי עבודה לחנוכיון, מפגש משפחתי אירוע לא טוב שקרה החודש: גילתי ילדים מעצבנים לא הרגשתי טוב =\ למה את/ה מחכה שיקרה החודש: חנוכיון, טיול בצופים ושיהיה נחמד
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: שנחזוא ללמוד ויהיה לחץ מבחנים.. מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: שביתה שלמה D: נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: ברור מסר לאומה: אני אוהבת תה עם חלב! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: אהמ נוותר חח חודש טובב

מתפקדתת

שם:מורן גיל:16 אירוע טוב שקרה החודש:הלכתי לראות את נינה קוטלר אני והיא בקשר טובב אירוע לא טוב שקרה החודש:כואבות לי הידיים חחח למה את/ה מחכה שיקרה החודש:חח לראות אותה שוב...היום מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:אמממ...אני לא רוצה שתגמר השביתה מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:אני שובתת לגמרי..כבר שכחתי איך הכתה של נראית נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:כן מדי פעם אתם יודעים... מסר לאומה:לכו לראות תאטרון זאת חוויה מעשירה במיוחד תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:לא נכון תה עם חלב זה דבר טעים? בעעע לא!!

טינקר12

New member
כן המפקדת!

שם: אלונה גיל:בדרך ל-13 אירוע טוב שקרה החודש: חח החודש התחיל לפני יומיים אבל.. מסיבת הפתעה לחברה שלי! אירוע לא טוב שקרה החודש: אמא שלי חולה... מבאס.. למה את/ה מחכה שיקרה החודש: חופש חנוכהה מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: שיגמר החופש.. חח מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: אין שביתה.. :( נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: במהלך המה?.. מסר לאומה: ? תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: נכון תה עם חלב זה דבר טעים? כןן! תנסי להוסיף כפית חלב גם.. צ'אי.. יאמיי

אושRתי

New member
נתפקד!

שם:
אירוע טוב שקרה החודש: הופעה של מירי מסיקה! אירוע לא טוב שקרה החודש:רעידות אדמה? לא הרגשתי כלום אבל זה מתחיל להיות מפחיד.. למה את/ה מחכה שיקרה החודש: הופעות! וחנוכה.. מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:רעידות אדמה? מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: אין שביתה יש עבודה! נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: בשעות הפנאי :) מסר לאומה:צריך לקום בשביל היקום
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: נכון תה עם חלב זה דבר טעים?שהייתי קטנה אהבתי את זה..עכשיו זה יותר לכיוון נס קפה..
חודש נעים לכולם

../images/Emo8.gifמתפקדת...!

שם:מאי גיל:14 אירוע טוב שקרה החודש:יום הולדת לחברה אירוע לא טוב שקרה החודש:לא קרה כלום רע... למה את/ה מחכה שיקרה החודש:כלוםםם מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:שנחזור לבית ספר... מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:שביתה...!! נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:נשארתי! מסר לאומה:הגונב מטיפש פטור. תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: נכון תה עם חלב זה דבר טעים? נחמד...

eden83

New member
../images/Emo187.gifמתפקד

שם:עדן גיל:14 אירוע טוב שקרה החודש:שביתה אירוע לא טוב שקרה החודש:מבחנים
למה את/ה מחכה שיקרה החודש:חנוכה!!
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:לא יודע.. מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:חצי שביתה נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:נראה לי שכןן.. מסר לאומה:ביסלי זה בריא!! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

היי תפקדות חלקית חג שמח../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif

לא היתי השבוע בפרום כי אני והבן שלי חלנו והיה די קשה לי להיות ליד המחשב לצערי את הפרק של השבוע עדיין לא ראתי אבל הוא מוקלט ראתי שיש מפגש,אני לא אוכל להגיע אבל תהנו צלמו וספרו אחרי זה אך היה חג שמח והרבה אור ושמחה תמיד מכונית אדומה

../images/Emo3.gif

שם:הדס גיל:17 אירוע טוב שקרה החודש:קניתי בגדים!
אירוע לא טוב שקרה החודש: שביתה
למה את/ה מחכה שיקרה החודש:לחזור ללמוד! מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:שלא נחזור ללמוד!
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה:שביתה, אבל אני לומדת תקשורת ועושה פרוייקט בחממה נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא:פפגרה? מסר לאומה:די לשבות! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: מעמול הולך?
נכון תה עם חלב זה דבר טעים? לא....

coolstar26

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: מה שבא לכם
אירוע טוב שקרה החודש:כל מיני
אירוע לא טוב שקרה החודש: הרבה כל מיני
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: טיול שאני ממש מחכה לו...זה יותר כנס כזה. מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: המ....כל מיני דברים לא נחמדים. מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: שביתה
אבל אני באה לביה"ס להתאמן למשהו וגם פעמיים בשבוע לפרויקט אחד ולתנ"ך ...(אבל התנ"ך זה מרצוני החופשי
) נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: המ.....מה??! איזו פגרה...? הייתה פגרה?
מסר לאומה: תאכלו טוב.
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: ><

מתפקדת!

שם: דפי הדס דטנר |סופגניהגיל: 17
אירוע טוב שקרה החודש: החודש רק התחיל, נחכה ונראה
אירוע לא טוב שקרה החודש: סיור ביולוגי עם כיתת המגמה בחוף הים
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: פרקים מס' 6-7-8-9 של משמורת, ולהיפגש עם יעל
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: ביאוס מכל סוג שהוא
מה יש לכם - שביתה/חצי שביתה/אין שביתה: חצי שביתה- רק שלושה מורים שלי בארגון
נשאר/ת בפורום במהלך הפגרה או לא: הפגרה?
מסר לאומה: פרוסט- שני מטר של סקס אפיל
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: תפוז האידיוט לא נותן לי להעלות תמונה