התפקדות דצמבר שם: גיל: מיקום בארץ הקודש: מסנג'ר: משו שבא לך להגיד: תמונה אם בא לך:
P pluplup New member 3/12/07 #1 התפקדות דצמבר../images/Emo187.gif שם: גיל: מיקום בארץ הקודש: מסנג'ר: משו שבא לך להגיד: תמונה אם בא לך:
התפקדות דצמבר../images/Emo187.gif שם: גיל: מיקום בארץ הקודש: מסנג'ר: משו שבא לך להגיד: תמונה אם בא לך:
® ®NuLy® New member 3/12/07 #2 ../images/Emo205.gifשוב לפתוח את המדגישומטיק../images/Emo122.gif שם: גלי גיל: 17 מיקום בארץ הקודש: אזור ירושלים מסנג'ר: בקשו במסרים משו שבא לך להגיד: אני על אורגינל תמונה אם בא לך: אני אשים של סיסטם הודגש באמצעות מדגישומטיק
../images/Emo205.gifשוב לפתוח את המדגישומטיק../images/Emo122.gif שם: גלי גיל: 17 מיקום בארץ הקודש: אזור ירושלים מסנג'ר: בקשו במסרים משו שבא לך להגיד: אני על אורגינל תמונה אם בא לך: אני אשים של סיסטם הודגש באמצעות מדגישומטיק
K Kneeling Roses New member 3/12/07 #3 ../images/Emo15.gifהוו יה שם: זמר גיל: 14 מיקום בארץ הקודש: ראשון מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: לדעתי חסה תמונה אם בא לך:
../images/Emo15.gifהוו יה שם: זמר גיל: 14 מיקום בארץ הקודש: ראשון מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: לדעתי חסה תמונה אם בא לך:
S STU XD New member 3/12/07 #4 ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif שם:סטו גיל:17 17 ו4 חודשים מיקום בארץ הקודש:רחובות מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:קר לי ! תמונה אם בא לך:פנאן לענן
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif שם:סטו גיל:17 17 ו4 חודשים מיקום בארץ הקודש:רחובות מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:קר לי ! תמונה אם בא לך:פנאן לענן
P pluplup New member 3/12/07 #5 המ... שם: דור. גיל: 15 ומשו. מיקום בארץ הקודש: טל-שחר,חור במרכז. מסנג'ר: בכרטיס האישי. משו שבא לך להגיד: האלבום Annihilation of The Wicked של Nile מעולה תמונה אם בא לך: נא.
המ... שם: דור. גיל: 15 ומשו. מיקום בארץ הקודש: טל-שחר,חור במרכז. מסנג'ר: בכרטיס האישי. משו שבא לך להגיד: האלבום Annihilation of The Wicked של Nile מעולה תמונה אם בא לך: נא.
T tamirr13 New member 3/12/07 #6 מסתבר שאני לא פה רק בשביל שרשורי סוף השבוע אלא גם להתפקדויותD: שם:תמיר גיל:17 וביסלי מיקום בארץ הקודש:תמן הקטנה- ראש העין מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:שהשביתה לא תיגמר
מסתבר שאני לא פה רק בשביל שרשורי סוף השבוע אלא גם להתפקדויותD: שם:תמיר גיל:17 וביסלי מיקום בארץ הקודש:תמן הקטנה- ראש העין מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:שהשביתה לא תיגמר
I iRoNBaLLz New member 3/12/07 #7 יום חמישי פז"מהולדת שם: אלעד גיל: 19 מיקום בארץ הקודש: כפ"ס מסנג'ר: מה כבר תעשו עם זה..? משו שבא לך להגיד: עד מתי? תמונה אם בא לך
יום חמישי פז"מהולדת שם: אלעד גיל: 19 מיקום בארץ הקודש: כפ"ס מסנג'ר: מה כבר תעשו עם זה..? משו שבא לך להגיד: עד מתי? תמונה אם בא לך
