התפקדות דצמבר

ringo rulz

New member
התפקדות דצמבר ../images/Emo195.gif

שם: גיל: מסנג'ר או אייסקיו שלכם: חייל/תלמיד: אם לא הייתי לומד ערבית אז: מאכל אהוב: קיץ/חורף: סרט אהוב: מוזיקה אהובה: תמונה : חודש נעים

.

נעם תלמיד אם לא הייתי לומד ערבית אז היו לי עוד 5 שעות חופשיות בשבוע מאכל אהוב: תלוי באיזו שניה. כעיקרון, שניצל חורף מוזיקה אהובה: רוק, רגאיי, בלוז ופולק חודש נעים

shi1she

New member
אני......

שם: שירן גיל: 18 ותשעה חודשים..... מסנג'ר או אייסיקיו: אמממ... לא חייל/תלמיד: לא זה ולא זה כעיקרון... בקרוב חיילת - גיוס בפברואר... אם לא הייתי לומד ערבית אז: הייתי מתאבד. חחח סתם חס וחלילה, בחיים לא אתאבד(חח אירוני משהו - בחיים לא אתאבד...) אם לא הייתי לומדת ערבית אז היה לי חסך ולא הייתי מבינה כנראה למה... או שאם לא הייתי לומדת ערבית הייתי הולכת למגמת אומנויות הבמה.... מאכל אהוב: וואו שאלת השאלות, נראה לי כרובית - כי פעם קראו לי ילדת הכרובית(כמו הספר..) ואני בהחלט אוהבת את זה אבל לא יודעת אם זה ראוי להיקרא המאכל האהוב חחח... גם אני אוהבת את זה רק בצורות בישול מסוימות חח... וחוץ מזה, נראה לי שגיליתי שאני מכורה לשוקולד.... קיץ/חורף: לא זה ולא זה. אביב (גם נולדתי באביב...) אבל אם חייבת לבחור - קיץ. חורף מתקשר לעצב דכאון, אפלולי וקר... סרט אהוב: לא יודעת אם סרט אהוב, אבל אחד הסרטים שהכי ריגשו אותי בזמן האחרון: לו רק(if only) מוזיקה אהובה: אין אצלי חיה כזאת. אוהבת כמעט כל מוזיקה אפשרית... ווואיי וסליחה שחפרתי לכם, מה אני אגיד אני נהנית מזה...חח(אולי אני מקווה למצוא נפט באחד הימים...) חודש נעים

yolm

New member
...!!!...

שם: יותם גיל: 16 מסנג'ר או אייסקיו שלכם: (לא...) חייל/תלמיד: תלמיד אם לא הייתי לומד ערבית אז: היה לי משעמם רצחחח... אני שנה הבאה צריך לבחור שתי הגברות להמשיך איתן מתוך ארבע שאני לומד עכשיו (כימיה, פיזיקה, ביולוגיה, ערבית)... ביולוגיה לא בא לי, ואת כל השלושה הנותרים אני מאוד אוהב... אפילו שלפעמים כימיה ופיזיקה ביחד לא משתווים אצלי ללימודי ערבית...
מאכל אהוב: מאיפה לי??! אולי, אם כבר..., דאבל מקרויאל.... קיץ/חורף: חורף סרט אהוב: "נוסחא לרצח" ו"אני והמזל שלי" מוזיקה אהובה: פופ והיפ-פופ

anna the best

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

שם: אנה גיל: 16 וחצי מסנג'ר או אייסקיו שלכם: אין חייל/תלמיד: תלמידה אם לא הייתי לומד ערבית אז: לא הייתי יודעת ערבית
מאכל אהוב: שוקולד
קיץ/חורף: חורף
מאוהב| סרט אהוב: אין מוזיקה אהובה: כל מה שבספרדית תמונה : ------- חודש נעים- גם לך!

../images/Emo3.gif

שם: פזית גיל: 18 מסנג'ר או אייסקיו שלכם: אין
חייל/תלמיד: עוד 5 חודשים חיילת...
אם לא הייתי לומד ערבית אז: לא היה לי את הסיכוי לשרת בחיל המודיעין מאכל אהוב: שוקולד על כל צורותיו ומרקמיו
קיץ/חורף: סתיו
סרט אהוב: סרטים לא עושים לי את זה...ספרים כן
מוזיקה אהובה: חוץ משני קצוות הקשת- קלאסית ורוק כבד אני מתחברת להכל

