התפקדות דצמבר

Mayoosh5

New member
התפקדות דצמבר../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

אממ, מקווה שזה בסדר שפתחתי, ואם לא- סורי... אז...דצמבר כבר פה!! אזז...הנה: שם: גיל: מגורים: משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: תמונה איזה שבא לכם: הערות:

../images/Emo11.gif

שם: רחלי גיל: 16 וחודשיים [בערך] מגורים: הצפון הרחוק משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): אמממ הצטלמתי לסדרה חדשה
משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: או-אה אל תשאלו
חלום. תמונה איזה שבא לכם:
הערות: שיהיה חודש מצויין

Mayoosh5

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif../images/Emo195.gif

שם:מאיה
מגורים:ת"א
משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם):מממ..לאזוכרת
משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר:יומולדת!!!
שי| תמונה איזה שבא לכם:אין כח, אולי יותר מאוחר..:-\ הערות:מזל"ט לורד!!!
עוגה|
וואי..כמה סמיילים למעלה ^

NanuLita

New member
כן המפקד ../images/Emo195.gif

שם: נעמה =] גיל: 13 ו4 חודשים
מגורים: יותר צפון מחל
משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): הייתי בארה"ב שזה קול מאוד לדעתי =] משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: חנוכה! XD תמונה איזה שבא לכם: >>נה נה יש לי מקל סנטה הערות: מזל טוב ורדדדד האא יצורה קולית שכמוך D=

Mayoosh5

New member
להיות בארה"ב זה קול מאוד מאוד מאוד

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !!!!! ארה"ב

Atticus Finch

New member
מו.

שם: גיל. גיל: 14, אוטוטו 15. מגורים: כפרסבא. משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): כלום :) משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: דיברנו עם ורד
ועם חברה שלה.

Dark chocolate

New member
מתפקלצת../images/Emo224.gif

שם: מיכל גיל: 14 ותשעה ימים
מגורים: חור במרכז משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): יום הולדת בארומההההההה
, ומסיבת פיג'מות וכל השיט הזה
. משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר:
לא נראה לי שיהיה דבר כזה. תמונה איזה שבא לכם:
הערות:

Redemption Song

New member
מתפקדת../images/Emo152.gif

שם: ליאת. גיל: 16 וחצי.. מגורים: כפר סבא. משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): כנס מנהלים
משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: מסיבת השקה לדיסק של ש"ס, ו.. דיברנו בטלפון עם ורד
תמונה איזה שבא לכם: מהטיול שנתי. הערות: מזל טוב לורד
זה כזה מגניב
חחחחחח

הווו עכשיו תורי!../images/Emo98.gif

שם:נגה גיל:14 ב25.12 מגורים: כפרסבא משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): הצטלמתי לסדרה חדשה
משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר:
ויומולדת:):):) תמונה איזה שבא לכם:
איזה תמונה יפה נכון?
הערות: ורד מזל טוב יא כפרות

Mayoosh5

New member
אני 10 ימים לפניך../images/Emo13.gif

דצמבר שליטה!!
גם את, גם אני וגם ורד!!!!!!!
לאיזה סדרה הצטלמת!?

OoPineapplEoO

New member
המנה../images/Emo183.gif

שם: ליטל, הה!!~ גיל: 13 וחמישה חודשים מגורים: אזור חיוג 08
משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): כלום? D: משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: -אולי- תדעו בהמשך
תמונה איזה שבא לכם:
הערות: מזל טוב ורד

mikmikonet

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 15.11
מגורים: חיה ב... סרט. או, במעלה אדומים. משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם): זוכר את נובמבר... לא משהו מיוחד. משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: סיימתי מבחן בהסטוריה, יום הולדת לורד, ח-נ-ו-כ-ה
ואני מקווה שסופסוף גשם. תמונה איזה שבא לכם: אין
הערות: כולי תקווה שהחודש יהיה כייפי ומיוחד. ומזל טוב לורדיק כמובן

../images/Emo141.gif../images/Emo135.gif

שם:אסתי גיל:15 מגורים:בת-ים משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם):אממ.. התחלתי לנהל בתפוז וכמובן-כנס המנהלים השולט
משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר:חופש חנוכה הערות:מזל טוב לורד

רותם93

New member
מתפקדת המפקדת.....

שם:רותם גיל: 13 וחצי מגורים: גבעתיים/ת"א משהו מגניב שקרה או שעשיתם בנובמבר(החודש הקודם):פתחתי קומונה ליוסף סוויד והיא היחידה אז כנסו משהו מגניב שקורה או תעשו בדצמבר: קיבלתי תעודות =[ ושהקומונה תשגשג =] ולבן דוד שלי יש בר מצווה יש... תמונה איזה שבא לכם: התמונה שרציתי לא על המחשב אבל קבלו אחרת הערות: ורדוש נשמתי מזל טוב....

רותם93

New member
שחכתי להוסיף משהו מגניב שקורה בדצמב

ררר.... רחוב סומסום חוזר בעונה חדשה בערוץ הופ כל יום בחמש וחצי עם בובה חדשה שאותה מדבב יוסף סוויד המושלם ולמה אין לו פורום אוףףףף טוב לא נורא אני עשיתי לו קומונה תיכנסו לזה זה שווה...

למעלה