A AndJusticeForAll New member 4/12/07 #8 טוטוטו טהטהטה טוטוטו טהטהטה טוטוטו טהטהטהההה שם:ישראל גיל:15 מיקום בארץ הקודש:אופקים מסנג'ר:כרטיס האישי משו שבא לך להגיד:מוזיקה זה מגניף תמונה אם בא לך:
טוטוטו טהטהטה טוטוטו טהטהטה טוטוטו טהטהטהההה שם:ישראל גיל:15 מיקום בארץ הקודש:אופקים מסנג'ר:כרטיס האישי משו שבא לך להגיד:מוזיקה זה מגניף תמונה אם בא לך:
E Evil Pig New member 4/12/07 #9 מתפקד שם: דורון גיל: 18 מיקום בארץ הקודש: טבעון מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: בלעע תמונה אם בא לך:
מתפקד שם: דורון גיל: 18 מיקום בארץ הקודש: טבעון מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: בלעע תמונה אם בא לך:
א אלאנקה New member 4/12/07 #10 .. שם: דבורה גיל: 15 מיקום בארץ הקודש: עיר הקודש מסנג'ר: כרטיס אישי משו שבא לך להגיד: אווארגרי תמונה אם בא לך: היה כ"כ טוב:]
.. שם: דבורה גיל: 15 מיקום בארץ הקודש: עיר הקודש מסנג'ר: כרטיס אישי משו שבא לך להגיד: אווארגרי תמונה אם בא לך: היה כ"כ טוב:]
D dusa1 New member 5/12/07 #12 אבל עניתי על זה כבר!! שם: דוסה גיל: 15 מיקום בארץ הקודש: מיתר, נגב, ליד ב"ש מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: סוקה, סאק מאי סוחי /m\ תמונה אם בא לך: נעעעע
אבל עניתי על זה כבר!! שם: דוסה גיל: 15 מיקום בארץ הקודש: מיתר, נגב, ליד ב"ש מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: סוקה, סאק מאי סוחי /m\ תמונה אם בא לך: נעעעע
ח חצילע New member 5/12/07 #13 שוללולולולולו. שם: נועם. גיל: מחר 16! מיקום בארץ הקודש: חחח רעות. מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: מחר יומולדת להלהלהלהלה. תמונה אם בא לך: נראה אם יש משהו. לא לשים לב לשיער DDDDD: זה היה באיזה חמש בבוקר.
שוללולולולולו. שם: נועם. גיל: מחר 16! מיקום בארץ הקודש: חחח רעות. מסנג'ר: [email protected] משו שבא לך להגיד: מחר יומולדת להלהלהלהלה. תמונה אם בא לך: נראה אם יש משהו. לא לשים לב לשיער DDDDD: זה היה באיזה חמש בבוקר.
A AndJusticeForAll New member 5/12/07 #15 יפהההההההה../images/Emo99.gif תיזהרו לפתוח לנועם שירשור מזל טוב, היום ב12 אני פותח ומי שפותח לפני אני אראה לו מאיפה משתין הדג!
יפהההההההה../images/Emo99.gif תיזהרו לפתוח לנועם שירשור מזל טוב, היום ב12 אני פותח ומי שפותח לפני אני אראה לו מאיפה משתין הדג!
A ashkeloni New member 6/12/07 #17 למה לא... שם: נתן גיל: 19 מיקום בארץ הקודש: אשקלון מסנג'ר: משו שבא לך להגיד: שום דבר מיוחד תמונה אם בא לך: אנג'וי
למה לא... שם: נתן גיל: 19 מיקום בארץ הקודש: אשקלון מסנג'ר: משו שבא לך להגיד: שום דבר מיוחד תמונה אם בא לך: אנג'וי
S Shlomit586 New member 10/12/07 #19 ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifאני.../images/Emo210.gif שם:שלומית גיל:15 מיקום בארץ הקודש:עיר הקודש,ירושלים. מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:אין לי כוח לחזור ללימודים תמונה אם בא לך:*אני מטומטמת*
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifאני.../images/Emo210.gif שם:שלומית גיל:15 מיקום בארץ הקודש:עיר הקודש,ירושלים. מסנג'ר:[email protected] משו שבא לך להגיד:אין לי כוח לחזור ללימודים תמונה אם בא לך:*אני מטומטמת*