pilpelmemule

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif

שם: סתיו! :) גיל: בינואר 17.. חייל/תלמיד: תלמידה.. אם לא הייתי לומד ערבית אז: שאלה מוזרה. האמת היא שאני ממש לא יודעת. אם לא הייתי אוהבת ערבית בטח היה קשה לי לבחור את המגמות כי בחרתי מוזיקה וערבית שאותן אני הכי אוהבת ובסל של ערבית אין בכלל עוד נושאים שאני אוהבת. אולי הייתי הולכת על סוציולוגיה אומשו... ואז זה היה נורא מוזר. כי זה לא ממש אני ללמוד סוציו. מאכל אהוב: טופייי ושוקולד ועוגיות שוקולד צ'יפס ודברים טעימים בסגנון:) קיץ/חורף: שניהם..:) אבל אולי עדיף לקפוא על למות מחום אם זו השאלה.. סרט אהוב: אמממ האמת היא שנסיך מצריים... זה סרט ממש טוב! מוזיקה אהובה: אני שומעת המון דברים.. תמונה : נוותר על הענין P:

ringo rulz

New member
אוקיי אז אני ../images/Emo11.gif

שם: רועי
מסנג'ר או אייסקיו שלכם: אתם מוזמנים לקבל אותו במסר
חייל/תלמיד: תלמיד
אם לא הייתי לומד ערבית אז: לא היה לכם מנהל פורום
מאכל אהוב: סטייק
קיץ/חורף: קיץ
סרט אהוב: לילה של יום מפרך
מוזיקה אהובה: רוק לסוגיו, מרוקנ'רול של שנות ה50 ועד מטאל עכשווי
תמונה : השמאלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AMaccabi1

New member
D:

שם: אור גיל: 17.5 חייל/תלמיד: שובת. י"ב. אם לא הייתי לומד ערבית אז: לא הייתי מתפקד עכשיו ? מאכל אהוב: לא עולה לי משהו ספציפי. אני אוהב כמעט הכל. קיץ/חורף: חורף סרט אהוב: הרבה. קשה לי להגיד אחד. מוזיקה אהובה: מטאל לכל סוגיו ( מתראש עד סימפוני P: ) רוק לכל סוגיו ( מאלטרנטיבי, דרך כבד ועד אינדי )

Hodahahe

New member
טוב אני די חדשה ולא כותבת הרבה אבל.. גם עונה!

הודיה 17.5 תלמידת יב' אין מצב שלא הייתי לומדת ערבית!!! קצת מכל עונה שיהיה לכולם יום מקסים! נעים להכיר!

Walk On Water

New member
אההההה! מחר הארי פוטר!

שם: הילה גיל: 16 וקצת. כי אני קטנונית
מסנג'ר או אייסקיו שלכם: חייל/תלמיד: תלמידה אם לא הייתי לומד ערבית אז: ספרות. מאכל אהוב: הכל קיץ/חורף: קיץ
סרט אהוב: לא 'דעת. יש המון המון! מוזיקה אהובה: רוק- קלאסי, אלטרנטיבי.. תמונה : פדיחות.

צטלע

New member
באיחור..

שם: מיטל גיל:17 והרבה מסנג'ר או אייסקיו שלכם: חייל/תלמיד: יב' בשביתה. אם לא הייתי לומד ערבית אז: לא הייתי כאן
מאכל אהוב: כל מה שעם שוקולד. קיץ/חורף: חורף סרט אהוב: יש המון, מכל הסוגים. אני אלך על "דלתות מסתובבות". מוזיקה אהובה: אין הגדרה ספציפית.

shi1she

New member
וואיי דלתות מסתובבות..באמת אחד היפים.. ../images/Emo45.gif

xXx Shiraz xXx

New member
IT'S SHOW TIME

שם: שירז גיל: 16 מסנג'ר או אייסקיו שלכם: חח איזה הגזמה חייל/תלמיד: תלמידה אם לא הייתי לומד ערבית אז: הייתי מרשה לעצמי לקלל את אורה סיגלר על רוע הלב הנשפך ממנה. מאכל אהוב: מממ שווארמה? קיץ/חורף: קיץ סרט אהוב: אמיסטד של סטיבן שפילברג מוזיקה אהובה: רגאיי תמונה : נו טוב =]

infinity0

New member
מתפקד (=

שם: תומר גיל: בדרך ל20... מסנג'ר או אייסקיו שלכם: חייל/תלמיד: חייל אם לא הייתי לומד ערבית אז: מאכל אהוב: אממ קשה להחליט... קיץ/חורף: לא זה ולא זה.. עונות מעבר! סרט אהוב: ג'יימס בונד (תבחרו אתם אחד מתוך ה-21 שיש) מוזיקה אהובה: כל מיניי... תמונה :

למעלה