התפקדות דצמבר

התפקדות דצמבר../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש של אמיר: שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009)

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:רעות גיל:23 איזור מגורים:קרית חיים שיר החודש של אמיר:שפעת שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009)
מטרה מ'ס 1

Noyosh123

New member

שם: נוי גיל: 16 וחצי איזור מגורים: חולון שיר החודש של אמיר: אל תעצום את העיניים שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין: מטרה מס' 1

OOOO0

New member

שם:גלית גיל:23 איזור מגורים:איזור המרכז שיר החודש של אמיר:סיבה מספיק טובה שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1

שם:אלינור גיל:עוד 26 ימים 16!!! איזור מגורים:פ"ת שיר החודש של אמיר:מרגיש שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009)
איו לי מושג לא שמעתי את שניהם...מישהו יודע איפה אפשר לשמוע אותם?

../images/Emo8.gifמתפקדת

שם: ליאת גיל: 26 איזור מגורים: רעננה שיר החודש של אמיר: סיבה מספיק טובה שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009) - אני לא נמצאת כ"כ הרבה בפורום אז לראשונה שאני שומעת שהוא כתב גם שיר לפסטיבל שירי הילדים מה שמו ומי מבצע אה ותזכירו לי מי מבצע את השיר לחנוכה.. את זה כן קראתי כאן בפורום לא מזמן

תשובות

מופע:פסטיבל שירי ילדים 2009 שם השיר:גדולים כולם קטנים מבצע:טל מוסרי יוצרים:מילים-אמיר פיי גוטמן וניר ממון לחן אמיר פיי גוטמן מופע:קונג פו פסטיגל 2009 שם השיר:מטרה מספר אחת יוצרים:מילים ולחן:אמיר פיי גוטמן דיסק שירי הפסטיגל גם מוצע למכירה ב9.99 ש"ח כתרומה,ניתן לרכוש אותו ברשתות שופרסל ומקדונלס

ניקול110

New member

שם:ניקול גיל:13 איזור מגורים:בת ים שיר החודש של אמיר:סיבה מספיק טובה שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009) מטרה מס' 1

מישהו עוד זוכר אותי? :X

עברתי גמילה מתפוז של חודשים, זה עבד
שם: חגית גיל: 20 איזור מגורים: נצרת עילית שיר החודש של אמיר: נוצה, הביא לי נוסטלגיות
שיר מופע חנוכה 2009 מועדף שאמיר כתב והלחין:מטרה מ'ס 1(קונג פו פסטיגל) או כולם גדולים כולם קטנים(פסטיבל שירי ילדים 2009)

למעלה